Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gameover

Wczoraj poznałem prawdę i jestem w wielkim szoku cd

Polecane posty

a czy ktoś cie kurfo tu zmusza do wierzenia w cokolwiek? ty mnie zmuszasz żebym sie z tobą zgodził a tego nie zrobie więc z łaski swojej wykurfiaj bo ani ty ani my nie czeprpiemy przyjemności z z wzajemnej obecności. Załózcie sobie topik "piramidy zbudowali koczownicy beduińscy i bedzie spokój

"wierze w rockeffelerów" Ja piertole. to już maja status bogów?

Gość gość®
သင်Fတို့Aတွင်Kအဘယ်ကြောင့်ထိကသို့သောမိ

Gość gość
Napiszcie ze chcecie się nawzajem pobrandzlowac

guma widziałas jakie foty tam daja? wielkie tzytze i pół metrowe kootasy:classic_cool:

Gość gość
towarzystwo wzajemnej adoracji, zal. a leki juz wzieliscie?

Tak i lewatywe tez zrobilismy a ty wzielas swoja dawkę?

nie zdążyłas sie jeszcze przyzwyczaić do swoich wielkich tzytzów przez całe życie?:classic_cool:

jak napiszesz,że piramidy zbudowali kosmici to wojna ale półmetrowy kootas nie budzi niczyich wątpliwości:) Wszak wszyscy takowego mają:)

Gość kill them all
Mamy tu znawcę tajnej historii świata, który jest doskonale obeznany z metodą podprogowego manipulowania świadomością. Obawia się włączyć link, którego nie zna. Być może dlatego nie jest w stanie dowiedzieć się niczego nowego, poza tym, co polecają mu podobni do niego paranoicy, megalomani i nieuki. Jest rasowym mądralą, który sypie wydarzeniami, faktami i łączy je ze sobą dowolnie, tak aby pasowały do aktualnej wersji tajnej historii świata. Cokolwiek się dzieje, jest tylko pozorem. Nic nie jest takie, jak się wydaje. Prymitywizm i łatwizna, którą się onanizuje aż budzi zażenowanie. Im bardziej go krytykują, tym większą pewność zyskuje, że ma rację, że wie lepiej, że rozumie to, czego inni nawet nie przeczuwają. Powiedzieć o nim, że jest głupi, to za mało i za dużo. Jest prostaczkiem, który nie godzi się ze swoją przeciętnością, więc jej zaprzecza, na miarę swoich możliwości. To już chyba wszystko :)

boje sie cokolwiek napisać. będę się czuł odpowiedzialny wtedy. może zapodaj jeszcze jakiś temat. co sądzisz o filmach na podstawie powieści Dona Browna?

Załóż sobie o tym temat bo tu to nikogo nie interesuje

"dowolnie łaczy fakty" podoba mi sie. Wpisze sobie to do cv jak będę aplikował na dziennikarza telewizyjnego:)

Świetny pomysł powinniśmy im dawać tytuły,klasyfikować, w końcu to nie ich temat niech się nie panosza

no np. przymierzam się do przeczytania książek o jest ich chyba ze 6 czy 7.

Gość gość
Kod Dana Browna napisał sam Rockeffeler z zaprzyjaźnionymi Zyskami. W co jeszcze wierzysz w całun Turyński?