Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eveli 86

Listopad 2015

Polecane posty

Gość gość
Ja to mam farta ojejj <3 Wygrałam iphone 6 w konkursie www.po4.pl/r/6rqiphone6

Gość moze listopad
gosc- ja w pierwszej ciazy nie mialam plamien implantacyjnych. minia, mysl pozytywnie :) poczekaj do weekendu i zastestuj ponownie :)

może listopad powiem tak ciężko wytrzymać aż korci żeby co godzinę robić test albo wsiąść do wehikułu czasu i przenieść się do niedzieli żeby już wiedzieć. dziś mam jakieś dziwne kucie w brzuchu. jakoś sobie nie przypominam żebym tak miała przed okresem kiedyś. w ogóle czuję się jak bym miała pęknąć

Gość moze listopad
minia, wiem, wiem. kazda z nas albo czyta o objawach..albo robilaby testy co dwa dni hehe Ja sie teraz naczytalam o temperaturach...i hm.. dzis moj 25 dc. zaobserwowalam spadek temp..czyli chyba jednak nic z tego. jesli jutro bedzie jeszcze nizsza to na bank przyjdzie @ . Jesli jednak znow skoczy, to moze jakas nadzieja jest. Czyli co..na dwoj***abka wrozyla... :D

noooo to jak patrzymy na temperaturę to ja jestem w ciąży bo od tygodnia mam lekko podwyższoną. brzuch mnie tak dziwacznie kuję że aż mnie to niepokoi. i wcale sobie nie wkręcam. jeśli z tego będzie okres to pewnie będzie ciężki i bolesny

Gość gość
temperatura musi byc min 14 dni podwyzszona (wyzsza od wyjsciowej)

Gość sieudalosie
Witam mamusie i przyszle mamusie. Zasiadam do kompa dopiero wieczorem i mam dwie strony do czytania :) sluchajcie mam dosc krepujaca sprawe.. moze ktoras tak ma albo miala.. wizyte mam dopiero za tydzien a w necie opinii.. chodzi o to ze po seksie tzn po orgazmie boli mnie brzuch tak nisko i mocno.. moze jest cos nie tak i powinnam jakis celibat oglosic do wizyty.. mialyscie taka przypadlosc? naszczescie na razie przeszly mi mdlosci. troche tylko rano ale lepiej niz bylo. ale dalej straszny mam kaszel juz nie wiem co robic.pozdrawiam

Gość sieudalosie
za to jutro ide na farbe.. farbowalyscie wlosy w ciazy? chociaz to taka odzywka bardziej, nie jest tak szkodliwa podobno

Gość kiki78
Sieudalosie ja farbowalam wlosy w ciazy - robilam pasemka - chociaz ktos mowil, ze mam tego nie robic bo urodze rude dziecko :-):-):-):-):-)bez komentarza Co do mierzenia temperatury itd to nie pomoge dziewczyny bo ja nigdy nie mierzylam i nie zwracalam na to uwagi :-)

Gość apap1
sieudalosie - nie wiem, czy są przeciwskazania, by farbowac wlosy. Ja , jak Kiki - też farbowałam i ogólnie żyłam normalnie: w sensie, praca, sport, imptezki (choc te juz bez akloholu), sprzątanie, gotowanie bla bla bla. w 8 mcu mielismy przeprowadzkę, więc****akowalam i trochę nosilam i sprzątalam. Chyba bym zwariowala, jak bym tylko miala myslec o ciązy. Co do bety - nie pomogę. Nigdy nie robilam. Co do temp - to jest wlasnie pierwszy raz jak mierzę. Ktoś tu pisze, ze musi byc podwyzszona co najmniej 14 dni (tzn. wyzsza, niz przed owulacją). Ja nawet czytalam o 18. Moze Listopad - juz niebawem. i tak jak inna forumowiczka - w ptrzypadku drugiej corki "tentegez" był tylko raz. Tez pamiętam, bo byla to impreza u naszej kolezanki. I był to 10/11 dc przy cyklach 28 dnioweych. Nie wiem, moze czasem jest tak, ze raz a dobrze. :)

Ja farbował włosy całą ciążę i to na blond. Taki plastik fantastik był ze mnie:) Pytałam lekarza odnośnie koloryzacji. Powiedział, że jeżeli mi to nie przeszkadza to dziecku nie zaszkodzi. Chyba @ nadchodzi. Rano zauważyłam brązowe plamienie a zazwyczaj tak się u mnie zaczyna. Pewnie w poniedziałek zagości na dobre.

Gość apap1
Moze Listopad, nie wiem, jak długie masz cykle. ale ja się tyle już naczytalam o tych cholernych temp. Otoz masz 25 dc, jesli owu mialas ok 15 - to to teraz moze byc spadkiem implantacyjnym, czy czyms takim. Wlasnie jak ten zarodek się zagniezdza, a następuje to od 7-10 dni po owulacji. Czyli wlasnie, to chyba dobrze, pod warunkiem, ze jest to jedno czy dwudniowy spadek temperatury. Jesli dodatkowo masz jakies plamienia, to to tez moze znaczyc to samo. Także, na razie nie marudź!

Gość kiki78
PEggy a moze to nie na @ bo chyba troche szybko skoro masz w poniedzialek dostac? Ja jak zaczynam plamic na okres to po 2 godzinach leci ze mnie ciurkiem- no ale pewnie kazda ma inaczej. Tak wiec skoro mam @ dostac w poniedzialek to w poniedzialek najwczesniej plamienie. Tak czy inaczej Peggy to moze byc dobry objaw :-) U mnie juz zadnych nie ma - wczoraj piersi bolaly mnie wyjatkowo - ale to trwalo 2 -3 godzinki, od tamtej pory nic, no i w ogole ogolnie czuje sie zupelnie jak na @ :-)

Gość apap1
Kiki, nie wiem, czy na ciąże czułabyś się inaczej. Masz juz jakieś dowświadczenie :), ja w każdym razie nigdy nie czułąm nic specjalnego. Zatestujesz w niedzielę? Czy jednak później. Ależ ten czas się teraz wlecze...

Gość kiki78
Apap ja tez niby mam doswiadczenie ;-) ale jakos tak... nie mam tego przeczucia, ze sie udalo - w tamtych dwoch ciazach mimo testow negatywnych wiedzialam, ze cos jest nie tak - takie dziwne uczucie - a jak okres sie spoznial 1 dzien to juz bylam pewna i testy po 2-3 dniach potem robilam pro forma i byly pozytywne. Teraz jakos tak po prostu czuje sie zwyczajnie :-) Zatestuje w poniedzialek rano - zreszta weekend bede miala taki przebojowy, ze nawet o tym tescie mi sie myslec jeszcze nie chce - tylko jestem podekscytowana moimi planami :-):-) Zreszta tyle sie wydarzylo w przeciagu ostatnich 2 dni, ze coraz bardziej mysle, ze jednak lepiej poczekac z ciaza do wakacji - tak wiec znow tak jak planowalam - poczekam 3 cykle i potem bede probowala latem zaciazyc - chyba ze mi sie odechce ;-);-)

Kiki ja też nie czuję, że jestem w ciąży. Tzytzki mnie nie bolą i to plamienie. Czekam na @, która zazwyczaj u mnie zaczyna się plamieniem właśnie. Okropnie mnie dzisiaj boli głowa. Kawa nie pomogła, tabletki też nie działają. Chyba popołudnie spędzę pod kocykiem na kanapie.

Gość motylkowa123
Ja z kolei mam zmienne humorki nawet pare razy sie rozplakalam bez powodu no i ciagle mnie wszystko wkurza i od rownego tygodnia pochlaniam slodycze w duzych ilosciach ale to w tym momecie jest bardziej objaw przed okresowy bo na ciazowy za wczas.No ale nie trace nadzieji

Gość moze listopad
czesc laski. peggy, najpierw przeczytalam tzatziki...i nagle naszla mnie chec na gyros...ale potem spojrzalam jeszcze raz..i sie okazalo, ze napisalas tzytzki haha To czuje sie tak jak wy, zadnych przeczuc nic...Chociaz jak zawsze przed @ moglabym zjesc konia z kopytami..od wczoraj jem i nie moge przestac.. :P Dzis temp. wzrosla...czyli wygladalo to na jednodniowy spadek. ja zaraz sie zabieram za sprzatanie..i w koncu weekend. Raczej zajrze do was dopiero w niedziele wieczorkiem..bo na jutro i pojutrze pelno planow..to chyba nawet nie zdaze wlaczyc kompa. No chyba, ze z komorki zajrze :) A teraz ide...cos zjesc :D

Gość apap1
No, moze Listopad, z tym jednodnowym spadkiem temp. - to mi wygląda obiecująco!!! miłego weekendu!

cześć dziewczyny ja dziś nie testowałam. za testuję jutro rano. to będzie 29 dzień cyklu. czuję się dziś mega paskudnie. cały dzień bolał mnie brzuch tak jak by jajniki.

ja jeszcze jestem przed testowaniem od wczoraj tak mnie kuje w brzuchu właśnie jak by jajnik

Gość motylkowa123
To juz jutro :)... jak tam u was u mnie @ jak narazie nie widac :)

U mnie w dalszym ciągu brązowe plamienie. Nie jest tego dużo, ale jest. Pewnie @ się zaczyna. Jak do jutra się rozkręci to nawet testować nie będę. Trzymam kciuki za Was :)))

Gość motylkowa123
Peggy a zawsze tak dlugo u Ciebie sie rozkrecalo?

W 2012r. miałam konizację szyjki i od tamtej pory tak mam z @, że zaczyna się plamieniem a 2-3 dni później rozkręca się na dobre. Podobno to od blizny po zabiegu.

hej. ja test robiłam rano ale wyszedł negatywny. okres nie przyszedł więc jeszcze mam nadzieję. w pierwszej ciąży test pierwszy pozytywny wyszedł mi po 2 lub 3 dniach od spodziewanej miesiączki więc nie tracę nadziei dopóki okres nie przyjdzie. skończyły mi się testy więc następny zrobię dopiero w poniedziałek. chyba że @ przyjdzie wcześniej

miniaaaa dopóki nie ma @ to piłka w grze :) Trzymam kciuki :)

Gość motylkowa123
A jak u was ze sluzem macie sucho czy mokro ??

Gość Peggy_B
Ja mam w sumie sucho tylko czasami pojawia się kilka brązowych kropel. Paulina991 a na kiedy masz termin @?