Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyszłe mamy z Łodzi.

Polecane posty

Gość gość Catarina
Aha, i niania ma zasieg do 300 m, poki co sprawdziłam w mieszkaniu i jakość dźwięku ekstra. Jedziemy do ptak outlet po jakieś buty dla męża, wejde tam do outletu Smyka, moze cos fajnego trafie.

Gość gość
Czy któraś z Was ma na września i będzie rodzić w Matce Polce ? Dodam że to moja pierwsza ciążą....

Catarina, on jest tak wyposzczony, ze sadze, ze kolacja zbędna, ale jestem dobra żona (czasami ;) ) to sie postaram ;)

Gość gość
A szkoda myślałam że znajdę bratnią duszę na września

Gość gość
No nie ;-) ale myślałam że zjadę kogoś na września że bedziemy jechać na jednym wózku;-) Pozdrawiam

Ja niestety dzisiejsze południe spędziłam w przychodni z Corka, okazalo się ze ma zapalenie krtani i gardła.Pani doktor nastraszyla mnie ze gdybym jutro przyszła to na pewno Córka by miała zapalenie oskrzeli i zapisala antybiotyk...kiedy te wirusy w końcu odpuszcza??? Ja chce juz wiosnę!!!

Gość gość Catarina
Kalinka, współczuję. Niestety jeszcze długo tak będzie, póki mamy takie temperatury, to wirusy się mnożą, a pomyślcie co będzie latem z robactwem pt. komary, kleszcze i inne badziewia - mrozu nie bylo i będzie plaga:-( Tarrantullla, moj nawet słowem nie pisnal, a tez byl post, nauka cierpliwości za pare miesięcy mu się przyda.;-) Zakupy slabe, Smyk w ptaku jest najbardziej nastawiony na zabawki, kupilam spodenki w dwupaku za 25 zl tylko, raczej slaby sklep. Zresztą sobie już tez na sile kupilam jedną bluzkę, nic tam dla mnie nie ma.

Gość gość Catarina
Gosciu, to ze u nas jakoś tak wyszło, że jesteśmy w zblizonych terminach, to przypadek. Temat jest dla wszystkich przyszlych mam z Lodzi, więc zapraszamy.

A właśnie zapomniałam napisać, Caterino, ze Smyk w Ptaku jest lipny, ale juz sama sie przekonałas :) Kalinka, współczuje choroby córy. Oby szybko jej przeszło... Co do postu, to wiadomo, niech ćwiczy cierpliwość, ale ja tez nie mam ochoty, bo czuje sie bardzo nieatrakcyjnie :/ Dziś zobaczyłam swoją twarz na zdjęciu. Wyglądam jak ktoś inny. No nic, jeszcze 3,5 m-ca... Affo, odpoczelas?

Gość gość Catarina
Ja tez mam sobie troche do zarzucenia, jeśli chodzi o wygląd w ciąży, ale staram się poprawiac to na ile się da, tzn przefarbowalam się na zupełnie inny kolor, zmienilam makijaż i jakos mi lepiej, ja na początku czulam się baaardzo nieatrakcyjnie, a jeszcze mąż mnie zawstydzal, bo chcial mi zdjęcia robic i ciągle przygladal się jak się zmieniam i wkurzalo mnie ciągłe zainteresowanie. Teraz jest ok. Ja piernicze, zaraz zejde! Od 17 siedze w aucie i czekam az nas brat mechanik przyjmie z autem, zaraz tu jajo zniose!

Z nowym? Kupiliście? Może faktycznie jakaś zmiana by sie przydała. U mnie cellulit i rosnąca dupa psują wszystko :/ Chyba mam dziś zły dzien :(

Gość gość Catarina
Nie, z męża, turbina mu się rozlacza. Nowe to moze w weekend pojedziemy obejrzec, bo o ile my siedzimy w domu, to facet pracuje. Teraz jestem w aucie na wysokosci 3 metrów na podnosniku, bo się obrazilam i powiedziałam, ze z auta nie wysiade:-D. Psu nalezy się medal, siedzi ze mna od 3 h i nawet nie pisnie.:-( Tarrantullla, idz chociaż do kosmetyczki, to naprawdę pomaga, cellulit to ja mam od nastolatki, nawet go juz polubilam:-D

Gość gość Catarina
A moj za to spi na potege, bardzo malo go dziś czulam, moze przez to, ze ciagle w jednej pozycji siedze.

Haha, tez czasem zgrywam obrażona księżniczkę ;) Mam fajna panią do masażu. Zreszta ta, co u mnie sprząta. Skończyła kurs masażystki i mówiła, ze dziewczyny, które miały specjalny masaż pozbyły sie tego dziadoskiego cellulitu w około miesiąc i ubyło im cm z ud. U mnie za nic nie chce zejść. Po ciazy na pewno przejdę u niej serie takich masaży. Tylko to pewnie dopiero we wrześniu... A można wiedzieć co robi Twój maz, ze tak siedzi z Tobą w domu? Moj tez siedzi, ale ma swoją firmę i pracuje z domu, chociaz teraz jak ja jestem, o zbiegu okoliczności, codziennie zaczął jeździć do wynajmowanego biura ;)

Gość Affo
Hej Zapraszamy wszystkie przyszle mamy z Łodzi, nie tylko te rodzące w czerwcu i lipcu. Im więcej nas tym lepiej :) Odpoczęlam nie powiem, komara ucięlam w poludnie, ogarnelam chalupe, a pozniej wybylam z domu. Telefony sie do mnie rozdzwoniły, mialam dzis chyba ze 3 od osob z ktorymi sie od co najmniej roku nie widzialam, dziwne to bardzo!!! Tak mi minął dzien, teraz mąż wybyl na romantyczną kolacje z kumplami, a ja leniuchuje. Tarantulla jak tam sie zapiekanka udala? Też sie średnio atrakcyjnie czuje, brzuchol coraz wiekszy, poza tym nie moge patrzec na swoje cycki, no i cellulit tez mam. Tez planuje zafundowac sobie po ciazy serie masazy, teraz katuje sie banka chińska, polecam kosztuje grosze na allegro. Kalinka wspolczuje chorobska, pewnie od ciebie zalapala, nic nie poradzisz, dobrze, ze poszlaś rychlo w czas. Catarina to bylas dziś bardzo blisko mnie, bo mieszkam w tamtej części Łodzi, z której wyjezdza sie do Rzgowa :) A dlaczego nie ma tych lekarzy co wymieniacie na stronie salve wymienionych w lekarzach kwalifikujacych do porodu?

Gość gość Catarina
Kalinka, CC 3900 ZL. SN kilka stow taniej. Affo, pewnie dlatego, zebys przychodzila do Salve na wizyty- sa drozsze. Tarrantullla, my oboje mamy swoje firmy, wiec tak sobie siedzimy razem, brakowało nam tego, dlatego teraz nawet do warsztatu z nim jezdze:-) Tarrantullla, miłego wieczoru ;-). Wam tez Dziewczyny :-)

Affo, a gadalas z lekarzem o tym masażu bańka chińska w ciazy? Bo mi dzwoni gdzieś w głowie, ze absolutnie nie wolno, bo to za silnie rozgrzewa i może byc w ciazy niebezpieczne. Poczytaj o tym może? Zapiekanka sie nie udała, ze tak powiem... Moj maz stwierdził, ze tak sie najadł na obiad (zrobiłam z deserem), ze kolacji nie da rady zjeść. Obejrzeliśmy Slumdoga i... poszedł pracować :( Catarina, to super macie sytuacje jak J juz bedzie Wami. Bedziecie sie razem opiekować bobasem :) Zreszta u mnie tez planuje tez tak zrobic. Kalinka, a zastanawiasz sie? Tez pierwsze dziecko rodziłam w Madurowiczu, ale nie byłam zadowolona. Teraz po wnikliwym przypomnieniu sobie wszystkiego, jednak bez wahania wybrałam Salve. No i my byłyśmy dziś blisko, bo ja jak zwykle Lidla nawiedzilam i sklep z mięsem koło Polo (okazyjnie na szczescie) ;) Napiszecie z jakiego rejonu Łodzi jesteście? My z Kalinka juz napisałyśmy jak coś.

Gość gość Catarina
Czesc, no ciesze się, ze bedziemy razem:-). Ja okolice manufaktury. Tarrantullla, to szkoda, wniosek taki, ze na obiad trzeba tylko cienka zupke gotowac:-D. Właśnie Kalinka, gdzie planujesz poród?

Witam Kobietki :-) Planuje rodzic w Madurowiczu, poprzednio bylam bardzo zadowolona, aczkolwiek kusi mnie Salve, warunki jakie tam panują no i do tego szpitala mam najbliżej.Nie wiem tylko jak z kasa wyrobimy, bo ja nie pracuje, Mąż tylko. Catarina a czy na outlet byly jakies ciążowe ciuszki? Mieliśmy tez sie wybrac ale Córcia sie rozchorowała... Tarantulllla to dzisiaj juz obiadku nie musisz robic skoro zapiekanki nie zjedliście :-) Ja dzisiaj spaghetti robię, pierwszy raz od trzech miesięcy, bo na poczatku ciąż odrzucali mnie od tego dania. Tarantulllla to u mojego kolegi bylas po miesko:-) My to się pewnie kilka razy mijamy w ciagu dnia;-) Napisałam na poczcie skąd jestem:-)

Gość gość Catarina
Chyba nie wspiminalam Wam jeszcze o moim mózgu ciazowym, zwanym tez demencja ciążową? To wspominam - POLKNELAM LUTEINE DOPOCHWOWA........... Nie mam juz do siebie słów. Dzwonilam do Wilinskiego, ale pewnie ma cc wiec napisalam mu smsa i czekam. Na forach pisza, że nie zaszkodzi, ewentualnie przyplacze się biegunka:-( Po prostu zaczynam się siebie bac.

Gość gość Catarina
Kalinka, nie ma nic w tym outlecie, a juz ciążowych to wcale.

Gość gość Catarina
No nie martwilam się tak bardzo, bo zaraz spr w necie, swoja drogą nie jestem odosobnionym przypadkiem. Lekarz jeszcze nie oddzwonil, więc zadzwoniłam do położnej z Salve, powiedziała, ze spoko, nic się nie stanie i będzie dobrze:-)

Gość Rosia_Z
Kochane! Szukam doktora od badań prenatalnych - u nas, w Łodzi. polecicie mi kogoś? To moje pierwsze dziecko i bardzo się przejmuję tym żeby znaleźć dobrego specjalistę itd.!

Gość gość Catarina
Dr Dudarewicz, przyjmuje na Lisciastej, jeden z lepszych genetykow w Polsce. Ja byłam i polecam, badanie trwa dlugo, jest wnikliwe i bardzo dokładne.

Najbardziej znany to właśnie pan Dudarewicz, ja osobiście polecam tez panią Katarzyne Janiak, przyjmuje w Diasonie na Radwańskiej, jest specjalista od badan prenatalnych, zajmuje się też dokladnym badaniem serduszka.