Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

przedwieczorne hej l cześć Zuziu 🌻 nie słyszałem aby ślimaki bały się kamieni. Wyjątkiem mogłyby być kamienie mocno nagrzane przez słońce. Ja myślę że szybciej był to ogórecznik płaski cetkowany, z łac. ogórkus wszamantus. l l

Pora jechać do domu. To nie był łatwy dzień. Nawet bankomat wypłacił mi marne grosze głupio się przy tym tłumacząc. Mogło zabraknąć mu kasy? Przecież jest po wyplacie :p l l

Gość Zuzanna Amelia ææ
Saam - mozesz miec racje bo tu slimakow jak mrowkow. No nic. W przyszlym roku pomysle o czyms innym

Dobry wieczór :) o Saam :) może bankomat nie dał bo Twoja firma jeszcze nie przelała trzymając się ściśle terminu wypłaty. Ja już od wczoraj mogę napychać kieszenie pieniędzmi:Dale nie miałam kiedy opróżniać bankomat. Dzisiaj na furtce znalazłam reklamówkę z katalogiem z Ikea. Też mają różne ozdoby i obrazy na ścianę w całkiem dobrej cenie. o Zuzia:) ja w tym roku wysadziłam już podrośnięte ogórki z rozsady w doniczkach bo wysiane do gruntu nie miałyby szans. Niestety siejąc do gruntu trzeba wokół rządka wysiewu rozsypać granulat przeciw-ślimakowy. Albo polować na nie o zmierzchu i nad ranem :D ślimak ginie też od soli ale rośliny też mogą zginąć :-O Kamienie tylko ułatwiły ślimakom sprawę bo miały się gdzie schować podczas dnia. Gdybyś zaglądnęła w dzień pod te kamienie to byś namierzyła winowajców ;) o Dla mnie szykuje się następna pracowita noc, w lusterko strach popatrzyć bo pewnie balkony pod oczami po poprzedniej:-o więc mówię już dobrej nocy wszystkim :)

Moj bankomat od pewnego czasu tez wyplaca mi jakies grosze i chcial nie chcial musze tak nimi gospodarowac aby starczalo od ? - do?. Wy chociaz wiecie kiedy otrzymacie kase ,a ja nigdy nie wiem . Dzien dzisiejszy byl nie za ciekawy ,duzo rozmyslalam ,niepotrzebnie bo rozstroilo mnie to . Dobrej nocy Mili 🖐️

Gość gość
Bardzo Was lubię dobrze, że jesteście

Bankomat nie wypłacił mi tyle ile chciałem ale w kieszeni przybyło mi prawie tyle co najniższa krajowa. Oczywiście o ile mam dobrą orientację l Teraz biegiem do łóżka bo chociaż w nocy nie pracuję to jeszcze noc będzie gdy będęwstawał l DOBRANOC :) l p.s Dla Celinki życzenia spokojnej pracy :) l l

Dzień dobry;) przepraszam, wybaczcie ale miałam osobisto rodzinny problem i dlatego. Kilka stron doczytałam i było o marzeniach...z takich bardziej realnych to moim jest aby rok minął szybciej niż zwykle, a z takich mocniejszych to oczywiście podróż dookoła świata:) czy dzisiaj też jest dzień czegoś?

Ja tam nic nie sugeruję, bo możemy liczyć sobie, ale to przepychanie strony zajmuje już chyba ponad połowę postów, które można zamieścić na jednej stronie:D

To jeszcze udanego przedpołudnia i całego dnia na wszelki wypadek gdybym już nie zajrzała;)

l dzieńdoberek ! :) l cześć Sakura 🌻 Za otwarcie topiku i przewietrzenie bez problemu dam Ci rozgrzszenie. Na niezgrabne rymy przymknij oko wiecej już nie będę, spoko spoko. l Widzę slonce za oknem więc chyba poprawa w pogodzie. Dobrze bo dzisiaj mam w planach prace podwórkowe, oczywiście po pracy. l udanego czwartku wszystkim :) l l

Gość gość
zazdroszczę wam Sama

Gość gość
ja:) fajny facet z Ciebie (to nie podryw a stwierdzenie faktu)

Gość gość
napisz choć że jest Ci miło:), sorry pewnie czujesz się zakłopotany moją szczerością:D Miłego dnia

Gość gość
odfiltrowuję się Miłego dnia wszystkim:)