Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejna nieodwzajemniona miłość

Polecane posty

Gość gość

Temat banał, zakochałam się w przyjacielu, z którym chodzę do klasy. Trwa to już ponad pół roku a ja coraz bardziej go lubię. Wyśle o nim dosłownie codziennie. Świetnie się dogadujemy, mamy tak samo głupie poczucie humoru, często wychodzimy razem na jakieś imprezy, zaprosił mnie na męski wypad na paintballa ze swoim kolegami :D( Śmiał się, że zrozumie jak nie bd chciała bo chłopaka mu nie przypominam, ale oczywiście poszłam :D ) Wiem, że bardzo mnie lubi ale raczej jak swoją siostre. We wrzesniu zerwala z nim dziewczyna, do ktorej ma nadzieje wroci. Byli ze soba 3 lata z przerwami. On ma nadzieje ze to kolejna przerwa tyle ze dluzsza bo laska powiedziala mu ze nie ma dla niego czasu, poniewaz ma teraz szkole (2 liceum). Żali mi sie ze bardzo cierpi i bardzo mi go szkoda. Chcialabym zeby byl szczesliwy ale to strasznie boli kiedy wiem ze czuje do innej to co ja do niego. Czy da sie cokolwiek tu zrobic? Nie moge sie odkochac, probowalam juz za namowa przyjaciolki i mamy go sobie obrzydzac i nic z tego.W miedzyczasie spotkalam sie pare razy z innym chlopakiem, ale nic z tego nie wyszlo, poniewaz nie czulam zadnej chemii a na randce myslalam o K. Nie wydaje mi sie ze chodzi o moj wyglad. Nie jestem ładna, ale i nie brzydka. Tak samo jak on i tamta dziewczyna no ale skoro tak ja kocha jest pewnie lepsza ode mnie. Zreszta to nie o to glownie w tym wszytskim chodzi, wiadomo. Moge wygladac jak Jolie a on i tak bd kochal tamta. Czy tu sie da cos zrobic? Robimy razem 18 w wakacje i stwierdzilam ze to bd dobry czas zeby mu wszystko powiedziec. Ale watpie ze bede miala okazje. Na imprezie bedzie tez na pewno ONA a on nie bedzie odstepowal jej na krok. Nie wiem co robic. Rozsadek podpowiada mi zebym zapomniala, ale serducho tak naprawde nie chce i nic nie moge z tym zrobic.

Gość gość
Chcesz tego chłopaka? To go odbij jej i tyle jak on jej nie zostawi dla ciebie to znaczy, że świnia jest

Gość abstraktyk
Takie zycie. Nie Ty jedna.

Gość gość
Chce być z nim bardzo. Chyba z nikim się nie śmieje tak jak z nim. Nie wiem chyba właśnie jak go odbić, strasznie kocha tamta :( Za to ona chyba go nie bardzo skoro nie potrafiła znaleźć dla niego czasu.

Gość gość
może zaproponuj mu seks? Podobno mężczyźni zakochują się po seksie

Gość gość
Nie naleze do takich ;)