Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie kochają psy i koty bo są egoistami do szpiku kości

Polecane posty

Gość gość
"można się zajmować innymi,a że ktoś tak mówi bachor itd. to zapewne osoba którą męczą pytaniami inni kiedy wyjdzie za mąż kiedy dziecko " x i kolejny przykład po prostu PIĘKNEJ hipokryzji :D skoro bronisz takiej postawy to zapewne sama jesteś durną psiarą, która wyzywa dzieci od bachorów, od matek-polek te które wybierają dzieci od kariery itd. ale oczywiście TY MOŻESZ, lecz autorka już nie może wyrazić swojego zdania na temat psiar, nawet w kulturalny sposób i nie wyzywając nikogo wasza hipokryzja jest absurdalna

Gość gość
to nie były żadne "argumenty" , zwłaszcza z tą magią się ośmieszyłaś autorka ma racjonalne podejście, wam brak argumentów , więc się wnerwiacie

Gość gość
tak argumenty, że psy kochają jak ludzie przecież, chyba za dużo sie naoglądałaś marta mówi z dzieckiem i teraz majaczysz

Gość gość
Wole psy niż wasze głupie bachory z waszymi zj******i genami

Gość bestialstwo wiejskie
"nawiedzone psiary nie mają argumentów, więc będą się upierać, ze to prowo - normalka" wolę nawiedzoną psiarę,niz taką wyrachowaną,kunktatorską cwaniarę,jak ty

Gość gość
ale psy nie kochają, mało kogo obchodzi w co ty wierzysz. nauka mówi jasno, że psy właściciela traktują po prostu jak przewodnika stada. a już porównynanie ich przywiązania do ludzkiej miłości świadczy o totalnej ignorancji.

Gość gość
przestaniecie szczekać

Gość gość
mało mnie interesuje co ty wolisz

Gość gość
"psie maciory" x dobre :D idealne określenie w stosunku do niektórych oszołomionych psiar

Gość gość
Ludzie kochają psy

Gość gość
, nie nie ja nikogo nie wyzywam zle czytałeś ,ja daje każdemu wolną drogę co jest dla niego ważne,każdy spełnia się w czymś innym każdy ma swój etap ,nie odezwałabym się gdybym nie uznała że trzeba zaprotestować dla dobra ogółu bo idzie to w eter jak się domyślasz Twoje indywidualne myśli i życie kompletnie mnie nie interesują

Gość gość
kobieta warz

Gość gość
kurna przestaniecie szczekać

Gość gość
to czy się ośmieszyłam będziesz mógł stwierdzić dopiero po śmierci gdy poznasz prawdę

Gość gość
z jednej strony jesteście bardzo odpychający z tym atakiem na kochających zwierzęta macie tyle jadu w sobie,z drugiej zabawne to aż, jak podrygujecie z tym zacietrzewieniem i emocją ciągle żywą:-) a ja wciąż nie wiem co was tak boli kogo kto wybiera do kochania?krzywda wam się dzieje wtedy czy jak?

Gość gość
bo dla mnie możecie sobie pokochać nawet chochlę od zupy albo kurczaka z lukru i nie budzi to we mnie nic :/

Gość gość
jakiego dobra ogółu? co ty pieprzysz? czy każdy musi mieć jobla na punkcie sierściuchów czy jak i czynić sobie z nich urojonych przyjaciół? autorka jedynie napisała prawdę o osobach które idiotycznie porównują psy do zwierząt, woląc te drugie (często z powodu śmiesznych argumentów) rozumiem to obruszenie jakby nawoływała do nieszanowania czy krzywdzenia zwierząt, ale nic takiego nie napisała

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego mam nie wolec swojego psa od jakiejś obcej wrednej pisdy i jej głupich bachorow. Ja wole nawet kawałek kiełbasy od drugiego czlowieka

Gość gość
porównując psy do zwierząt?widzisz zobacz jakie emocje są w Tobie nawet tracisz zdolności logicznego układania słów ,emocjaaaaa

Gość gość
autorka chciała dokuczyć a ja lubię dokuczać dokuczającym i tu i w realu za charakterek :-) Ty masz podobny

Gość gość
porównując psy do ludzi*

Gość gość
masz w sobie więcej do poprawienia niż to słowo

Gość gość
Zgadzam się z autorką. Mnie również wnerwiają takie fanatyczne psiary i mam z nich bekę. W końcu ktoś napisał prawdę.

Gość gość
ja wole psa i kazde inne zwierze od bachora wstretnego

Gość gość
a ty "wywyłoko" jesteś zbyt tępa na to aby domyślić się, że to była pomyłka?

Gość gość
Skończcie z tymi matkami i bachorami, kretynki :D Nie trzeba być matką żeby zauważyć nawiedzenie psiar czy psiarzy. Ja matką nie jestem, a zgadzam się z autorką.

Gość gość
dziś Zgadzam się z autorką. Mnie również wnerwiają takie fanatyczne psiary i mam z nich bekę. W końcu ktoś napisał prawdę. xx beka to z tego tematu :D buahahaha, prawdy objawione tylko na kafe, no ale skoro w to wierzysz...:D

Gość gość
właśnie o to chodzi każdy ma święte prawo kochać kogo chce!! i nie wam oceniać co kto ma w sercu chamy:-)

Gość gość
właśnie o to chodzi każdy ma święte prawo kochać kogo chce!! i nie wam oceniać co kto ma w sercu chamy:-)

Gość gość
już teraz wiem jacy wstrętni są ci co nie dają innym prawa kochac zwierząt teraz będę jeszcze większą kociarą :-)