Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przymusowe obrzezanie penisa, co o tym myślicie dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś oj przecież penis jest bardzo męski :p

Gość gość
a to jest bzdura, żaden urolog tak nie powie. Mnie właśnie urolog odradzał H&T i dlatego mam L&T. Właśnie tak mi powiedział, "weź se pan popieść napletek i spróbuj dojść" Spróbowałem, facet miał rację!!! Że niby obszar unerwiony, jasne, że tak, ale na ile, to tylko facet może powiedzieć. To jest mit!!!

Gość gość
a ja tam bym chciał mieć taką sukę która zmuszałaby mnie do obrzezania :D może dlatego że jestem zboczony, może dlatego że i tak chcę się obrzezać, a może dlatego że jedno i drugie nie wiem ale kręcą mnie takie laski :D

Gość gość
poza tym H&T to najbrzydzy rodzaj obrzezania, a L&T najładniejszy, jeśli już o estetyce mowa. Zainteresowani niech poszukają w necie.

Gość gość
jak chcesz mież żonę sukę to współczuję, ale z drugiej strony, razem z sąśiadami w kupie, może jeszcze wszyscy bez napletka, przy użyciu wielu wibratorów i innych zabawek dacie radę jakoś jej dogodzić.

Gość gość
W takim razie muszę być ewenementem, gdyż potrafię dojść bez "użycia" żołądzia. Nie chcę cię martwić, ale wydaje mi się że to mógł być jakiś konował. Ja nigdy nie zdecydowałbym się na tę metodę co ty, bo bałbym się po prostu.

Gość gość
gość dziś to rzecz bardzo uwowna

Gość gość
Takie podejście małolata,*****ać wielkim obrzezanym kołkiem, wsadzić w usta, w cipkę w tyłek, szorować i dogodzić. A mężczyzna? To proste, czułościami, dotykiem, szptem, fizycznością doprowadzić w łóżku kobietę do szleństwa. A napletek? Kretyn sobie takim szczegółem głowem zawraca, mężczyna nie.

Gość gość
Skąd ta agresja? Kręci mnie po prostu jak laska bezpośrednio mówi czego chce, a wiem że sporo ich lubi obrzezane pały no i co w tym złego? To chyba dobrze że mówią wprost a nie ukrywają i realizują się na boku, co?

Gość gość
gość dziś STEREOTYPY!!! Czemu niby nie można według ciebie pogodzić jednego z drugim?

Gość gość
No i sam chcę się obrzezać wiec nie jest tak że laska bedzie mi kazać coś czego nie chce

Gość gość
jaka umowna, popatrz sobie. H&T i widać blade pozostałości po zabiegu, wygląda to fatalnie. L&T kobietom podoba sie najbardziej. źródło - net, linków szukać nie będę, ale przed zabiegiem kilka lat podejmowałem decyzję i wiele stron przejtrzałem Ale spoko, mnie to mało obchodzi, każdy ma co chce, odezwałem się, bo jakaś tępa lala segreguje tu facetów według napletka.

Gość gość
a obrzezuj się chłopie, ale kiedyś jak sie oświadczysz, to możesz dostać kosza , bo c***anna powie, że obrzezańców nie lubi.

Gość gość
gość dziś nie segreguje tylko namawiam i wyrażam swoją opinie, noo jakąś hierarchię też ;) Ale nie hierarchizuję według rzeczy na które nie macie wpływu ;) Obrzezać się można zawsze, a to że według mnie trzeba to moje zdanie ;)

Gość gość
a niby jak a agresja? wolisz qrwy, prosze bardzo, bo porządne niekonieczne muszą polubić tych, co się obrzezali po to, żeby wśródsuk mieć wzięcie.

Gość gość
Hehe, jak to? Przecież prawdziwa miłość powinna przetrwać taki szczegół :D

Gość gość
to pisz, ze to twoje zdanie, z nie, że wszyscy powinni.

Gość gość
Czemu niby porządna koniecznie musi lubić nieobrzezane, a k***a obrzezane bo nie czaję :D Czyli np. pisarze lubią kolor czarny, a czytelnicy biały? To chyba nie takie proste. Porządna ci co najwyżej tego nie powie, ale na bank są wśród nich takie którym się obrzezane podobają. Czyli np profesorkowi muszą się podobać tylko te z mniejszym biustem? Chore podejście

Gość gość
prawdziwa miłośc przetrwa taki szczegół jak napletek. oby przetrwała i inne rzeczy, bo napletek jest w życiu mało istotny. Niech będzie pijak, morderca, złodziej, kłamca, byle bez napletka???????

Gość gość
gość dziś no moim zdaniem wszyscy powinni

Gość gość
gość dziś jasne że nie, napletek jest tylko jedną z wielu rzeczy

Gość gość
no własnie chore podejście to mówienie, że dzieci trzeba obrzezywać, bo jakaś pita to lubi. Chore podejście to mówienie, że komuś trzeba coś obcinać, bez jego zgody. Ponownie apeluję o o przymusowe leczenie psychiatryczne autora tego tematu.

Gość gość
gość dziś nie rozpoznałeś w tym żartu? Żart wymierzony w mężczyzn bających się obrzezać ja to tak odebrałam.

Gość gość
facet zazwyczaj, jak ktoś mu coś chce obciąć, zabija albo ginie. to jest mężczyzna. jakby mi ktoś cośobciął bez mojej zgody, zabiłbym gnoja.

Gość gość
W czym wam kobity tak przeszkadza ten napletek co? Nie rozumiem jak można okaleczać swojego kochanego penisa i latać z odsłoniętą fają która potem robi się mniej wrażliwa na bodźce i słabną doznania przy masturbacji czy sexie.Żadna baba mnie do tego nie zmusi hahaha

Gość gość
gość dziś no właśnie w tego powodu :p

Gość gość
Żeby była jasność, słabnie wrażliwość a nie doznania i bardzo dobrze.

Gość gość
nikt nie boi się obrzezać, to jakiś kretynizm. Obrzezują sie ci co chcą. Trzeba by ć niespełna rozumu, zeby mężczyznę postrzegać poprzez napletek. No, chyba, że żydzi atakują.

Gość gość
wrażliwość jest kwestią fizyczną, doznania psychiczną. Napletek nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
gość dziś No i to właśnie jest śmieszne ;) I to że wychodzi na jaw, że ci nieobrzezani faktycznie zazdroszczą obrzezania bo są bardzo głośni i wyzywają :p I paradoks bo skoro są zazdrośni to znaczy, że sami uważają się za gorszych :p A że są hipokrytami wolą obrażać i wmawiać sami sobie że jest inaczej niż po prostu się obrzezać ;)