Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Kto tu jest lewakiem i nie boi się o tym mówić

Polecane posty

Gość gość
"W jednym z założeń, na władzę powinni mieć wpływ tylko ci,którzy są do tego predysponowani genetycznie. JKM to słusznie ujął w stwierdzeniu, że "demokracja to rządy głupich"... " No to niech tylko ci mądrzy i predysponowani genetycznie płacą podatki, skoro tylko oni chcą sprawować władzę. Wtedy będzie przynajmniej uczciwy i czysty układ. Ale żeby zarobić i zabulić to kazdy jest wystarczająco mądry, co nie?

Gość gość
Porządek, w którym pary są sobie wierne, a rodzice mogą wychowywać swoje dzieci po swojemu i żaden lewak się do tego nie miesza. Z resztą porządek w którym każdy ma to na co zapracuje. Lewacy natomiast chcą, żeby pederaści, którzy przykładają zero wysiłku, żeby płodzić i rodzić dzieci, mieli nad tymi dziećmi prawa do opieki... Czy Ty czytałes Pismo Święte?? Pary są sobie wierne?? To dlaczego męzczyźni mieli kilka żon a kobiety za PODEJRZENIE cudzołóstwa kamienowano? Albo historia Abrahama i wypędzenie Hagar, to jest właściwe, równie traktowanie swoich dzieci?? Poza tym pedofil a gej to dwie różne sprawy, pedofil nie musi być homoseksualny, tak samo może molestować dziewczynki... A księża tak samo uprawiają seks z kobietami, z mężczyznami to mniejszość, tak samo jak większość populacji jest heteroseksualna, a mniejszosc homo lub bi. Albo jeszcze wychowanie dzieci, czy np. matka pijaczka i ojciec kryminalista włożą większy wysiłek w wychowanie dzieci niż para wykształconych gejów, którzy będą chcieli zapewnić dziecku wszystko co najlepsze?

gość dziś -Mnie pedał nie przeszkadza, podobnie jak nimfomanka, co nie zmienia faktu że są to dewiacje seksualne i tym samym nie jest to naturalne, dewiacja jest dewiacją a nie naturalnością. Gość niewidomy czy upośledzony też mi nie zagraża, ale czy można powiedzieć o nim że jest zdrowy według natury?

Gość gość
Kshatrya dziś 18:35 - Ale homoseksualizm to stan chorobowy, który pederaści i lewica, chcą narzucić reszcie społeczeństwa... Poza tym pedały dostały prawa do adopcji w niektórych krajach i jaki efekt? 70% dzieci było napastowanych. Dostali prawo do ślubów i co? 90% pedalskich " małżeństw"się rozpadło... Wątpię czy 90 %, w tej chwili 50 % heteroseksualnych małżenstw też się rozpada albo i więcej. A to, że dzieci były napastowane, to nie wina ich homoseksualnych rodziców, tylko własnie nietolerancyjnego społeczeństwa. Kiedyś dzieci samotnych matek były napastowane, to znaczy , ze samotnym matkom należało je odbierać?Poza tym nikt nikomu homoseksualizmu nie narzuca, zresztą tego się nie da narzucić, albo się jest albo nie. To środowiska konserwatywne narzucają homoseksualistom heteroseksualizm.

Gość gość
jak ty niby wykombinowałeś że pieniadze które ja zarabiam swoją pracą są jakieś "wspólne". one nie są wspólne tylko moje. jeżeli ty chcesz je mi odebrać i budować za nie jakieś swoje fanaberie typu "budownictwo socjalne" bo nie chce ci się wziąć do roboty i samemu zarobić na mieszkanie toś złodziej po prostu. jak ktoś choruje to idzie do lekarza i mu płaci. jak chce mieszkania to płaci budowlańcowi a jak chce butów to szewcowi. nie ma zadnego uczciwego powodu żebym ja pracował na twoje buty, mieszkanie czy szpital. właśnie dlatego lewacy to złodzieje którzy swoją nieuczciwość przekuli w ideologię i uważają że jak kradną za pomocą państwa to już nie kradzież.

gość dziś -Twoje pieniądze i wydawaj je na co chcesz. Po co ci niepotrzebne podatki? Nie lepiej zapłacić coś bezpośrednio? Masz swoją kasę, idziesz do sklepu i kupujesz co ci się podoba,masz swoje marki produktów i ty rządzisz, czemu chcesz aby to rząd decydował za ciebie?

Gość gość
" jeden będzie potrzebował insuliny, inny przedszkola dla dziecka, inny szybkiej autostrady, inny wojska i policji. " x chyba nie zdajesz sobie sprawy że jest zasadnicza różnica między korzystaniem z wojska i policji a korzystaniem z insuliny czy przedszkola. otóż z wojska i policji korzysta każdy obywatel jednocześnie. nie da się z nich nie korzystać. natomiast z przedszkola czy insulity korzysta tylko ten kto posyła do przedszkola dziecko bądź wstrzykuje sobie insulinę. dlatego wojsko, sądy i policja MUSZĄ być finansowane wspólnie a insulina i przedszkole nie. po prostu wojska, sądu i policji nie da się sfinansować inaczej.

gość dziś - A twoim zdaniem pedofil nie może być wykształcony i oczytany? Badania mówią wprost że 90% pedałów zostaje pedofilami, pedofile wywodzą się z środowisk pedalskich. Po za tym takie dziecko będzie miało zjechaną psychikę, bo rodzina to mama i tata.Zobacz na autora czyli Ble Ble, jego mama się puszczała, zaszła w ciążę, ojca nie znała, wychowała samemu syna i zrobiła z niego pasożyta społecznego. Dziecko co się nie wychowuje w normalnej rodzinie, to też normalne nie będzie.

Gość gość
BSA dziś gość dziś -Mnie pedał nie przeszkadza, podobnie jak nimfomanka, co nie zmienia faktu że są to dewiacje seksualne i tym samym nie jest to naturalne, dewiacja jest dewiacją a nie naturalnością. Gość niewidomy czy upośledzony też mi nie zagraża, ale czy można powiedzieć o nim że jest zdrowy według natury? Skoro nie przeszkadza, to skąd ta nienawiść, wyzywanie, nietolerancja, ograniczanie praw? Każdy z nas jest w pewnym stopniu dewiantem, jakby na to nie patrzeć, każdy ma jakieś swoje fantazje, upodobania, mniej lub bardziej odmienne. I chodzi o to, żeby to uszanować, nie ograniczac drugiej osobie wolności, oczywiście jeżeli ta osoba również nie zagraża innym.

Gość gość
"Twoje pieniądze i wydawaj je na co chcesz. Po co ci niepotrzebne podatki? Nie lepiej zapłacić coś bezpośrednio? Masz swoją kasę, idziesz do sklepu i kupujesz co ci się podoba,masz swoje marki produktów i ty rządzisz, czemu chcesz aby to rząd decydował za ciebie?" - jeśli wydasz MOJE pieniądze na wojsko bez mojej zgody to tak samo jakbyś wydał te same MOJE pieniądze na paradę gejów bez mojej zgody np. Albo mamy wspólną forsę (i podatki) albo nie. I w ogóle chrzanicie tu o jakichś gejach i wierności małżeńskiej jakby to miało jakiekolwiek znaczenie :) Jeśli jakikolwiek urzędnik w ogóle musi "legalizować" Twój związek to nie ma nic wspólnego ani z Bogiem ani z naturą.

Gość kobieta z kurą
A czemu nimfomania to dewiacja? Że ja się bzyka z wieloma chłopakami to coś nienormalnego a jak z jednym to jest normalnie czyli bez dewiacji?

Gość gość
Rodzina to mama i tata, a jak wychowują dziadkowie to co? A jak mama i babcia? Albo tylko mama lub tylko tata? Tak samo mogą być rodzice w sensie 2 męzczyzn lub 2 kobiety, jeżeli spełniają warunki ku temu, aby dziecku dac godziwy rozwój. Nie wiem czemu wracasz do tego pedofila, wiadomo, że wtedy dziecka się nie przyzna, tak samo jak ojciec hetero jest katem co dziecko bije to też mu się je odbiera.

Gość gość
Dla jednej osoby np. seks oralny to juz będzie dewiacja, a dla innej coś zupełnie normalnego. To proponuję zakazać posiadania dzieci osobom uprawiającym seks oralny, bo to dewianci :P

Gość gość
"to tak samo jakbyś wydał te same MOJE pieniądze na paradę gejów bez mojej zgody " x nie, to nie jest "tak samo" ponieważ z wojska, policji czy sądów korzystamy wszyscy non stop. to że cię dzisiaj na ulicy nie natłukli po pysku to nie dlatego że jesteś taki kozak albo szczęściarz tylko dlatego że istnieje policja i sądy eliminujące i powstrzymujące bandytów przed natluczeniem ci po pysku. i dlatego każdy obywatel państwa MUSI zrzucac się na wojsko, policję i sądy. a na paradę gejów idzie ten który chce z nimi paradować. do szpitala idzie chory a do przedszkola ten który ma dzieci. nie ma powodu żeby na państwowe przedszkola zrzucała się osoba bezdzietna albo małżeństwo gdzie facet pracuje zawodowo a kobieta opiekuje się domem i dziećmi.

gość dziś -Chciała byś być dzieckiem wychowanym przez pedałów, gdzie wszyscy by się z ciebie śmiali i była byś poniżana na każdym kroku w szkole, zero znajomych, a do tego jeszcze była byś molestowana przez pedałów. Ja bym nie chciał i nie chciał bym aby inne dzieci takie życie miały. Bo z takich dzieci nic nie będzie, a natura jest taka, że nikt normalny tego nie zaakceptuje, bo dewiacja to dewiacja i natury nie pokona.

Gość gość
Dziecko co się nie wychowuje w normalnej rodzinie, to też normalne nie będzie. To teraz spójrz na tego chłopaka, który swoich normalnych rodziców zarżnął w nocy jak prosiaki. I co miał normalną rodzinę, a jednak nienormalny?

Co do seksu oralnego to może nie jest aż taką dewiacją, żeby zabraniać dzieci. Ale seks analny to już coś. :D Takim dewiantom to zabraniać mieć dzieci!

Gość gość
"To proponuję zakazać posiadania dzieci osobom uprawiającym seks oralny, bo to dewianci" x to nie państwo ani ludzie "zakazują" posiadania dziec***arom homoseksualnym. to natura (lub bóg, jak kto woli) tak nas stworzyła że to jest NIEMOŻLIWE. a skoro jest niemożliwe i skoro do poczęcia dziecka konieczny jest samczyk i samiczka to nie ma absolutnie żadnego powodu żeby ingerować w prawa natury. dzieci nie są przedmiotami które możemy sobie "przydzielać" jakimś dziwolągom "bo oni tego chcą". dzieci są ludźmi którzy do normalnego wychowania potrzebują mamy i taty bo tak nas ukształtowała ewolucja. i naturalne potrzeby dziecka, jego prawa, muszą stanąć wyżej niż zboczeńcza ideologia w myśl której "każdemu należy się dziecko jak chce".

A co z dziećmi, które mają tylko mamę bo tatę zabili na wojnie? Na kogo te dzieci wyrosną be taty? Na lesbijki, bo mają tylko żeński wzorzec w domu?

Gość gość
"To teraz spójrz na tego chłopaka, który swoich normalnych rodziców zarżnął w nocy jak prosiaki. I co miał normalną rodzinę, a jednak nienormalny?" x a kto powiedział ze on miał normalną rodzinę? to jest absolutne nadużycie. to że rodizna jest heteroseksualna nie oznacza że nie jest dysfunkcyjna. natomiast para homoseksualna nie jest żadną rodziną bo niczego nie jest w stanie "urodzić". urodzić może się tylko dziecko pary heteroseksualnej. nawet jak homoseksualiści wychowują dziecko to nie jest ich dziecko. potwierdzi to każde badanie genetyczne.

Gość gość
TO PRZEANALIZUJĘ JA: Czyli rozumiem, że jak pedał napastuje dziecko, to nie jest jego wina, tylko to jest moja wina,bo się na niego nie tak spojrzałem na ulicy... Niezłe. - Pedał nie molestuje dzieci. Mylisz pojęcia. "Kiedyś dzieci samotnych matek były napastowane, to znaczy , ze samotnym matkom należało je odbierać" Samotne matki napastowały dzieci? -Nie samotne matki, czytaj ze zrozumieniem, tylko inne dzieci (zapewne pod wpływem swoich rodziców, którzy mówili, że taka i taka to k... bo ma dziecko, a męża nie ma). Dzieci samotnych matek były izolowane z grupy, uznawane za gorsze. Kobieta, która przeważnie nie chce dziecka, zachodzi w ciążę z mężczyzną, bo uprawia z nim seks, ma wg ciebie większe skłonnośc***edofilskie, od mizeroty, która nie może mieć własnych dzieci, więc wyciąga łapy po cudze...? -W OGÓLE NIE ROZUMIEM TEJ WYPOWIEDZI "Poza tym nikt nikomu homoseksualizmu nie narzuca, zresztą tego się nie da narzucić, albo się jest albo nie." Forsowanie genderyzmu do szkół. Tyle w temacie... - Nikt nie forsuje, w szkołach od zawsze dzieciaki dzieliły się na różne grupy, teraz tylko powstała nowa-gender "To środowiska konserwatywne narzucają homoseksualistom heteroseksualizm." Ja świat światem pederaści funkcjonowali w zachodniej kulturze, mieszkali i spółkowali ze sobą, nikt się tym nie interesował. Problem zaczął się wtedy, kiedy zaczęli pchać się z tym syfem w życie normalnych ludzi... -W jaki sposób się pchać, że nie chcą być dyskryminowani, opluwani? Kiedyś np. kobiety nie miały żadnych praw i tez się mężczyźni oburzali, że chcą walczyć o swoje.

Gość gość
"A co z dziećmi, które mają tylko mamę bo tatę zabili na wojnie? Na kogo te dzieci wyrosną be taty? Na lesbijki, bo mają tylko żeński wzorzec w domu?" x z pewnością mają mniejszą szansę na normalne dzieciństwo niż dzieci z pełnej, normalnej rodziny. nie powołuj się na patologie żeby usprawiedliwić akceptację dla innych patologii.

Gość gość
natomiast para homoseksualna nie jest żadną rodziną bo niczego nie jest w stanie "urodzić". W takim razie pary bezpłodne też nie mogą dzieci adoptować, bo nie są w stanie urodzić haha

Gość gość
>>nie, to nie jest "tak samo" ponieważ z wojska, policji czy sądów korzystamy wszyscy non stop.<< Nieprawda, niektórzy ludzie korzystają częściej inni mniej inni wcale. Tak samo jak ze szpitala i tak samo jak z parady gejów (jedni chodzą bardzo często inni wcale). Mniejsza już o to czy to szczęście czy mój rozum, bo unikam niebezpieczeństw - korzystam rzadziej niż np. Zdzisiek, który już 20 razy został okradziony, a płacimy tyle samo. To baaaardzo lewackie. To samo dotyczy wojska i sądów. Są ludzie, którzy całe życie nie byli w sądzie, a płacą. To dokładnie to samo, kiedy inni nigdy w życiu nie byli u państwowego lekarza a płacą. Umówmy się, że każdy podatnik ma inne potrzeby i jeśli tak, to nie jest uczciwe przeznaczanie 100% wpływów z podatków na potrzeby tylko części z nich.

Gość gość
"W takim razie pary bezpłodne też nie mogą dzieci adoptować, bo nie są w stanie urodzić haha" x no tak. ale bezpłodność jest dysfunkcja organizmu. skoro porównujesz homoseksualizm do innych dysfunkcji to sama przyznajesz że jest to choroba. ale i ile bezpłodność jest chorobą ciała (jakichś narządów rozrodczych czy czegoś takiego) to homoseksualizm jest chorobą umysłu. a nie można chorym umysłowo (czy też psychicznie) dawać dzieci do adobcji. dla dobra tych dzieci. x to jest tylko jedna ze scieżek rozumowania która pogrąża argumentację opierającą się na porównaniu homoseksualistów do par bezpłodnych. a prawda jest taka że niemożność posiadania dzieci przez parę homoseksualistów wynika z istoty człowieka po prostu. ewolucja tak nas przygotowała że tylko kobieta i mężczyzna mogą mieć dziecko. nie wolno nikomu dokonywać eksperymentów na dzieciach tylko po to żeby zaspokoić widzimisię jakichś homoideologów.

Gość gość
Dlaczego osoba samotna nigdy nie ubiega się o adopcję, ani emeryci? Dlatego, że emeryci po prostu mogą nie zdązyć dziecka wychować, albo nie będą wydolni finansowo, a większość osób samotnych po prostu tego dziecka nie chce, albo właśnie nie da rady finansowo.

Gość gość
"To samo dotyczy wojska i sądów. Są ludzie, którzy całe życie nie byli w sądzie, a płacą. To dokładnie to samo, kiedy inni nigdy w życiu nie byli u państwowego lekarza a płacą. " x to jest absolutnie nieprawda. naprawdę usiłujesz nam wmówić że ty "nie korzystasz z ochrony policji bo cię nigdy nie okradli"? właśnie dlatego cię nie okradli, nie pobili czy nie przejechali na pasach że jest policja i sądy które wsadzają złodziei, bandytów i piratów drogowych do więzień. jest takie powiedzenie że z trzech stwierdzeń: jestem inteligentny, uczciwy i lewicowy tylko dwa mogą być prawdziwe. już chyba wiem które nie jest prawdziwe w twoim przypadku.

Gość gość
x no tak. ale bezpłodność jest dysfunkcja organizmu. skoro porównujesz homoseksualizm do innych dysfunkcji to sama przyznajesz że jest to choroba. ale i ile bezpłodność jest chorobą ciała (jakichś narządów rozrodczych czy czegoś takiego) to homoseksualizm jest chorobą umysłu. a nie można chorym umysłowo (czy też psychicznie) dawać dzieci do adobcji. dla dobra tych dzieci. x to jest tylko jedna ze scieżek rozumowania która pogrąża argumentację opierającą się na porównaniu homoseksualistów do par bezpłodnych. Homoseksualizm nie jest chorobą, ale odmiennością. Inną preferencją seksualną. Taka osoba NIE MA skłonnosci do przemocy, wykorzystywania innych itd. w większym stopniu niż osoba heteroseksualna. A przywołanie par bezpłodnych mialo na celu jedynie obalenie argumentu, że nie może urodzić fizycznie, więc nie może wychować, a nie porównywanie par homoseksualnych i bezpłodnych.

Gość gość
a może jeszcze mi powiesz że na wojsko to ty pieniędzy wydawać nie musisz bo jesteś taka fajna że nikt cię nie chce napaść bo wszyscy cie lubią, tak? a ci których nie lubią to muszą wydawać pieniądze na wojsko żeby się bronić a ty wolisz na przedszkola więc wydawanie pieniędzy na armię i dyplomację to to samo co na "budownictwo socjalne" bo jeden korzysta (ten niefajny, co go napadną) a drugi nie (bo jest fajny i nikt go nie napadnie).

Gość gość
Nie, ja korzystam i chcę za to płacić (bo jestem właśnie lewakiem), ale chcę poza tym płacić za inne rzeczy, nawet te, z których bezpośrednio nie korzystam, bo mam świadomość, że moje podatki tak naprawdę nic nie znaczą: nie wystarczą nawet na uposażenie jednego żołnierza. Musimy działaś wspólnie, ale też wspólnie decydować. Równie dobrze ja mogę powiedziec, że dziś nie umarłes na ospę prawdziwą bo lewacka służba zdrowia ją wytepiła i nikt nie zabił cię na ulicy bo lewacka rada miasta postawiła tam latarnie i nikt cię nie zabił na ulicy bo lewackie szkoły wyksztalciły ludzi, którzy teraz czytają książki zamiast zabijać po ulicach. Można tak gdybać. :)