Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

Łamiąc stereotypy...6?

Polecane posty

Gość gość
na północ..., z życzeniami..., na Ciebie... :) taki okruszek mogę nosić,sadzać na kolanach,"na barana", na.... ekhmm... no i tu i ówdzie.... :)

Czwóreczko, tylko wiesz... zostaw może jednak tego mężczyznę ;) Ja nie mam tego mięsnego rogalika ;) :D x Na baranie dawno nie jeździłam ;) Ale... posadzisz mnie przodem? :D

Sis;-) łap i nie wypuszczaj! Gdzie Ty drugiego takiego znajdziesz...:-P Gospodarzu;-)a sprzątałam a Lubię cały dzień rogaliki piekła:-) a reszta niech się sama tłumaczy

Nie no ja muszę się kiedyś wyspać :D Niedługo uciekam :) Wy świętujcie :D A w dzień szukałam wiosny i piekłam rogaliki. Jutro wracam do szarej rzeczywistści. Weekend mi się skrócił :(

Dobranoc :) I dziękuję za miły wieczór! Sis, skoro tak mówisz to chyba wiesz :D Sąsiad... Tę piosenke już dziś słyszałam. Przypadek? :) Słodkich!

Gość gość
nie sądzę;) spokojnej nocy😘🖐️

Gość gość
nie stresuj się:) gdziekolwiek jesteś tak będzie:) dzień dobry... świątecznie;) 🌻

Wszystkim Rezydentkom z okazji Dnia Kobiet życzę wielokrotnych orgazmów i żebyście nie musiały liczyć żadnych kalorii :D🌻🌻🌻🌻🌻😘

Rezydentkom? A kiedy się kończy rezydentura? :P Dziekuję ;) Chociaż się czuję bardziej Kobietą :D x Dzień dobry wszytkim :) Pogoda wymarzona na spacery. Pierwszy w pełni wiosenny uważam za zaliczony :D Pooglądałam sobie tyłeczki rowerzystów ;) To chyba tak w prezencie się ubrali odpowiednio :D

Ech, zbieram się. Szkoda dnia na siedzenie przy komputerze :) Wpadnę wieczorem sprawdzić jak się macie ;)

Gość gość
a skopiuję od sąsiadów:) x Lubiękiedy kobieta omdlewa w objęciu, kiedy w lubieżnym zwisa przez ramię przegięciu, gdy jej oczy zachodzą mgłą, twarz cała blednie i wargi się wilgotne rozchylą bezwiednie. Lubiękiedy ją rozkosz i żądza oniemi, gdy wpija się w ramiona palcami drżącemi, gdy krótkim, urywanym oddycha oddechem i oddaje się cała z mdlejącym uśmiechem. I lubiękiedy ten wstyd, co się kobiecie zabrania przyznać, że czuje rozkosz, że moc pożądania zwalcza ją, a sycenie żądzy oszalenia, gdy szuka ust, a lęka się słów i spojrzenia. Lubię to - i tę chwilę lubię, gdy koło mnie wyczerpana, zmęczona leży nieprzytomnie, a myśl moja już od niej wybiega skrzydlata w nieskończone przestrzenie nieziemskiego świata.

Gość gość
to on jeszcze żyje?

Helooo ;) NIe żyje :P a ja już o to zadnbałam by mój ulubiony wierszyk wszyscy tutaj znali ;) Może powinnam cyklicznie przypominać? :D

Gość gość
który to Twój ulubiony? :)🌻

Ten wyżej wklejony ;) Chociaż... zauważam pewne odstępstwa interpunkcyjne od oryginału ;) Popracowałam! Idę pod prysznic i niedługo wrócę kusząc rosą wysychającą pospiesznie z rozgrzanego ciała... Możesz zrobić tak by było rozgrzane? ;)