Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przymusowe obrzezanie penisa, co o tym myślicie dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość
w sumie szkoda czasu. jakby co plecam L&T info i fotki w necie. Każda co śpiewa o obrzezanych jako o najlepszych mężczyznach radziłbym wysłać tam, gdzie jej miejsce, do rynsztoka.

Gość gość
"wrażliwość jest kwestią fizyczną, doznania psychiczną. Napletek nie ma tu nic do rzeczy. " To miałem na myśli, poza tym orgazm po obrzezaniu jest równie silny jak przed jeśli nie silniejszy.

Gość gość
nie dam sobie uciac pisioka ,o nie :)

Gość gość
gość dziś No i to właśnie jest śmieszne I to że wychodzi na jaw, że ci nieobrzezani faktycznie zazdroszczą obrzezania bo są bardzo głośni i wyzywają I paradoks bo skoro są zazdrośni to znaczy, że sami uważają się za gorszych A że są hipokrytami wolą obrażać i wmawiać sami sobie że jest inaczej niż po prostu się obrzezać nie pitol, piszę cały czas, że jestem obrzezany Low& Tight, jakiś problem z czytaniem po polsku?

Gość gość
Ja z kolei polecam H&T :)

Gość gość
nieobrzezani olewają obrzezanych ciepłym moczemn.

Gość gość
gość dziś ale ja nie pisałam o tobie :p

Gość gość
Jasne H&T i gdzie masz jaja , w polowie penisa?

Gość gość
te pity nie wiedzą o co chodzi, low &tight, high &tigth, co to niby jest pojęcia nie mają, ale pieją o obrzezanych jak kogut na płocie :)

Gość gość
Ja jaja mam na swoim miejscu, a ty?

Gość gość
gość dziś ważne żeby było tight :p

Gość gość
no to może autorka lub miłośniece beznapletowców w końcu sie wypowiedzą, co im leży, Low&Tight, a może Low & Loose, a może też High &Tight, a może High& Loose ??? Bo to są różne frakcje i wiele cassus belli :)

Gość gość
gość dziś ważne żeby był tight

Gość gość
Jak maższ high&tight i dodatkowo nie miałeś wycinanaej skóry pod jądrami, to masz jaja w połowie penisa, widziałem takie rzeczy. Jeśli opłaciłeś dodatkowo wycięcie tej skóry przy jądrach za dodtkowy tysiaczek do ręki urologa to napewno masz te jaja gdzie trzeba.

Gość gość
a g****o, bo jak jest choć odrobina napletka to kobiece delikatne dłonie mają co robić. To mi żona powtarza, że trzeba było mniej wycinać, to zawsze dociąć sobie można, ale przywrócić już nie !!!!

Gość gość
autorce tematu chyba dogodził jakiś obrzezany no i zeszczała sie w majtki. Jak dogodzi jej Murzyn, założy topik o Murzynach, jak bezdomny, to napisze, że bezdomni to najlepsi kochankowie na świecie. Och te dzieci :)

Gość gość
obrzezanie to sprawa powazna, najlepiej pogadac o tym z żoną. Nie masz , żony, to nawet o ty nie myśl, szkoda forsy ( około 2 tyś) i złudzeń. To niczego w życiu nie załatwia. A szmaty trzeba omijać szerokim łukiem. Zresztą i tak większość kobiet ma najsilniejsze przeżycia przy minecie :)

Gość gość
ja tam kocham swojego mężczyznę i jego penisa bez skórki ;)

Gość gość
Penis bez napletka jest dużo ładniejszy, czystszy i niezagrożony stulejką. Niedługo obrzezam synka żeby od małego tak ładnie się prezentował jak jego tatuś. :)

Gość greywolf
głowy sobie obrzezajcie..

Gość gość
Może nie zdajecie sobie z tego sprawy, ale obrzezanie to amputacja. Czekam na temat o bezrękich, z wyłupionymi oczami i tym podobnych.

Gość ed69
Polecam jakąś poważną lekturę na temat obrzezania, np Bruno Bettelheima "Rany symboliczne". Miłośnicy obrzezania to czasami fetyszyści, czasami osoby owładnięte skłonnościami sadomasochistycznymi , czasami obsesja na temat obrzezania to przejaw lęku przed kastracją. Zamiast wizyty u urologa i zabiegu polecam wizytę u seksuologa, u psychiatry, psychoterapeuty. A jeśli ktoś przy braku wskazań medycznych chce się obrzezać, to ma do tego prawo, ale niech - na litość boską! - to będzie dorosła osoba, jej wola świadoma i przemyślana.Nie róbcie tego swoim dzieciom! No i pamiętajmy, że obrzezanie w wielu kulturach łączy się z przemocą i jest zwykłym gwałtem i naruszeniem wolności jednostki.

Gość gość
"facet cały czas jest tam drażniony przez bieliznę a główki nic nie ochrania hmmmmm" Poczytaj ze to powoduje zrogowacenie tkanki przez co facet ma mniejsze "czucie" Czyli po czasie nic go nie drazni a odczuwa slabiej bodzce podczas seksu. dlatego zaleca sie podwijanie napletka wlasnie zeby podraznic zoladz badz obrzezanie dla facetow z problemem szybkiego dochodzenia.

Gość gość
Psom nie przycina się już ogonków ani uszu.Uznano to za zbyt okrutne. A tu chcecie propagować okaleczanie tak wrażliwego i delikatnego organu ludzkiego? Wstydźcie się! Przecież to jest piękne samo w sobie i powinno pozostać nienaruszone!

Gość gość
napletek piękny? :o

Gość gość
Też uważam że obrzezani są bardziej pociągający. szkoda że obrzezanie to wciąż temat tabu i większość kobiet wstydzi się poruszać tę kwestię wprost.

Gość PRAWDAja30223
no niestety nie zyjemy w raju

Gość gość
podnoszę żeby więcej kobiet przeczytało o obrzezaniu :)

Gość gość
Kobiety walczą przeciw własnemu obrzezaniu ale chcą zmuszać innych :P Typowe. Jak z płaceniem na randce. Wymagają by facet zawsze za wszystko płacił ale same nie pomyślą by się chociaż złożyć po połowie.

Gość gość
nie porównuj do siebie tych dwóch obrzezań :)