Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie kochają psy i koty bo są egoistami do szpiku kości

Polecane posty

Gość gość
ale jak z Tobą by można było wytrzymać kobito ?no jak?przeciez Ty każdego chłopa wykończysz upierdliwością to ja już wolę psa

Gość gość
"najbardziej agresywna, sfrustrowana i ograniczona idiotka to ty, co widać smiech.gif nie wczuwaj się tak w to prowo, bo jeszcze pomyślę, że to na poważnie, chyba autorką jesteś, brzydki ryju lapka.gif" x jestem facetem, a to nie jest żadne prowo, tylko autorka ma całkowitą rację, ale nadal zakrzywiaj rzeczywistość, popier/dolony psiarzu 🖐️

Gość gość
Twoja miłość takiej jazgoty ,za milion dolarów nie chce twojej miłości,towarzystwo zwierzaka koi a baby rozstraja psychicznie takie są badania naukowe:-)

Gość gość
psiary widocznie same uważają się za śmieci i za gorsze od głupich psów skoro tak piszą :) ale niech przynajmniej nie mierzą innych swoją miarą

Gość gość
to ją sobie bierz i szczęśliwego życia powierci ci w brzuchu 12 razy i będziesz miał dość :-)

Gość gość
ja mam towarzystwo łagodnej istoty jazgoty zostawiam Tobie

Gość gość
21:53 p**********y to ty jesteś, nie interesuje mnie rzeczywistość kafeteryjna, i to durne prowo

Gość gość
Wole psa niż jakiegoś fiuta. Miłość k****. Żaden facet nie wie co to znaczy.

Gość gość
ale to ta suczka chce żeby ją kochac zamiast psa ,ona ma jakieś wybujałe oczekiwania

Gość gość
253 odpowiedzi:-)

Gość gość
hah no tak, brak argumentów, więc zaczęły się personalne wycieczki w stronę autorki :) pokazujecie tylko jak bardzo boli was pisanie prawdy sfrustrowane psiary, które nieudane relacje społeczne próbują zrekompensować sobie głupim psem, uczłowieczając go i wmawiając sobie jego rzekomą lepszość od reszty ludzi, tylko dlatego że z ludźmi im się nie układa tak dobrze jakby chciały żal mi was

Gość gość
"gość dziś Wole psa niż jakiegoś fiuta. Miłość k****. Żaden facet nie wie co to znaczy. " x tylko potwierdzasz schemat typowej psiary - wyszło ci z facetem czy z facetami, wiec będziesz sobie wmawiać, że pies jest lepszy lol

Gość gość
nie wyszło ci z facetem czy z facetami*** miało tam być

Gość gość
Zjezdzaj psycholozko z koziej d**y.

Gość gość
22:06, nie filozofuj, kafeteryjny guru dla gimnazjalistów 💤, taaa, boli... nic nie boli tak jak prawdy objawione na kafe, no faktycznie żal ale ciebie

Gość gość
no i wlasnie o to w tym temacie chodzi. pies i kot to zwierzeta i nie zastapia partnera i milosci od mezczyzny i nie zastapia wlasnego dziecka. niestety. nie mam nic do normalnego traktowania zwierzat domowych ale wlasnie to egoistyczne podejscie do ludzi ( ludzie sa zli, dzieci to bachory, faceci nie umieja kochac ) i wykorzystywanie psa aby zaspokojil wlasne braki emocjonalne to jest CHORE

Gość gość
Ja kocham zwierzątka, są wspaniałe, mam dwa psy, kota, królika, wszystkie przygarnięte z dobroci serca ze schronisk żeby miały u mnie lepiej, ale nie ma porównania do tego jak usłyszę od mojego mężczyzny "kocham cię, jesteś dla mnie napiękniejsza" albo jak mi przyniesie śniadanie do łóżka, albo jak moja malutka siostrzenica do mnie powie "ciociu, kocham cię, jesteś wspaniała" to jest uczucie niesamowite, od zwierzaka tyle nigdy nie dostanę.

Gość gość
zaraz będzie 10 strona, fascynująceeee, zieeeew Chora to jest nieznajomość zasad pisowni polskiej i pisanie słowa : zaspokojił, powinno być zaspokoił.

Gość gość
ciekawe czy ty bedziesz tak dobrze pisac po plsku jak ja po 25 latach za granica :)

Gość gość
Pieprzone niedopchniecje marzącego cale życie o ciepłym fiucie nigdy nie zaznaly porządnego rzniecia i wymyślają fantazje o wielkiej miłości do samca. Dla mnie pies zawsze będzie ważniejszy od faceta z prostego powodu faceci nie lubią zakochanych bab gledzacych o uczuiciach

Gość gość
tak, będę, też żyję poza granicami Polski :)

Gość gość
Nie wiem z jakimi samcami ty się spotykasz, pewnie z takimi zapoznanymi na podmiejskiej dyskotece, którym tylko chlanie i roochanie w głowie i nawet psa ceni wyzej niż ciebie, ja mam prawdziwego mężczyznę, który mnie kocha i okazuję tę miłość, dba i się tego nie wstydzi, "samce" też mają uczucia, ale takiej babochłopce fanatycznej psiarce nikt widocznie nawet nie ma ochoty ich okazywać bo nie warto ona jest feministką zakochaną we własnym kundlu

Gość gość
wy naprawdę jesteście chore,ziejecie jadem do tych jak mówicie psiar" ja mam szczęśliwy związek i zwierzaka też ,uogólniacie i podciągacie wszystko do swoich chorych teorii ,psiary nie atakują tych co nie mają zwierząt ,to wy atakujecie i ciekawe dlaczego ,nikt wam nie każe kochać zwierząt co wam przeszkadza jak żyja inni?

Gość gość
Jakbys miała prawdziwego faceta to byś nie stekala na kafeterii. Masz halucynacje z braku orgazmu

Gość gość
ja uważam że wy byście atakowały dla samego dokopania bo to lubicie ,i obojętne czy w tym temacie czy innym jesteście prymitywne po prostu

Gość gość
tak jakby nikt nie wiedział na czym polega kafeteria, hejt na wszystkich i wszystko, g****oburza

Gość gość
Ja stękam? człowieku, ogarnij się, napisałam tylko co sądzę, na nic nie narzekam tylko śmiać mi sie chce z tych co tak pieski kochają bo faceci są źli i dzieic są złe i w ogóle ludzie są źli :D może dla was, ja nie muszę przelewać swoich uczuć na zwierzęta, mam je komu okazywać.

Gość gość
Sama się ogranij bo chyba nawet pies cie nie chce dymac. :D

Gość gość
ja mam dosyć wielkie serce i na narzeczonego i na moje zwierzę

Gość gość
hej no co tak szybko temat upadł? :D