Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie kochają psy i koty bo są egoistami do szpiku kości

Polecane posty

Gość gość
To nie jest żadna prawda objawiona, tylko po prostu racjonalne podejście.

Gość gość
Nie dają prawa kochać buahaha ale słowa górnolotne, a kochaj sobie kogo chcesz, tylko zdziw się jak ludzie będą się od ciebie z daleka trzymać bo nikt nie lubi ludzi mających obsesję na jakimś punkcie a potem jeszcze bardziej będziesz psiczyć na ludzi jacy są wstrętni aż zostaniesz sama ze swoim kotem a potem zatęsknisz bo z kotem nie porozmawiasz ani ci herbaty nie zrobi na starośc jak już nie będziesz miała siły dojśc do kuchni

Gość gość
kochają psy bo są egoistami do szpiku kości ,to jest zarzut ?

Gość gość
Większość psiar to agresywne, sfrustrowane i ograniczone idiotki (co widać po tym temacie) które mają problemy w kontaktach międzyludzkich. Wolą psy niż ludzi, bo psy nie powiedzą im że mają paskudny charakter i brzydki ryj 🖐️

Gość gość
ojejciu jejciu na starość taką sraczkę macie w tym tekście starościowym:-) stary wytarty kawałek ,nie martw się mam słodkiego faceta i morze miłości i oboje uwielbiamy zwierzaki :-) a co do gadania ,to moja rzadka rozrywka nie mam cierpliwości do pustych gadek

Gość gość
hah! idealne podsumowanie, pierwszy gościu z 21:32 :)

Gość gość
a pyszczolek mam ładny :-) i niektóre przyjaciółki zwierząt też chociaż trudno ci uwierzyć w coś tak nieprawdopodobnego

Gość gość
psy sa lepsze od ludzi a od bachorow to na pewno i nie mam zadnych problemow ani ze soba ani z ludzmi mnie nauczyli kochac zwierzeta

Gość gość
ja tu gadam z jakimiś idiotkami ,koniec zabawy

Gość gość
No właśnie pisałam wcześniej, że stawianie psów ponad ludzi bierze się z kompleksów -przy psie nie trzeba się starać ani pracować nad swoim charakterem, walczyć ze słabościami etc. Cieszę się, ze nie tylko ja to zauważam.

Gość gość
nara idz wstaw zdjecie gowienka swojego bachorka na facebooka

Gość gość
"psy sa lepsze od ludzi a od bachorow to na pewno i nie mam zadnych problemow ani ze soba ani z ludzmi" x widocznie masz jakiś problem skoro wyjeżdżasz z bachorami

Gość gość
ale ja nie przepadam za dziećmi więc nie wstawię

Gość gość
nie mam dzieci durna kretynko, ale wmawiaj sobie dalej, ze tylko matki nie lubią psiar :D

Gość gość
ja tylko się upewniłam jakie młode panny to jadowite suczki przemądrzałe kłótliwe wyszczekane agresywne ,nie ma już kobiecych delikatnych kobiet

Gość bandziorekkkkk
te psiary to jakieś upośledzone kretynki :O:O ich prymitywizm i głupota są zatrważające

Gość gość
oni tego nie rozumieją ich to boli kogo Ty kochasz oskarżają cie o coś o jakiś egoizm nie wiem o co chodzi z tym egoizmem

Gość tez nie mam
ani dzieci ani psa tylko kolezanki stare panny, ktore maja psy i koty i tluacza swoja samotnoscia tym, ze ludzie to swinie, nikt ich nie docenia, zaden facet nie zauwazyl ich wspanialosci i nikt nie zasluguje na ich przyjazn lub milosc TYLKO pies lub kot 🖐️

Gość gość
ogarnijcie sie kochajcie te swj****chory i djacie spokoj tym ktorzy kochaja psy

Gość gość
dziś Większość psiar to agresywne, sfrustrowane i ograniczone idiotki (co widać po tym temacie) które mają problemy w kontaktach międzyludzkich. Wolą psy niż ludzi, bo psy nie powiedzą im że mają paskudny charakter i brzydki ryj lapka.gif XXX najbardziej agresywna, sfrustrowana i ograniczona idiotka to ty, co widać :D nie wczuwaj się tak w to prowo, bo jeszcze pomyślę, że to na poważnie, chyba autorką jesteś, brzydki ryju ja prdl, ale ten topik robi się naprawdę epicki :D

Gość gość
ja nie mam żadnej koleżanki bo są nie do strawienia,tylko facet i ew.zwierzak żadnych bab w moim życiu

Gość gość
no i co masz do takich ludzi? niektorym wystarcza milosc do zwierzat bo ludzie nie sa warci niczego

Gość gość
apeluję teraz by kociarki i psiarki wstawiły foto jak i te agresywnie oskarżające i zobaczycie że ładniejsze będą te atakowane lubiące zwierzaki :-)

Gość gość
tu nie chodzi o egoizm, a o totalne kretyńskie porównania psiar i nazywanie psów "lepszymi" od ludzi albo "dobrymi"- w czym pies jest lepszy? w tym że nie ma wolnej woli idiotko jedna z drugą? w tym że ślepo przywiąże się do każdego kto da mu trochę żarcia i okaże odrobinę uwagi? a może w tym że będzie ślepo trwał nawet przy kimś kto będzie go bił?

Gość gość
odp*****l się od mojego psa!!! jeszcze go nie mam :-) ale już teraz wara od niego czepliwa suczko

Gość gość
"ogarnijcie sie kochajcie te swj****chory i djacie spokoj tym ktorzy kochaja psy" x a ta idiotka nadal nie rozumie, że bachory mają gów/no do tego no ale do betona nie przemówisz :)

Gość gość
tak pies jest lepszy smieciem jest wlanie czlowiek bo to czlowiek zneca sie nad psem bije go pies chce tylko milosci a to czlowiek go krzywdzi

Gość tez nie mam
wlasnie o to chodzi zawziete psiary o to wasze "ludzie sa nie warci nieczego " czemu nie zrozumiecie, ze pies czy kot nigdy nie zastapi milosci drugiego czlowieka ??? Kiedy zrozumiecie, ze nie ludzie sa winni waszemu niepowodzeniu w zyciu tylko wasza wlasna wrogosc do ludzi ????

Gość gość
ja po tym wątku nie trawię ludzi:/ i k***a chce towarzystwa psa a nie patrzeć na wasze kłótliwe mordki to byłby koszmar zobaczyć was obok mnie w moim domu koszmar ! a pies?przyjemność:-)

Gość gość
"Ludzie kochają psy i koty bo są egoistami do szpiku kości" Autoreczko, twój facet chyba sobie przygr***ał jakąś fajną suczkę albo kicię, że aż musiałaś zakładać taki temat