Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaNoxelia

Byłam dziś z Majką na placu zabaw dla psów...

Polecane posty

Gość gość
meliniarska torba znowu robi z siebie ANIOŁA :D

hahahahahahahahahaha! smiech.gif co za żałosna locha, każdy widzi po fotach na fb, ze jest spasiona, w dodatku sama przyznała się, że ma nadwagę, a teraz będzie się zapierać, że nie xx od dawna nie mam nadwagi zatem jak miałam się przyznać? i kiedy, skoro mnie tu nie było? I poco, skoro jej nie mam? Gdzie sens, gdzie logika?:D

Szkoda, ze dzisiejsza młodzież nie wie, ze aby się wyróżniać to trzeba mieć w sobie empatie i walczyć o mniejsze istoty, kochać je... tylko idą ludzkie bydło jedno za drugim, kto gorsze rzeczy uczyni... wszyscy tacy sami, nie rozróżniam ich.

Gość gość
hahahaha ale polew z noxy.... :D

Gość gość
Fuj to zdjęcie z tym psem jest ohydne ciebie powinni zamknąć dziewczyno.

Jak choćby dziś, płody w słoikach i pomysleć, że to laska z moich okolic. G****o we lbie i tyle, trofea sobie zrobiła...

Gość gość
wcześniej pisałaś gruba locho o nadwadze teraz też ją masz co widać po fotach, wielkie ramię jak u wiejskiego chłopa

Gość gość
dokładnie widać łape masz potężną więc nie p*****l że nie jesteś gruba........ co za zakłamane loszysko

Wszyswcy tacy sami, a jednej "fajniejszy" od drugiego... szkoda tylko, że w życiu realnym są nikim. Śmierdzielami, co nawet świnką się nie potrafią zająć, bo widzą tylko kant własnego dupska. Szary tłum, wszyscy tacy sami... nie rozrózniam ich, takie same maski.

Gość gość
akurat persefonie do pięt nie dorównujecie inteligencją

wcześniej tzn. kiedy ? łapki mam bardzo normalne od dłuższego czasu już nie jestem pulpecikiem:) ocet jabłkowy czyni wręcz cuda <3 ino ciężko przełknąć;)

Gość gość
jaaasne "normalne" na najnowszych fotach na fb grube łapska, k***a ramię jak moje trzy :O

Gość gość
chciałabym to widzieć :D to tak jak z zębami noxelii, zdrowe i białe i nigdy nie zobaczymy szczpułej kciukiem i pieknego uśmiechu noxy :D

Mylisz inteligencje z pozerstwem... tak jak ta Goniewicz, och jaka to ona alternatywna, inna! A teraz prawdziwa ona, bezimienna, gnije jak tysiące innych więźniarek a za kilka miesięcy słuch o niej zaginie. Jak wyjdzie z kicia będzie podstarzałą, zgorzkniałą, samotną babą, która niczego nie rezprezentuje. Pół życia straci przez swoje pozerstwo :D

Gość gość
Szkoda ze takie grube rury jak Ty nie znaja pojecoa " szacunek do sirbir" tylko wywalaja cycki na SU a potem siedza na kafe i udaja wielkie poetki. Szkoda ze takie kurfffiszony jak Ty maja taki tupet zeby siedziec i umoralniac kogokolwiekskoro same znacza gowno! Mozna zobaczyc jak sie upokarzaja za kilka zetonow. Wskocz na SU wykupie transmisje z Toba. Stac mnie. A wiesz czemu? Bo pracuje. I nie musze sie szmacic po drugiej stronie jak Ty. Mozesz sie uwazac za wyjatkowa..........szmate :)

Ale ona za życia miała dobrze. Po prostu została wyrzucona na śmietnik, i nie uważam aby się tym przejęła. Wy jesteście chore dzielicie ssaki na ludzi i na zwierzęta. Dla mnie to bez różnicy czy miałabym zabić psa czy człowieka ale też bez różnicy czy miałabym pokochać psa albo człowieka. Macie zaburzenia i warto to sobie uświadomić. Ja też mam zaburzenia ale nie wypieram się ich.

ZAPRASZAM do Bojanowa, ja się nie wstydze, wręcz przeciwnie. W zyciu lepiej się nie czułam!

Gość gość
ale spokojnie, niech locha nadal sobie zakrzywia rzeczywistość, wszyscy widzimy, że jest cały czas tak samo gruba, a tych "efektów" dietki kefirowej czy innych, nie widać i nigdy nie było widać :D 🖐️

Gość gość
21:35 :-D :-D :-D

Gość gość
kciukiem co myślisz o goniewicz?

faktycznie, zdjęcie twarzy wiele mówi. A macieja następnym razem bedę ubierac w inny kolor niż na czarno, bo skoro doł fotki czarny, tzn, ze to moje ramiona. Esencja kafeterii:D:D

Gość gość
"tu sama patola siedzi, która potrafi wyrażać radość jedynie poprzez sadzenie pierdów" x :D:D:D

Gość gość
persefona akurat jest inteligentna, a jej empatia czy jej brak nie ma nic do tego

Zwierzęta są inne, inaczej kochają, bezinteresownie... powiem ci coś Persefona, nigdy nie miałam bliższej przyjaciółki jak Majka. Nie chcę zawieść jej już nigdy, jest nietykalna dla kogokolwiek. DO lasy chodzą uzbrojona w gaz i nóż dla niej, by czuła się przy mnie bezpiecznie.

Ania, myślałam, że bedzie tu ciekawiej, a w sumie siedze na siłę i się rozglądam po pokoju. Nuda, nie dość, że tałatajstwo z którym o niczym nie mozna pogadac, prócz Twoich zębów i mojego wyglądu, to straszna nuda ...

Gość gość
noxa, sang nadal ru/cha 13-latki? czy może znalazł w końcu normalną kobietę?