Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eliza2311

Dwie Kreseczki :)

Polecane posty

owu 18 dc, wczoraj 29 dc, test robilam popoludniu. dzis 30 dc, objawy "ciazowe" mam od tygodnia. Głównie piersi, śluz, mulenie. Jak nie przyjdzie @ to w pon ide na bete . DZIEKI !

Szczerze ja tez nie widze 2 kreski .. u mnie pierwszy test robiony byl dzien po spodziewanej miesiaczce i od razu gruba krecha i nie bylo nawet trzeba myslec o becie ,ale Tobie rowniez zycze 2 kreseczek .. u mnie dzisiaj bezobjawowo chociaz jak stalam w lazience a moj T sie kapal to goraco mi sie zrobilo i niedobrze ,ale jak od razu wyszlam to bylo ok :) .. A jak u was weekend kochane? wszystko ok ? jakie plany ?

okrągle to moze nie koniecznie ,ale napewno brzuszek troche wyszedl do przodu hehe ;P ja rowniez leginsy no i dresy po domu bawełniane i sie czuje jak rybka w wodzie... :) A mała jakie masz objawy ?

no cóż. objawy to temp. ok. 37 na dole, pobolewanie brzucha, duzo bialego sluzu, uczucie "mokrości", obrzmiale piersi ( na 1 dzien przed @ opadają a tu dalej są duze), widoczne żyłki na nich, muli mnie (głównie jak nie zjem czegos), kawa niesmakuje jak wczesniej. Jestem po poronieniu w zeszlym roku i bynajmniej nie naleze do osob ktore sobie cos wmawiają czy sie nakręcają. Po prostu jak to nie ciąża to chcialabym juz dostac @ ... w 8 dniu teggo cyklu miałam robioną drożność jajowodu (mam 1) HSG. pieknie sie udrożniło.

Uczucie mokrosci zawsze mialam przed @ piersi zawsze mialam duze i obolale do dnia @ .A co do zyłek kochana to jestem w 10 tyg ciazy i dopiero teraz zauwam delikatne zyłki i to tez nie jakies widoczne .Temp w sumie nigdy nie mierzyłam .Jesli pragniesz dzidziusia to jak najbardziej Ci tego zycze ;) A kiedy miałabys dostac miesiaczke ?

Ja dziś czuję się wyjątkowo dobrze. Ostatnio mdłości zmalały do tego stopnia, że i apetyt większy i w ogóle więcej energii mam. Na piersiach nadal nie mam żadnych żyłek, są tylko większe, co widać po moich dotychczasowych stanikach. Ja przed okresem nigdy nie miałam żadnych objawów, po prostu z godzinę przed okresem zaczynał mnie boleć brzuch, szłam do toalety i już małpa była. I w sumie w miesiącu, w którym zaszłam w ciążę też nie miałam żadnych objawów. Też zaczął boleć mnie brzuch i nawet zaczęłam krwawić, więc myślałam, że tradycyjnie znów okres, a to implantacja była :)

Ja nie krwawilam ani nie plamilam i tak jest do tej pory. .. Ja również mam powiekszone piersi i to znacznie ,ale zylki tez takie male widze.U mnie zawsze z tydzien przed okresem mialam uczucie wilgotnosci ,latalam do toalety co chwile siusiu a w dzien miesiaczki jak juz byla blisko to brzuch bolal strasznie

do tej pory cykle mialam co 25 dni .. okres wypadalby na 02.02.br, ale owu sie przesunela na 100% na 18 dc. Dziś 30. Przed chwila zrobilam 2 test ale nic tam nie widzę za bardzo ... eeeeh.

Mała, przykro mi, ale ja na tym teście też nie widzę drugiej kreski. Aż sobie powiększyłam to zdjęcie, żeby lepiej było widać. Skoro owu Ci się przesunęła to automatycznie okres też.

Przykro mi Mała ja też nie widzę drugiej kreski :( moze w nast cyklu bedzie Ci dane pochwalic sie dwoma kreseczkami :) Tego Ci z całego serca zycze ;) własnie zjadłam Pamelo :) mniam ;)

Eliza, narobiłaś mi smaku :) też lubię pamelo. Chyba jutro sobie kupię, albo grapefruita, bo też uwielbiam

Ja widziałam reklame Lidla i tam pamelo jest :) w rozsadnej cenie i jest naprawde mega pyszne :) ale jestem pełna bo praktycznie cale zostalo zjedzone :) palece lizac:)

Witam Mała zrob bete i bedziesz miala pewnosc ,ale jesli caly czas jedna kreska wychodzi to po prostu pewnie cykl Ci sie przesónał ale nie wiem :) zycze Ci zeby beta wyszla wysoka ;)

zrobie zrobie, lekarka tez mi kazala ( bylam w czwartek u niej). a jak bedzie 0 to wywoływanie @ ... pierwszy raz tak mam ....

Ja juz tak mialam raz 28 dni cyklu pozniej 30 a juz najwiecej 33 dc ..Moze bylas przeziebiona przemeczona lub zmiana klimatu albo pogody bo to tez ma bardzo duzy wplyw na @ :)

O matko! Ledwo mi się krwiak wchłonął i od razu zabrałam się za wielkie sprzątanie, bo syf wszędzie, że głowa mała. Teraz nie wiem, czy nie przesadziłam. Ledwo żyję, tak się zsapałam. To chyba nie był dobry pomysł. Mam nadzieję, że nie zrobiłam krzywdy dzidziusiowi albo nie pojawi się kolejny krwiak.

Gość martyna889
czesc dziewczyny :) jak tam po weekendzie ? U mnie dobrze, oprocz sprzatania to minal mi leniwie :) Dzisiaj dopiero 9 luty a wizyte nastepna mam 9 marca, jeszcze tyle czekania :( A ktora z was ma teraz wizyte ? :) U mnie samopoczucie dobrze, tylko chodze strasznie taka bez zycia, zmeczona i niewyspana i piersi mi dalej dokuczaja, ale tak znosnie, a mdlosci tez mam , naszczescie leciutkie :) Pozdrawiam serdecznie :)

Gość aaaga32
Ja mam właśnie mdłości gigantyczne :( bez zwracania ale ciągle mi niedobrze, poza tym zmęczenie najchętniej przeleżałabym cały dzień na kanapie ale przy moich córkach się nie da. Jutro idę na wizytę już nie mogę się doczekać w końcu zobaczę mojego KROPKA :). Dziś zaczynam 7 tydzień :)

Gość martyna889
aaaga no to super <.9 koniecznie daj znac po wizycie :) ja tez nietety nie moge polezec przy moich dzieciaczkach, ale coz takei zycie :) Ja dzisiaj zaczynam 10 ct :) Mala bardzo mi przykro, nastepnym razem napewno sie uda :)

Hej dziewczyny :) u mnie dosyc spokojnie nie narzekam tylko spiaca jestem ,ale dzisiaj w pracy bylam wiec tak leniwie nie mialam :) ja mam 11 lutego wizyte tez juz sie doczekac nie moge :) jeszcze dwa dni :) No niestety mala tak to juz bywa jak sie bardzo chce malenstwa to nigdy nie wychodzi :( a jak sie odpuszcza to rach ciach i jest ;) dlatego Mała nie nastawiaj sie kochajcie sie z przyjemnosci a nie ,ze musisz byc w ciazy a napewno sie uda ;)

Gość gość z gor
Podczytuje po cichu Wasz temat:-) Gratuluje przyszłym mamom i trzymam kciuki za starające się o upragnione 2 kreski:-) sama staram się już 2 lata, za niecałe 2 tygodnie testuję, oby w tym cyklu się udało, nie trace nadziei, zawsze będzie że mną:-) Mała nie poddawaj się. Walcz!:-*

gość z gor trzymam kciuki :) Jesli sie czegos pragnie to sie spelni ,tylko nie warto w to brnac bez pamieci poniewaz wychdzi zawsze odwrotnie niestety sama dlugo sie staralam i z kazdym cyklem sobie wmawialam ,ze jestem w ciazy zreszta tak samo moj partner ..az w koncu odpuscilismy i zobaczylam 2 kreseczki :) ale przed tym bylam u ginekologa na konsultacji :)

Gość gość z gór
Eliza my właśnie trochę odpuszczamy:-) ale wiadomo początki są trudne, ale wierzymy że doczekamy naszego małego cudu:-) Trzymam kciuki za Was wszystkie!

Hehe my sie dlugo staralismy i caly czas myslelismy o tym i nie udawalo sie a jak odpuscilismy i z lekarzem porozmawialismy to bylo od razu inaczej :)

Gość Iwonka250807
Hej dziewczyny! Ja dziś zaczynam 11 tydzień. Czuję się super, jak nie w ciąży. Mdłości odeszły w zapomnienie, apetyt wzrasta z dnia na dzień. Brzuszek się lekko zaokrąglił, czasem tylko lekko zaboli. Energii mam mnóstwo, zresztą wyleżałam się 2 tygodnie, to teraz mnie nosi. Mała przykro mi, że tak wyszło, ale tak czasami niestety jest. Nic nie poradzisz, ale nie poddawaj się, próbuj dalej, na pewno się w końcu uda. Gość z gór, świetnie Cię rozumiem, my doczekaliśmy się upragnionej ciąży po 5 latach starań. Tylko w naszym przypadku odpuszczanie nic nie dało, mieliśmy problem głównie z plemnikami, więc nawet odpuszczenie sobie nie pomogło. Mam nadzieję, że Wam się uda bez konieczności przeprowadzania setek badań i zabiegów.

Gość martyna889
czesc dziewczyny :) gosc z gor napewno wam sie uda :) bede trzymala kciuki w dniu waszego testowania :) Jak sie czujecie dziewczyny ? Ja wam powiem ze dzisiaj caly dzien czuje takie ciagniecie w dole brzucha miedzy pachwinami, nie boli, ale jest dosc uciazliwe - Tez tak macie, albo mialyscie ? Mysle, ze to przez powiekszajaco sie macice. A wy jak sadzicie ?

Gość Iwonka250807
Martyna, ja też myślę, że to przez rosnącą macicę. Mnie też pobolewa brzuch, ale jakoś nie umiem sprecyzować co to za ból. Ani to typowe ciągnięcie, ani ból przypominający miesiączkowy... No taki dziwny, nieokreślony jest. Dzisiaj czuję się dobrze, tylko trochę zmęczona i mam lenia :) nic mi się nie chce, a tu pranie się piętrzy :)