Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Kto tu jest lewakiem i nie boi się o tym mówić

Polecane posty

Gość gość
Tylko, że życie zweryfikowało,że wśród osób hetero, tylko mały procent osób to "kaci". W przypadku homoseksualistów to co najmniej kilkadziesiąt procent, a podejrzewam, że 100%... Właśnie, podejrzenia, przypuszczenia, domysły... na tym opieracie swoje osądy... Fakty, moi drodzy, liczą się fakty i potwierdzone dane a nie przypuszczenia. Podejrzewam, że nie znasz żadnej osoby homoseksualnej, albo może i znasz, tylko o tym nie wiesz... i gdybys się dowiedział, że np. Twój przyjaciel, albo brat jest gejem, to naplułbyś mu w twarz...

Gość gość
"Homoseksualizm nie jest chorobą" x no ale przed chwila porównywałaś go do choroby. nie możesz w jednej dyskusji raz traktować tego zjawiska jako choroby a za chwilę twierdzić że chorobą nie jest. skoro nie jest chorobą a jednak związek homoseksualny dwóch w 100 proc zdrowych ludzi (kobiet lub mężczyzn) jest ZE SWOJEJ ISTOTY NIEZDOLNY DO RODZENIA DZIECI to znaczy że nie jest do tego ewolucjnie, przez naturę przygotowany. to oznacza że dziecko MUSI mieć mamę i tatę bo tak zdecydowała natura. i nie możemy naruszać praw dziecka po to aby się przypodobać jakiejś ideologii. zawsze tak było że przy adopcjach kierowano się dobrem dziecka. dlaczego w wypadku par homo ma być inaczej i mamy robić na dzieciach eksperymenty?

Gość gość
gość dziś a może jeszcze mi powiesz że na wojsko to ty pieniędzy wydawać nie musisz bo jesteś taka fajna że nikt cię nie chce napaść bo wszyscy cie lubią, tak? Ja nic o wojsku nie pisałam, ale uważam, że pieniądze lepiej wydawać na mądrą politykę, aby nie trzeba było z wojska korzystać. Gdyby wszyscy myśleli podobnie, to wojen by nie było. Ale ludzie są chciwi, chcą mieć władzę nad innymi, albo właśnie prześladować czy zabijać takich, którzy mają inne poglądy, inną wiarę itd.

Gość gość
"to jest absolutnie nieprawda. naprawdę usiłujesz nam wmówić że ty "nie korzystasz z ochrony policji bo cię nigdy nie okradli"?" Wręcz przeciwnie. Usiłuję Cię przekonać, że postawa "nie chcę płacić za policję bo mnie nie okradli" jest tak samo etyczna i rozsądna ekonomicznie jak postawa "nie chcę płacić za szpital bo nie byłem chory". Albo płacimy wszyscy i wszyscy i wszyscy decydujemy wspólnie na co, albo nie płaćmy na nic. Inny układ jest nieuczciwy.

Gość gość
"jak ty niby wykombinowałeś że pieniadze które ja zarabiam swoją pracą są jakieś "wspólne". one nie są wspólne tylko moje. jeżeli ty chcesz je mi odebrać i budować za nie jakieś swoje fanaberie typu "budownictwo socjalne" bo nie chce ci się wziąć do roboty i samemu zarobić na mieszkanie toś złodziej po prostu." A jak ty wykombinowałeś, że pieniądze które zarabiam moją pracą są wspólne i można je przeznaczyć na wojsko złodzieju?

gość dziś -Ale kto ci broni płacić podatki? Chcesz to płać, ja płacę dużo podatkówi dlatego chce płacić tylko na wojsko, sądy i policję, ty chcesz więcej płacić? Proszę bardzo,nie mam nic przeciwko tym, aby ludzie dobrowolnie płacili większe podatki.

Gość gość
"W OGÓLE NIE ROZUMIEM TEJ WYPOWIEDZI" Bo masz uszczerbek mózgu ... To logiczne, że heteroseksualna kobieta, która zazwyczaj nie chce dziecka (bo takie były przeważnie samotne matki, zanim zaszły), z mniejszym prawdopodobieństwem będzie miała pedofilskie skłonności, niż facet, który nie może mieć dzieci (bo nie ma z kim, albo/i żyje z facetem)... Pewnie, jak się nie ma argumentów to ucieka się do wyzwisk... Inaczej- nie rozumiem, jak ma się Twoja wypowiedz do mojej poprzedniej...więc krok po kroku: pisałam o tym, że dzieci samotnych matek też były dyskryminowane np. w szkołach i to nie powód, aby nie mogły ich wychowywać, a Ty wyskakujesz z tekstem o pedofilskich skłonnościach matek?? Jak to sie ma do analizy poprzedniej wypowiedzi?? A teraz odnośnie Twojej wypowiedzi- dlaczego facet żyjący z facetem ma mieć pedofilskie skłonności?? Jeżeli jego pociągają dorośli mężczyźni, to sądzisz, że także dzieci? Tym tokiem rozumowania musielibysmy założyc, że skoro faceta hetero pociągają kobiety, to dziewczynki też, a tak nie jest prawda?

Gość gość
"Równie dobrze ja mogę powiedziec, że dziś nie umarłes na ospę prawdziwą bo lewacka służba zdrowia ją wytepiła i nikt nie zabił cię na ulicy bo lewacka rada miasta postawiła tam latarnie i nikt cię nie zabił na ulicy bo lewackie szkoły wyksztalciły ludzi, którzy teraz czytają książki zamiast zabijać po ulicach. Można tak gdybać. " x nie, nie można. ty się niestety wypowiadasz na tematy których w ogóle nie rozumiesz. powiedz mi kto miałby osądzić złodzieja i go złapać bez policji i sądów w rękach państwa? bo kto mialby leczyć i uczyć bez szpitali i szkół w rękach państwa to ja ci mówię natychmiast: lekarze i nauczyciele, państwo do tego nie jest potrzebne.

Gość gość
"a może jeszcze mi powiesz że na wojsko to ty pieniędzy wydawać nie musisz bo jesteś taka fajna że nikt cię nie chce napaść bo wszyscy cie lubią, tak?" Nie, powiem to samo: albo płacę podatki i wtedy godzę się na to, że pieniądze idą nie tylko na to co ja chcę (np. budownictwo komunalne), ale też na to, czego ja aktualnie nie chcę ale potrzebują tego inni (np. wojsko) albo nikt nie płaci i żyjemy każdy sobie. Tak jak ze składką na grilla: albo robimy ściepę i wtedy każdy ma wpływ na to co jemy i pijemy, albo każdy przynosi to co sam będzie jadł.

Gość gość
"A jak ty wykombinowałeś, że pieniądze które zarabiam moją pracą są wspólne i można je przeznaczyć na wojsko złodzieju?" x już c***iszę. z ochrony wojska korzystasz w każdej chwili. to że nie napadł na nas jakiś putin albo inna merkel to nie dlatego że cię tak kochają tylko dlatego że mamy wojsko i dyplomację. i dlatego każdy obywatel naszego państwa korzysta z wojska i dyplomacji więc musi na nie płacić Z ZAROBIONYCH PRZEZ SIEBIE PIENIĘDZY. i nie jest to żadne złodziejstwo tylko DOBRO WSPÓLNE z którego korzystamy wszyscy. natomiast mieszkanie które ty zajmujesz nie jest żadnym "dobrem wspólnym" tylko dobrem którego używasz ty. nie ma więc powodu abym ja ci je budował ze swoich pieniędzy. domaganie się tego ode mnie jest złodziejstwem. rozumiesz teraz?

Gość gość
Kilkadziesiąt procent dzieci,które trafiło do pedalskich i lesbijskich rodzin było napastowanych. A skąd te dane, jakieś źródło? Poza tym również ileś procent dzieci w rodzinach zastępczych (hetero) jest bite czy nawet zabijane, to nie znaczy, że należy w ogóle ograniczyć adopcje.

gość dziś -Ja mam psa, czemu ja muszę płacić za weterynarza,przecież to też lekarz. Czemu państwo nie finasuje weterynarii? Czy pies gorszy od człowieka? Dodam że chciał bym aby ta państwowa służba zdrowia była na takim poziomie jak prywatna weterynarnia. Czemu chleba nie ma pańśtwowego? Przecież chleb też powinien być finasowany z podatków. Jakoś nie przeszkadza ci to, że za wszystko musisz płacić z swojej kasy a jedynie służba zdrowia masz finasowana z podatków, która szwankuje w każdym miejscu i na każdym kroku,podobnie jak edukacja,kopalnie i inne państwowe zakłady finasowane z podatków.

Gość gość
>> "Proszę bardzo,nie mam nic przeciwko tym, aby ludzie dobrowolnie płacili większe podatki." Ja też nie :) Ale prawica nie mówi, że podatki mają być dobrowolne i na co kto chce. Prawica mówi, że płacić mają wszyscy, a tylko niektórzy decydować na co pójdą.

Gość gość
"Nie, powiem to samo: albo płacę podatki i wtedy godzę się na to, że pieniądze idą nie tylko na to co ja chcę (np. budownictwo komunalne), ale też na to, czego ja aktualnie nie chcę ale potrzebują tego inni (np. wojsko)" x no właśnie nie rozumiesz że to nie chodzi o to czego ty CHCESZ tylko z czego KORZYSTASZ. a z wojska korzystasz choćbyś nawet i nie chciał/a. i dlatego nie możesz przychodzić "na krzywy ryj" licząc na to że inni ci zapewnią ochronę przed obcą inwazją tylko musisz za nie zapłacić. a ze szkoły korzystasz tylko wtedy gdy do niej idziesz, z mieszkania tylko wtedy gdy w nim mieszkasz. nie ma więc uczciwego powodu żebym ja płacił za budowę mieszkania z którego ty korzystasz czy za szkołę do której chodzisz. to jest nieuczciwość i okradanie ludzi.

gość dziś -Ale co to ma wspólnego z normalną rodziną? Patologie są, były i będą. Jaka jest różnica czy ktoś zatłucze cię siekierą czy zastrzeli? Chcesz porównywać która z patologi jest gorsza? Moim zdaniem obie patologie są złe a ty chcesz jedną patologię wywyszyć nad drugą?

Gość gość
"Ale prawica nie mówi, że podatki mają być dobrowolne i na co kto chce. Prawica mówi, że płacić mają wszyscy, a tylko niektórzy decydować na co pójdą." x a kto tak konkretnie mówi? może przestań "dyskutować" wkładając ludziom w usta słowa których nigdy nie wypowiedzieli. taki sposób "dyskusji" potwierdza moje najgorsze zdanie o tzw "lewicowcach" - złodzieje i bydło.

Gość gość
Kshatrya dziś ""To środowiska konserwatywne narzucają homoseksualistom heteroseksualizm." Ja świat światem pederaści funkcjonowali w zachodniej kulturze, mieszkali i spółkowali ze sobą, nikt się tym nie interesował. Problem zaczął się wtedy, kiedy zaczęli pchać się z tym syfem w życie normalnych ludzi... -W jaki sposób się pchać, że nie chcą być dyskryminowani, opluwani? " W taki, że chcą wychowywać cudze dzieci, których nie rodzili, nie płodzili, a które nierzadko były odebrane z dobrych heteroseksualnych rodzin, mających problemy. Lewica chce, aby było łatwiej odbierać dzieci rodzicom biologicznym, a łatwiej przyznawać pederastom... "Kiedyś np. kobiety nie miały żadnych praw i tez się mężczyźni oburzali, że chcą walczyć o swoje." Nie siej propagandy. Kobiety mają równe prawa prawie od początku demokracji... Jeszcze wcześniej chłop pańszczyźniany nie miał żadnych praw w Rosji na przykład. Dlaczego się o tym nie mówi? Bo nikt ich nie nakręca, bo nie ma w tym celu. Teraz to przegiąłeś ... dzieci zabierane z dobrych rodzin z problemami??? Czy Ty w ogóle wiesz o czym piszesz? U nas żeby komuś dziecko odebrać musi być naprawdę zwyrodnialcem... Nawet powiem więcej, jest dużo rodzin, którym powinni odebrać dzieci, gdzie są bite, poniżane. Nikt dobrej rodzinie dziecka nie odbierze, najczęsciej odbierają, jak już jakas tragedia się dzieje i to wyjdzie na jaw, bo wcześniej Mops nie chce widziec. A rodzicem nie jest ten, który urodził, ale który wychował.

gość dziś -Płacić mają wszyscy na wojsko, policję i sądy a na drogi to podatki w paliwie, bo dobre drogi to oszczędność paliwa i tym samym zysk dla samych podatników. Po za tym jak masz za dużo kasy, to daj na fundacje charytatywne.

Gość gość
>>powiedz mi kto miałby osądzić złodzieja i go złapać bez policji i sądów w rękach państwa? Prywatny sąd (istnieją takie już teraz), prywatny goryl do ochrony, prywatny detektyw - tak jak lekarz i nauczyciel. W końcu państwo nie jest potrzebne, prawda? Ja (jako lewak) uważam, że finansowanie publiczne jest efektywniejsze, bo policja może być silniejsza, bardziej zsynchronizowana itd. jeśli finansują ją wszyscy. To samo dotyczy też innych dziedzin. Nie ma rzeczy z których korzystają "wszyscy". Nawet z wojska: to nie jest tak, że wszyscy, co do jednego Polacy mają interes w tym, żeby w Polsce rządziła Ewa Kopacz zamiast Władimira Putina. Chcesz cudzej forsy w podatkach - musisz iść na kompromisy. Nie chcesz iść na kompromisy? Nie ściągaj forsy od wszystkich.

Gość gość
>>a kto tak konkretnie mówi? może przestań "dyskutować" wkładając ludziom w usta słowa których nigdy nie wypowiedzieli.<< Nie muszę długo szukać, kolega niżej podrzucił mi cytat: "Płacić MAJĄ WSZYSCY na wojsko, policję i sądy." (wyróżnienie moje). To takie same złodziejstwo jak to że wszyscy "mają płacić" na tuskobus.

Gość gość
"Prywatny sąd (istnieją takie już teraz), prywatny goryl do ochrony, prywatny detektyw - tak jak lekarz i nauczyciel. W końcu państwo nie jest potrzebne, prawda?" x co to znaczy "prywatny sąd"? czyli że ja sobie mam prawo ufundować "sąd" i ten "sąd" będzie sądził innych ludzi? moi goryle będą ich łapali a "sąd" ich będzie skazywał? obawiam się że troszkę może byc stronniczy, nie sądzisz? x takiego problemu nie widzę w prywatnej szkole czy szpitalu.

Gość gość
Tak samo mogę skopiować tragiczne teksty o dzieciach osób heteroseksualnych, to nie jest żaden dowód, zarówno w związkach hetero jak i homoseksualnych mogą zdarzyc się patologie, jak przemoc, wykorzystywanie itp. Poza tym w tzw. normalnych rodzinach takie rzeczy rzadko wychodzą na jaw, są owiane tajemnicą, w parach homoseksualnych łatwiej odkryć, jak dzieje się coś złego, gdyż są baczniej obserwowane. Na różnego rodzaju forach w internecie można sobie poczytać wypowiedzi dziewczyn, które opowiadają, jak to je tatuś "przytulał" w nocy.

Gość gość
"to nie jest tak, że wszyscy, co do jednego Polacy mają interes w tym, żeby w Polsce rządziła Ewa Kopacz zamiast Władimira Putina." x bzdury kompletne. czy będzie rządziła kopacz czy putin to i tak ochrona państwa wymaga wojska. jeżeli ktoś chce tutaj innego państwa niż jest to dyskusja o tym jak chronić państwo obecnie istniejące staje się bezprzedmiotowa i w ogóle o jakichkolwiek "funkcjach" jakie to państwo miało by spełniać nie ma sensu. zupełnie nie rozumiesz o czym piszesz, niestety.

Gość gość
"obawiam się że troszkę może byc stronniczy, nie sądzisz?" Nie, no coś ty, przeciez niewidzialna ręka rynku sprawi, że nieucziwe sądy zbankrutują bo nikt tam nie będzie chodził, tak samo jak nie będzie lekarzy-konowałów bo wolny rynek ich wyrzuci poza nawias. :) Oczywiście żartuję. Jeśli chcemy ucziwego sądu musimy o to dbać wszyscy (i wszyscy niestety płacić). A żeby wszyscy chcieli płacić, to wszyscy muszą coś z tego mieć. Ci co nie korzystają z sądu muszą mieć coś, z czego korzystają i mieć swój udział w podziale finansów publicznych. Inaczej to będzie kradzież.

Gość gość
""Płacić MAJĄ WSZYSCY na wojsko, policję i sądy." (wyróżnienie moje). To takie same złodziejstwo jak to że wszyscy "mają płacić" na tuskobus." x nie, nie to samo bo jak już kilka razy wam pisałem samo ISTNIENIE PAŃSTWA wymaga ponoszenia tych wydatków i dlatego wszyscy obywatele tego państwa muszą się na nie zrzucać. bez tuskobusa państwo się obejdzie. tak samo jak bez państwowych szkół czy "budownictwa socjalnego".

gość dziś -Ale kto nie korzysta z sądów? Jak sąd wsadzi gwałciciela do pierdla, to ty jako kobieta skorzystałaś z tego sądu czy nie? Co by było gdyby gwałciciele byli bezkarni?

Ludzie jakiś przeżyją bez państwowych szkół ale ciężej będzie tym, którzy będą musieli zapłacić za operację mózgu albo przeszczep płuc.

Gość gość
Kshatrya dziś "którym powinni odebrać dzieci, gdzie są bite, poniżane" W Piśmie Świętym jest napisane: "Nie kocha ojciec syna, jeżeli go nie chłoszcze"... Bicie może nie zawsze jest w porządku, ale bicie i tak jest lepsze od molestowania. Bicie chwilę poboli, a molestowanie niszczy życie... Popierasz przemoc wobec dzieci?? W Piśmie właśnie to są dopiero patologie opisane...brak tolerancji, krzywdzenie starszych, kobiety, dzieci...Przemoc lepsza od molestowania, to tak,jakby powiedzieć, że odcięcie lewej ręki jest lepsze od odcięcia prawej... popieracie przemoc, bo nie potraficie dobrze dziecka wychować bez jej użycia. Zarówno molestowanie jak i przemoc są złe, nie można do tego dopuszczać, ani tego popierać, w żadnej rodzinie, ani hetero, ani homoseksualnej!

Gość gość
" Oczywiście żartuję." x nie, nie żartujesz tylko nie wiesz jak mi odpowiedzieć bo wygadujesz sprzeczne z rozumem bzdury chcąc uzasadnić niedorzeczną, lewakcą ideologię "wspólnego decydowania". każdy może sam zapłacić nauczycielowi żeby nauczył go czego potrzebuje, to jest oczywisty fakt. i jest tak jak mówisz - nikt nie będzie chciał chodzic do lekarza - konowała a wszyscy chętnie pójdą do dobrego. natomiast nie potrafisz odpowiedziać jak mogło by to działać w wypadku sądów więc uciekasz się do swoich pseudożarcików. i dlatego właśnie sądy (karne) muszą być państwowe a szkoły i szpitale nie. i dlatego wszyscy musimy płacić za chwytanie i karanie bandytów bo wszyscy z tego korzystamy nawet jak nie nas napadnięto a ze szkoły czy szpitala korzystają tylko CI KTÓRZY KORZYSTAJĄ.