Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gameover

Alternatywne teorie, nowe koncepcje, nietypowe obserwacje

Polecane posty

Gość gość
xen to kobieta:O

Gość gość
razem ruszmy bryłę tego topiku na drugą stronę :classic_cool:

widzu tego cyrku tobie już zapewne proponowałem i zapewne stchórzyłeś więc nie szukaj wspólników w tchórzostwie bo moge wam wszystkim naraz napiertolić jak sie stąd nie wyniesiecie.

Tak, nie wyciągam wniosków bez powodu. Mniej wulgaryzmów, może łatwiej można by było przyswajać twoje wypowiedzi. Jak wiesz to forum publiczne, nie możesz zabronić mi czytać lub komentować twoich wypowiedzi.

Gość gość
pomóżmy go wzruszyć bryłę tego tematu

ponadto jeseś ciotą, pedałem, cwelem i zerem. Wszystko to co napisałem o rodzinie xen tyczy się również twojej. A teraz możesz poczuć sie jak zgnojony tchórz bz honoru;)

Masz problemy z psychiką, to się leczy.

Gość widz tego cyrku
:D :D :D nie akurat nie mnie ale widziałem :D i rozumiem, że także otrzymam taką propozycję ;) "Może poprosisz męża żeby obronił twojwj czci po męsku. krótko mówiąc przekaż mu, że publicznie nazwałem jego żonę kooorwą, Lacho ciągiem" Ty naprawdę myślisz, że posługując się takim językiem, osiągniesz cokolwiek, poza pogardą i śmiesznością? :D I jeszcze te brednie, że idziesz popracować, nad usunięciem kogoś tego tematu :D :D :D

Gość widz tego cyrku
Może zróbmy tak. Wyzwałeś tutaj już, co najmniej trzy osoby. Umówmy się razem :D w jednym miejscu i czasie :D Taki piknik rodzinny :D

takiego języka używam tylko wobec troli. NIe mam wam nic do przekazania. Chce sie was stąd pozbyć więc sory, że nie tłumacze wam tego na gruncie matematyki i fizyki. Nie interesuje was temat i przyszliście tu trollować. prosiłem wielokrotnie o opuszczenie ewentualnie nawiązanie do tematyki. xxx Gościu nie ma sprawy. Moge sie z wami spotkać bo widze, ze moąliwośc mieszania z ukrycia sprawia ci niesamowitą radość (kolejna cecha rasowego trolla) można to poznać po ciągłych radosnie szczerzących się emotkach. Cóz Widze, ze łyknąłeś trochę psychologi. zdiagnozuj sie sam. Póki co. jeżeli jakims cudem (a cuda sie zdarzają) sie kiedyś na cieibe natknę to już będę wiedział w ktre zęby celować;) Żegnam i mam nadzieję, że znajdziecie na kafeterii coś co was zainteresuje oprócz trollingu. Doradzam również lekturę topiku zanim wypowiecie się o jego zawartości Xen pakuj sie

Dokąd, zapraszasz mnie na wycieczkę?:D

Ok, czynię podobnie. Jednak propozycja wyszła od ciebie.

Wolę suche i przejrzyste powietrze, mokre klimaty zostawiam tobie.

Gość gość
takiego języka używam tylko wobec troli x nie prawda, mieszasz z błotem od razu

mam pytanie. Mąż cie napiertala po głowie? wiesz dlaczego pytam?

Nie pytaj, na głupie pytania nie istnieją odpowiedzi.

tak? to może cofnijmy się do początku dzisiejszej awantury. Gume zmieszałem chociaż raz? dobra zresztą k*****a mozecie być pewni, że jeszcze sie spotkamy Tym razem użyje podobnych metod jak wy. Ile k****a prosic?

Ja to ja, nie ma nas. Obsesja to zły doradca.

Gość gość
gumy nie zmieszałeś, bo ty nią jesteś :D

ja piertole:O życie ci sie znudziło? czy maż ostatnio nie dopełnia obowiązków i nie dostałaś ostatnio po łbie? naprawde chcesz mnie sprowokować? w imie udanego trollingu? nie będziesz sobie później pluła w brode leżąc sparaliżowana i bez zębów na poszczanym łózku? jak chcesz. Bo moja cierpliwość sie wyczerpała

Gejm, ogarnij się ty nic nie możesz, a ja nie trolluję a uświadamiam .

'gejm ty nic nie możesz" xxx no to już wiemy dlaczego lubisz kafeterie:D nie ma jak poszczekać na kogoś zza siatki;) Co do twojej pewności siebie to nie uwzględniłaś, że jestem nienormalny:) To może cie sporo kosztować. Taki bład w obliczeniach W zasadzie to założe się, że jakbym trochę poszperał to dowiem si e o tobie paru rzeczy, z których wywnioskuje inne. te można będzie sprawdzić. PO nitce do kłebka:)

Nic nie możesz:), ale próbuj i systematycznie udzielaj informacji na mój temat. Bardzo jestem ciekawa czego się dowiesz:).

NSA może czytać twoje maile i mieć podgląd z kamerki to nie widze powodów, dla których ja nie miałbym mieć dostępu do takich informacji. Kwestia motywacji. A na chwile obecną bardzo mnie motywujesz. Wrecz szaleńczo

Dobrze:), nie zamierzam cię zniechęcać.

moge ci powiedzieć co już wiem Jesteś starą d****** po menopauzie, której mąż o ile jest (pewnie był rozwód na tle pieniędzy) nie chce ruszyć patykiem nawet b ma młodszą na boku. Sleczysz na kafe i sie obnosisz ze swoim wyimaginowanym prestiżem i majątkiem prawdopodobinie szukając chętnego na seks za kase. Twój ojciec to debil co udało mu się zaszczepić również i tobie. Jesteś pewna siebie (bezpodstawnie) i nadęta. traktujesz ludzi z góry i masz ograniczone horyzonty myślowe. Có moge jeszcze wywnioskować z całkowitą pewnością. Jesteś brzydka:) To na pewno...W końcu to kafeteria:D

u mnie w domu na każdym kroku mam noże. Właśnie patrze na jeden z nich i wyobrażam sobie, że ci nim ucinam cycki (o ile je posiadasz w co szczerze wątpie) Przemknęło mi przez myśl, że mógłbym cię również trochę postymulować tym nożem erotycznie w okolicach narządów płciowych. A jak już bym sie zaspokoił twoim cierpieniem to poderżnąlbym ci gardło i wyrzuciłw okolicy gdzie sie szwendają bezpańskie zagłodzone psy. Uspokoiła mnie ta wizualizacja:)