Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakazana miłość. Dlaczego nas to spotkało?

Polecane posty

Gość gość
23.31.1 nie porozmawiam z nim o tym. Nieraz sobie o tym myślałam, że życie jest takie kruche i może lepiej wyrzucić to z siebie, niż żałować, że sie nic nie zrobiło. Jednak rozum zwycięża. 23.31.2 między nami były takie chwile, takie momenty, w których czułam, że nie jestem mu obojętna, ale potem w to wątpiłam. au

Gość gość
U mnie nie chodzi o rozum. Skomplikowana sytuacja.

Gość gość
I samemu nie nakręcać się zanadto bo będzie jeszcze gorzej. A druga strona jeżeli coś będzie czuła to też na pewno będzie coś z tym robić, a jeżeli nic nie czuje to dla niej lepiej.

Gość gość
A jeżeli on coś czuje? Z jednej strony myślę że warto spróbować bo co jak stracę szansę na miłość życia? Z drugiej rozum mówi, że jestem idiotką.

Gość gość
Na co dzień jest łatwiej, ale jak się nie nakręcać, jak się spotkamy i on zawsze zrobi jakiś cieplejszy gest.

Gość gość
Autorko sama nazwałaś tę miłość :zakazana. Skoro zakazana znaczy nic nie możesz z nią robić. Nie możesz zaprzątać nią głowy drugiej stronie ani też swojej głowy. Musisz wyrzucić i z serca i z głowy. To tylko moja rada a wybór należy do ciebie.

Gość gość
23.51 głos mojego rozsądku. Tak właśnie mi rozum podpowiada. Jestem przystopowana. Nie robię nic, co mogłoby zaszkodzić komukolwiek. au

Gość gość
A jak się nie da to trzeba nauczyć się z tym żyć. Tak jak z bólem np. kręgosłupa.Nie mówię o kręgosłupie moralnym.

Gość gość
A co jeżeli jesteśmy wolni ale sytuacja jest beznadziejna ?

Gość gość
23.45 mam podobnie. Tylko jak on coś czuje to chyba dla nas gorzej, bo co wtedy? Życia nie zmienimy.au

Gość gość
Napisz mu cokolwiek jezeli Cię oleje zrob to samo.

Gość gość
23.56 1. jak bol kręgosłup to też działamy, prawda? Lekarze, badania, leki. Każdy chce sobie ulżyć. 2.56 2. Jak jesteście wolni, to lepiej działać. :) au

Gość gość
Łatwo mówić, działać. Gdybyś była w mojej sytuacji na pewno być mi tej rady nie udzieliła.

Gość gość
Trzeba zrobić wszystko, żeby z tej sytuacji wyjść i nie utrudniać tego sobie i innym.

Gość gość
00.02 aż tak beznadziejnie? To jak sobie radzisz z tym?

Gość gość
Mówisz wszystko, a jak jest już za późno? Czasu się nie cofnie i co się stało nie odstanie się.

Gość gość
Tak est beznadziejnie. Nie radzę sobię. Próbuję pogodzić się z losem ale mi się nie udaje.

Gość gość
Dużo zależy tez od sytuacji w jakiej się ktoś znajduje. Należy brać pod uwagę czy się kogoś nie skrzywdzi. A jeszcze gorzej gdybyśmy skrzywdzili się sami.

Gość gość
Los bywa okrutny, wiem coś o tym. Coś mogłoby Ci pomóc? Może rozmowa z kimś w realu z kimś bliskim? au

Gość gość
00.12 no właśnie i w tym sęk, że zbyt wiele osób by ucierpiało, gdybym chciała przynieść sobie ulgę. au

Gość gość
Lekami na kręgosłup też uszkadzamy sobie inne narządy wewnętrzne. Jeden wybiera leki znieczulające szkodząc sobie, drugi żyje z bólem i cierpi mając zdrowszą np. wątrobę i nerki.

Gość gość
Mi nic nie pomoże. Nie chcę nikomu mówić o moim problemie, zwłaszcza bliskim osobom. Żyję z dnia na dzień, jakoś trzeba. Idę spać, jutro tu zajrzę. Dobranoc.

Gość gość
00.16 trzeba umieć wybrać, to jest najtrudniejsze w tym wszystkim 00.17 to masz bardzo trudną sytuację... śpij dobrze...

Gość gość
Dobranoc. Kolorowych snów. I niech sen przyniesie Ci rozwiązanie problemu.

Gość gość
więcej jest takich ciężkich sytuacji. au

Gość gość
najgorsza jest tęsknota. Z nią najtrudniej sobie poradzić.au

Gość gość
Autorko jak czytam Twoje posty myślę, że wiem o czym piszesz. I nie masz z niczym problemów jesteś doskonałym doradcą.

Gość gość
Autorko piszesz ze on kogos ma. Wiesz jak im sie uklada?

Gość gość
00.34 cieszę się, że ktoś to rozumie. Raz, że może sytuację masz podobną, a dwa, że mam milion myśli na minutę i czasami mam wrażenie, że pisze chaotycznie. Do tego sama nie wiem, czego chcę. Czy zapomnieć, czy nie tracić nadziei? A Ty masz podobną sytuację? au

Gość gość
00.36 nie mam pojęcia, jak im się układa. Nie mam na ten temat żadnych informacji. Z zewnątrz wyglądają na zwykła, szczęśliwą parę, a o tym co jest wewnątrz to ja nie wiem. au