Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calineczka z tulipana

Jestem w szoku od wczorajszego wieczoru

Polecane posty

Gość Calineczka z tulipana
Do WILKA_1946 No właśnie tak uważam, że jeżeli nie dojdzie do przebicia błony dziewiczej to jest się dziewicą. Poniekąd zgadzam się, że stosunek oralny byłby niejako zaprzeczeniem dziewictwa nawet gdyby do przebicia błony nie doszło. Dlatego właśnie wolałabym to zrobić z dziewczyną. Jakoś myśląc o dziewczynie nie mam poczucia zdrady przyszłego męża. Bo seks z dziewczyną to taki seks i nie seks. Natomiast co do analu to odpada. NIE wyobrażam sobie aby ktoś mi wsadził w tyłek. Przecież tam jest kał!!! To już wolałabym wziąć do buzi. Ale może na razie bez połykania nasienia. Po drugie, piszesz, że może mnie wydać kochanka przed mężem. Otóż powtarzam po raz milionowy - ja NIE zamierzam mieć kobiety kochanki!!!!!!! Nie chcę być w niej zakochana ani żeby ona była we mnie rozkochana. Nie będziemy razem chodzić trzymając się za rączki. To ma być eksperyment i już. Jeden raz. Chcę żeby mnie pieściła dłońmi i językiem, całowała, stymulowała i co tam trzeba. Chcę mieć wreszcie orgazm z kimś żywym!!! a nie z własnym palcem i wyobraźnią. Oczywiście jestem świadoma, że ona też zapewne zechce minety czy coś i myślę że mogłabym spróbować... Podetm dopisze resztę. zaraz mam laborkę

Gość mement
Dyskusje bezcelowe. Pisałem już wczorej że ona tego i tak nie zrobi. Jak jest daleko na uczelni to odważna i nagle gotowa lizać cipę ale jak rano były we dwie w pokoju to co najwyżej spytała się o godzinę zajęć heheheee

@Calineczka Mam 43 lata od 20 lat mieszkam z kobietami w stalych zwiazkach a uprawiam z nimi seks juz ponad 25 lat. Mialem tez kilka dziewic takich kompletnie od zera ktore nawet nie przechodzily naturalnej dla kobiet fazy masturbacji zaczynajacej sie zazwyczaj w okolicach pierwszej miesiaczki. Troche tych kobiet przewinelo sie przez moje zycie choc wolalbym zebym majac 18 lat spotkal ta wlasciwa i to byla jedyna kobieta w moim zyciu:) I uwierz mi naprawde wiem jakie kryteria stosuja mezczyzni wybierajac przyszla zone opisalem ci je jesli chodzi o seks. Bedziesz miala kochanke bo kochanka albo kochankiem jest ktos z kim choc raz uprawialsa seks i to nie ma znaczenia czy to mezczyzna czy kobieta tak podejdzie do tego twoj przyszly maz. Piszesz o jakim poczuciu zdrady wobec przyszlego meza. To jakas kompletna bzdura. To ze bedziesz mial innych mezczyzn przed swoim mezem nie bedzie mialo dla niego znaczenia jako jakas zdrada bo nie bylas wtedy z nim. To ze bedziesz mial doswiadczenia homoseksualna bedzie cie dyskwalifikowalo w jego oczach jak przyszla zone. Bo to nie sa zabawy miedzy kilkunastoletnimi dziewczynkami ktore poznaja swoje ciala. Ty masz 22 lata i chcesz uprawiac normalny lesbijski seks jako osoba dorosla wiec w najlepszym razie uzna cie za osobe biseksualna bo nia sie staniesz po tym jednym razie takie sa fakty. Ryzyko ze ta informacja wyplynie zawsze istnieje i zniszczy ci szanse na normalne malzenstwo. Dla mezczyny nawet taki pojedynczy seks z kobieta bedzie dyskwalifikujacy dla przyszlej zony po prostu uzna cie za lesbijke albo w najlepszym razie za osobe biseksualna wiec jestes spalona dla normalnych mezczyzn jako kandydatka na zone. Nie wierze tez ze to bedzie jeden raz. Choc to ze to bylby tylko jeden raz dla twojego przyszlego meza bedzie bez znaczenia wazny bedzie fakt ze jestes lesbijka w jego oczach bo uprawialas jako dorosla w pelni swiadoma osoba seks z kobieta. Jak bedzie ci dobrze i namietnie z nia bedziesz tego pragnela nadal i to bedzie normalny romans kilkumiesieczny a moze i nastepne z kolejnymi kobietami. Ryzyka ciazy jak bedziesz uprawiala seks z mezczyzna nie ma na dzisiaj. Wystarczy pojsc do ginekologa dobrac odpowiednie tabletki i problem znika. Chcesz to zrobic co planujesz jestes wolna osoba ale przyjmij na klate konsekwencje ktore ci opisalem dla mezczyzn jako kandydatka na zone bedziesz spalona. Uprawiajac seks z innymi mezczynami zanim poznasz meza i bedac dzieki temu rozbudzona kochanka o jakiej ci /pisalem bedziesz bardzo ceniona jako przyszla zona tak do tego podchodza normalni mezczyzni. Bo dla mezczyzn przy wyborze zony sa istotne 3 rzeczy 1.Kochanka - czy jestes taka jak opisywalem z jasna orientacja heteroseksualna bez zadnych lesbijskich epizodow nawet pojedynczych 2. Matka - czy masz predyspozycje do bycia czula i madra matka 3. Czy potrafisz stworzyc dom pelen ciepla i milosci

Gość gość
Żebyś się nie zdziwił. Małymi kroczkami ale... A to gmera sobie paluszkiem w cipce i myśli o przyjaciólce a to próbuje ją zagadywać a to znów wchodzi goło do jej łóżka i nie wiadomo co jeszcze wymyśli. Kroczek za kroczkiem i którejś nocy wylądują w łozku jak nic

Gość gość
Skoncz stary koniobijco, nikt nie chce tego czytac.

Gość elenina
Wilk pisze Ma 43 lata od 20 lat mieszkam z kobietami w stalych zwiazkach Czysty kretynizm. Jeżeli mieszkasz z kobietami (liczba mnoga !!!!!) to w takim razie wcześniejsze związki nie były stałe skoro się porozpadały. Dla mnie stały związek to na stałe na zawsze - mąż i żona. A jak się ma co 2 lata inną "żonę" czy raczej kochankę to nie wypisuj bzdur o stałych związkach. kapujesz?

Gość gość
Wilk To po ile mieszkałeś z tymi kobietami w stałych związkach, że tak wszystko wiesz o kobietach i związkach? Są mężczyźni, którzy lubią bi i im to nie przeszkadza. Nie mów za wszystkich.

Gość elenina
Uważam że dziewczyna ma rację chcąc rozpocząć życie seksualne właśnie od partnerki a nie od partnera. Sama swego czasu miałam stosunek z bardzo młodziutką dziewczynką. Ja zrobiłam to z ciekawości ale sądzę że dla niej ten pierwszy kontakt intymny właśnie z kimś doświadczonym delikatnym i czułym nawet właśnie z kobietą też był bardzo pozytywnym przeżyciem.

Gość gość
Ktoś tu dobrze wodę leje, że AŻ SZOK ! :D Ale zawsze napaleńcy się znajdą na takie gawędy, normalka :D

Gość gość
elenina- to kretyn, traktujacy kobiete jak zywy wibrator. Nie chce nic wiedziec o kobiecie poki jej nie przeleci, a jak tylko jakas zobaczy to musi sie masturbowac. Dewiant jakis.

@elenina Bylem w 3 zwiazkach przed obecnym pierwszy trwal kilkanascie lat. Jak bedziesz miala taki staz jak Ja i uda cie sie kilkanascie lat spedzic z jednym mezczyzna to sie bedziesz mogla chwalic jaka to jestes dobra w utrzymywaniu stalych zwiazkow. Pierwszy zwiazek zawarlem z nieodpowiednia kobieta bylem bardzo mlody. Zycie jest znacznie bogatsze niz opowiesci w harleqinach ze spotkali sie i zyli dlugo i szczesliwe do smierci. Jak bedziesz starsza to sama to zrozumiesz ze ludziom czasami zminiaja sie i cele i wartosci zyciowe i ich drogi sie rozchodza nie jest to niczyja wina tak sie po prostu dzieje i nie ma wtedy sensu sie szarpac ze soba tylko rozstac honorowo i docenic ze spedzilismy kilka wspanialych lat razem. Moze Ty sie nam tu pochwalisz ile lat udalo ci sie na dzisiaj utrzymac zwiazek z jednym mezczyna??? Bo na razie jestes osoba biseksualna i nie wiadomo czy jestes w zwiazku bo nic nie pisalas o tym. A jak jestes to jak jestes taka odwazna opiedz o swoich lesbijskich doswiadczeniach swojemu facetowi zobaczysz jak dlugo z toba zostanie. Jak planowal z toba malzenstwo to kopnie cie w du/pe i tyle bedziesz go widziala:)

Wy sobie tutaj robicie telenowele erotyczna a dziewczyna moze spieprzyc zycie iszanse na normalne malzenstwo. A te lesbijki co sie wypowiadaja tutaj po prostu chca sobie poszerzyc tereny lowieckie o kolejna ofiare. A jej kolezanka ktora mieszka z nia w pokoju to po prostu lesbijka ktora probuje ja uwiesc.

Gość gość
elenina to ile lat miała ta twoja dziewCZYNKA?

Gość gość
Wilk taki doswiadczony i nie moze sobie kobiety znalezc, zakladajac ogloszenia w internecie wszedzie gdzie sie da,desperat. Skoncz wasc, wstydu oszczedz.

Gość vion
Teraz to ja jestem W SZOKU bo nie wyobrażam sobie żeby dziewczyna która mieszka ze mną w akademiku wchodziła mi do pościeli i to nagolasa. To obrzydliwe. Ty calineczka naprawdę masz jakieś chore zadatki lesbijskie. Może jeszcze macałaś się pod cudzą kołdrą?

@gość dziś Wilk jest szesliwie zajety a wykorzystujac neta znalezienie wspanialej kobiety zajelo mi niecaly miesiac:)

Gość gość
A te lesbijki co sie wypowiadaja tutaj po prostu chca sobie poszerzyc tereny lowieckie o kolejna ofiare. XXXX Ofiarą i to ostatnią, to trzeba być, żeby wierzyć w te internetowe fantazyjki. Jak się chcę przespać z kimś, obojętnie -facetem czy kobietą, to nie zakładam tematów ani na ero ani nigdzie i nie oczekuję niczyich opinii i dobrych rad, bo mam na to szczerze wyj****e. No, chyba, że chodzi o samą gadkę o seksie, może ktoś sobie strzepie przy tym... :P

Gość gość
Komu ty te bajki opowiadasz. Zadna kobieta cie nie chce i zostaje ci zabawa samemu. Przestan ludziom macic w glowach.

@gość dziś Ok ja tez biore pod uwage ze moze byc to zwykle prowo zeby wzbudzic zainteresowanie dla tematu albo po prostu lesbijska snuje opowiesc zeby zapolowac na jakas mloda dziewczyne i ja uwiesc. Ale tego nie wiemy na pewno wiec wypowiadam sie tak jakby pisala prawde.

Gość mement
Sądzisz że to prowo? Ja nie. Gościówa musiałaby być cholernie dobrym psychologiem. Uważam że to po prostu kolejna blondynka którą swędzi c**a. A wiesz czemu tak uważam bo dziewczyny właśnie takie są głupie i naiwne i całkowicie niepewne i ona taka właśnie jest. Chce mieć seks i nie chce. Samo pisanie o tym ją rajcuje ale boi się to zrobić naprawdę.

@mement Sluchaj ma 22 lata ma prawo nie byc dojrzala i nie widziec pewnych konsekwencji dlugofalowych tego co chce zrobic. Jestes facetem wez jak cie moge prosic wypowiedz sie czy jako facet znajac przeszlosc kobiety a chcac znalezc sobie zone wybralbys taka ktora ma za soba swoj pierwszy raz z kobieta w wieku 22 lat. Mam nadzieje ze nie dolaczysz do tego tlumu ktory dla dobrej zabawy z ta telenowelela o lesbijskim seksie dobrze sie bawi i ma w du/pie ze dziewczyna moze sobie spieprzyc zycie i szanse na udane malzenstwo dzieciaki i cala reszte.

Gość gość
Sama prowokuje tę "dobrą zabawę",więc nie wczuwaj się tak bardzo.

Gość gość
Za to nie chcialbym bedac kobieta znac twojej przeszlosci zboku. Znowu nieproszony wchodzisz z buciorami na cudzy temat.

Gość mement
Nie mam jeszcze żony ale dla mnie nie jest problemem trójkącik 1m+2k więc osobiście nie widzę nic strasznego w tym że dwie laski chcą się ze sobą zabawić bo już to widziałem. Nie piszę tego żeby spartolić tej małej życie i zachęcać ją do lesbowania bo nadal uważam że ona tego nie zrobi ani teraz ani potem. To dziewica jarająca się samym tylko pisaniem. Równie dobrze mogłaby czytać harlekina ale tu w internecie ma lepiej bo tu ma niejako wpływ na akcje i to na żywo. Sama może dodawać komenty i opisywać jak tam postępy z koleżanką. To i tak nic nie da poza tym że zrobi jej się trochę mokro w majtkach i tyle. Potem szybka palcówka i to cały jej seks.

Gość gość
a ja ci powtarzam że zrobi. kroczek za kroczkiem i wreszcie dopnie swego.

Gość gość
taaa, zrobi, zrobi, i opisze ze szczegółami, żeby inni erotomani gawędziarze i koniobijcy mieli uciechę przy czytaniu i dalszym komentowaniu :D

Gość gość
powtarzam że zrobi!!! Jeszcze tydzień temu było niemożliwe by dobrowolnie przyznała się do dziewictwa i masturbacji a teraz grzecznie opisuje jak dotyka paluszkiem łechtaczki wyobrażając sobie że to język koleżanki lesbijki. Ładnie? To dziewica - beczka prochu. Jedna iskra i nagle eksploduje. Ona właśnie sie rozpędza

Gość gość
Wilk ma kobietę a 24 na kafe spędza :P coś tu nie gra

Gość gość
12:52, bo ty zaraz eksplodujesz z tego napalenia, beczko prochu : D