Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kate4

staraczki na 2015!!!cz. II

Polecane posty

Ola, to musisz z nimi pogadać, żeby gdzieś wychodzili na to swoje palenie :) Szczęściaro kochana :D :* Kate, super wiadomości :) Trzymam kciuki za brak @ a jeśli już przyjdzie, to żołnierzyki twojego faceta "otrząsną" się z antybiotyku i uda się w następnym cyklu :D

No właśnie sprawa wygląda tak, że nie chcieliśmy narazi nikomu mówić bo trochę jest za wcześnie, ciąża wczesna jest ;)

Dzieki dziewczyny za kciuki:) gin przepisała mi luteine dowcipną i nienawidze tego wkładania ;P a swoją droga to drogie to leczenie w ttym mies wydałam już 250 zł na monitoring i leki ehh ale w słusznym celu i nie żałuję:)

Gość gość
.

Gość gość
up

Gość gość
.

Gość gość
a

Gość gość
.

Gość Doti87
Kate teraz trzymamy kciuki za ciebie :-) jak czytam ze wam się udaje to troszkę zazdroszczę ale cieszę się że wam się udało... Super:-) obym szybko zawitała do grona radosnych wieści hihihihi

Gość gość
.

Aleksandra - dziękuję :* Doti - Uda się, zobaczysz :) :D Kate - Oczywiście ja też trzymam za ciebie kciuki :D :* Hashija - Jak się czujesz?

Gość kornelia23
cześć dziewczyny...czytam dziś te stronki i gratuluję tym którym się udało ...i życzę powodzenia tym które się starają i oczekują na wynik tak jak ja....jestem tu nowa.Chciałabym się poradzić tych dziewczyn którym się udało....staram się 4 mies....ten miesiąc był jakoś bardziej obfity w starania....kupiłam testy owu....w sumie troche bez przekonania.Wyszło mi z tych testów że owu była 14 dc....no i w sumie chyba tak było bo czułam duze kłucie lewego jajnika;-)...starania nasze zaczęły sie od 10 dc i tak poprzez 12dc,13,15,19.....dc....od czasu owu czuję kłucie jajników raz jeden raz drugi...może nie jest to aż tak mocny ból ale są odczówalne...pobolewa mnie w dolnej części brzucha i w cześci pępka czuję jakby ktoś mi coś ciężkiego położył....od 3 dni mierzę temperaturę o 6 rano i wychodzi mi 36,8-36,9....od 3 dni czuję się jakby @ miała zaraz nadejść.Dodam ze od czasu owu piersi mam lekko wrazliwe po bokach na dotyk...Planowana @ wypada na poniedziałek....mój cykl to 29 dni,Pozdrawiam

Kornelia czyli dołączyłaś do grona tych, które termin @ mają na przyszły tydzień :P Życzę powodzenia, może akurat się udało :)

Gość kornelia23
ooo jak miło że ktoś odpisał;-)chciałabym by się udało....

Gość kornelia23
tysia ty na kiedy masz termin @ ktora ma nie przyjść;-)

Gość kornelia23
tysia ty kiedy masz termin

na wtorek, ale to pierwszy cykl więc wątpię, że się udało :D wgl to kusi mnie, żeby zrobić test mimo, że wiem, że nawet jeśli coś jest na rzeczy to i tak na teście jeszcze nie nie wyjdzie :P także sobie czekam :) ps. dobrze, że żadnego testu w domu nie mam... :D

Gość Ola_456
Kornelia - ja tez mialam takie objawy, a bol piersi od zewnetrznej strony jest okropny. Wiem przez co przechodzisz bo ja tak mialam i mam nadal ;) Mam nadzieje ze i do ciebie nie przyjdzie @ :D

Mnie cyce ani trochę nie bolą, więc pewnie @ się kurde zbliża :P

Tysia - ani mi sie waz zrobic jakis test! Chcesz sie stresowac tak jak ja? Dopiero 5 dzien opoznienia wyszedl mi na tescie prawie pozytywny, dobrze ze z krwi wyszlo :D

Serce mnie kusi, ale logika mówi co innego hahah :D Nie zrobię, szkoda tych 15 zł jak na razie :D Zresztą poprzednim razem jak mi się okres spóźniał to test wyszedł pozytywny dopiero po kilku dniach, także pozostaje mi tylko czekać :)

Gość kornelia23
kurde mnie zaś bola cyce jak dotykam po zewnetrznych stronach a brzuch boli od 3-4 dni jak na @ a ona ma termin w poniedzialek...i badz tu czlowiecze madry o co chodzi;-(....

Gość kornelia23
a z ta temperaturka to jak jest...caly dzien ma sie utrzymywac podwyzszona czy jak???....mierze rano....a wieczorem jaka powinna byc taka sama jak rano czy inna...zmienia sie czy nie...

Podobno objawy ciążowe są takie same jak te przy nadchodzącej @ Co do temperatury to żeby cokolwiek stwierdzić to trzeba ją obserwować przynajmniej miesiąc a najlepiej trzy cykle, żeby zobaczyć kiedy i o ile się podwyższa...

Gość kornelia23
ola dzięki za info....no mnie te piersi bola jak noszę stanik po zewnetrznej stronie i jak ściągnę go to po zewnetrznej stronie czuję tkliwość jak dotykam......chciałabym by się udało...nawet mam ochote zrobic test....ale poczekam chyba do poniedziałku

Gość kornelia23
a ja gapcio robie tak od 3 dni z ta temperaturka....jak oszalała wyszukuje kazdego objawu;-)mam nadzieje ze cos wyjdzie ,,,tysia trzymam kciuki...ola gratki

Gość kornelia23
mykam...odwiedzę was jutro dziewczyny.pozdrawiam