Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Ocho! Olivier w Szczecinie :D coś tam często ostatnio bywasz, polubili Ciebie? albo tyle roboty się tam narobiło ;) No nic, idę zażyć prysznica ;). Ale nie po to by iść spać, nie, nie...czeka mnie nocny dyżur a nawet dwa😭 ale potem tydzień urlopu:classic_cool: nie wiem czy uda się coś skrobnąc z pracy więc tymczasem dobrej nocy

Gość Olivier
Liness :) wczoraj byłem na godzinkę w Twoim City...ale pędziłem nad cudowne jezioro... ale w piątek będę na dłużej... tylko jutro nogi zamocze. w morzu...i wracam... ;)

:D ,a facet znow jest w Szczecinie ,widocznie bez mojej kratki :D Jasne Olivier ,dzieki za wyreczenie :-)

Gość Olivier
No trochę się zdziwiły dziewczyny jak mnie zobaczyły... ;) ale powiedziałem to samo co Ty.. że lubię tu przyjeżdżać... :D ale to prawda .. Szczecin ładny zwłaszcza nocą... Już bylem na tych pysznych lodach co ostatnio... Choć nie mogłem ich znaleźć... ;) Ale i tak są miasta które już chyba lepiej znam niż swoje ;) :D Spokojnej pracy Liness :)

Cal ,mysle ,ze w nocy uda Ci sie popisac ,a gdyby jednak nie to Dobrej Nocy 👄

Gość Jarexx
a mnie to juz nikt nie powie...dobranoc :D

Gość gość
pomogę

Na DOBRANOC machnę raz a może nawet dwa do drugiego dodam 🌻 z najpiękniejszymi życzeniami dla Marii. l kolorowych ulubionych ..... l l

nic nie będą robiły... tylko filtrownię tuliły :P no ...już widzę jak chrapiecie :D spokojnego snu

Dzień dobry:) Dla kogo dobry to dobry U mnie Administracja musi cała łasienkę kuć bo inaczej mogę w czasie kąpieli spaść do sąsiada, belki stropowe do wymiany są. Wczoraj znów w Wisle byłam jak zawsze co tydzień i na dodtek potłukłam się i noga mnie boli, mozliwe że przez moje niewyspanie się poprzedniej nocy ( w ogóle nie spałam) i poźniej wiadomość że cos się dzieje w domu :(

Ferdzi napewno nowa podłogę będę miala, kafle pujdę w perzynę i chyba sama będę musiala później sobie połoyć na podłogę bo narazie tylko wannę mialam zabudowaną i podłogę wykafelkowaną. Na sciany nie kładłam bo czulam e cos sie kiedyś stanie bo zmoją lazienką wiecznie sie coś dzieje jak nie kominy przeciekają to coś innego. W łazience mam na tej ścianie gdzie sa kominy wiecznie mokre plamy, najlepiej w tym wszystkim jest że o tym zglaszalam chyba już z 10 razy i nic nie robiono. Przyszli obejjjrzeli i poszli

Dzien Dobry 🖐️ Cal pewnie jeszcze spi ,a jest tak zimno wiec sprobuje delikatnie wlozyc ja do rozka :-) http://serwer1500099.home.pl/source/rozki/DSC_0432E.jpg Jolu ,wspolczuje z powodu lazienki i nozki ,ale z drugiej strony kto wie czy sasiad by sie nie ucieszyl gdyby zobaczyl Cie u siebie w czasie gdy sie kapiesz :-)

Marzne juz w domu,a nie lubie sie za grubo opatulac . Ponoc ma byc cieplej ,niech jest bo mamy wyjazd ,nad samiuskie morze pewnie juz nie pojde z powodu jeszcze opuchnietej nogi Ulana i braku czasu (budowa) Obiad dzisiaj bedzie szybki ,kotlety mielone i mizeria ,tak wiec za duzo roboty nie bede miala . Z racji tego ,ze nie pije mocnych trunkow ,napije sie z Wami ale kawusi :-)

Cal ,chyba dobrze spi Ci sie w tym rozku ,pewnie nie masz ochoty z niego wychodzic ? :D

dzień dobry o Daa:) a to mi dogodziłaś tym rożkiem ;) właśnie wracam do niego daleej spać. Szczekanie psa na śmieciarke mnie obudziło więc wstałam, zjadłam banana i zaparzyłam herbatke na spokojny sen. No i już w ,,rożku,, zaglądnełam telefonem do Was :) o spokojnego i miłego dnia dalszego życzę :) i zmykam bo widzę wnerwione koleżanki... pie rożka też bym zjadła ale do sąsiada z wanną spaść bym nie chciała :-o :D

opóźnione dzień dobry! :) l cześć Jolu 🌻 l hej Ferdzi 🌻 l witaj Danusiu 🌻 l ukłony Celinko 🌻 l Roboty dzisiaj dużo. Na dodatek trzeba pracować dłużej. Ale już jest z gorki więc poleci. Zwłaszcza że dalej nie wiadomo w co ręce najpierw włożyć. Najlepiej byloby włożyć do kieszeni i gwizdać W mojej słuzbowej kieszeni tylko telefon służbowy. W drugiej ciekawiej bo kilka drobnych rupieci. Ale tylko chwilowo. Ten przegląd to z okazji obecnego Dnia Kieszeni. Dzisiaj także Dzień FAS ale to głównie dla ciężarnych. Widziałem także w jednym z kalendarzy Dzień Urody więc można przed lusterm zostać na trochę dłużej. l udanego popołudnia wszystkim :) l l

Celinka wczoraj sprostowała więc ja tylko potwierdzę że to wrzesień jest dla mnie miesiącem mocno odciągającym od filtrowania. W kulminacyjnym momencie pewnie całkiem mnie odciągnie. Może być że nawet na kilka dni. W październiku mam zamiar więcej odpoczywać i się relaksować ale kto to wie czy będę saam. l Dziękuję za propozycje co do obrazu. Obawiam się że w tym przypadku nie będę miał decydującego zdania a tylko doradczy Gdyby to tylko odemnie zależało to już by wisiał bo widziałem przedwczoraj odpowiedni w castoramie. l l

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam popoludniowo. Ca - Ogorki rzeczywiscie mogly pasc ofiara slimakow bo zniknely jak zdmuchniete. Nie pomyslalam o tym. Chociaz oblozylam grzadki kamieni. Najwyrazniej to nie wystarczylo