Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidze fanatyków zwierząt!

Polecane posty

Gość gość
no wiec o co ci chodzi? to chyba logiczne ze na twoj teren nie wejde mowie o terenie neutralnym jak park czy plac zabaw

Gość gość
" Gdybym był twoim psem, też wolałbym cały boży dzień sam biegać po ogrodzie niż przebywać z tobą [ sorry]." x nie mam psa, więc fail :)

Gość gość
16:55 Wiesz, chodzi mi o to, żeby nikt nie decydował o moim życiu, wtrącał się, oceniał, nie wyzywał mnie od fanatyków, nie obrażał, jeśli ja kocham zwierzęta i ich nie krzywdzę. Dla mnie ktoś, kto uważa że zwierzę to TYLKO zwierzę, nie do końca jest człowiekiem. Wyższość człowieka polega na tym, że szanuje każde żywe stworzenie i potrafi żyć w zgodzie z całą przyrodą. Jeśli jesteśmy wyżej w rozwoju, to po to aby opiekować się słabszymi. Inaczej jesteśmy niżej od mrówki

Gość gość
16:56 I bardzo dobrze, nie każdy powinien mieć psa.

Gość gość
" Dla mnie ktoś, kto uważa że zwierzę to TYLKO zwierzę, nie do końca jest człowiekiem." a czym robotem? idiotyzm. nie chcesz byc oceniana a oceniasz innych

Gość gość
A co cię interesuje co inni uważają? Dla mnie jakieś wynaturzone i nawiedzone są osoby, które stawiają psa na równi z człowiekiem albo wyżej od niego. Dla mnie zwierzę to zwierzę, szanuję je i nie krzywdzę, ale to tylko zwierzę, nie będę go idiotycznie humanizować ani twierdzić, że jest "lepsze", bo nie jest, takie pieprzenie wynika tylko i wyłącznie z ignorancji.

Gość gość
17:30 Ty nawet ludzi nie szanujesz, a co dopiero zwierzęta

Gość gość
17:24 Oceniam, bo jestem oceniana. Dobry człowiek, nie znaczy głupi człowiek

Gość gość
zwierze jest lepsze od czlowieka zwierze nie manipuluje i nie krzywdzi perfidnie innych tak jak ludzie

Gość gość
Chyba mnie mylisz z innym gościem. Poza tym po fanatycznych psiarach, (zwłaszcza np. tych nienawidzących "bachorów" i wyzywających wszystkich, którzy mają inne poglądy) pięknie widać, że można niby szanować zwierzęta nie mając kompletnie szacunku do ludzi.

Gość gość
ja do ludzi nie mam szacunku za bardzo mnie niektorzy skrzywdzili i wiem ze ludzie to najgorsze szuje.

Gość gość
w takim razie sama jesteś szują. bo wyżywasz się na wszystkich, za to co zrobiły ci konkretne osoby.

Gość gość
nie da sie jednych nie szanowac a drugich kochac. jezeli nie szanujesz ludzi to tymbardziej nie kochasz zwierzat.

Gość gość
ja sie na nikim nie wyzywam. mylisz mnie z kims kto pewnie cos wczesniej tu pisal. ja tylko uwzam ze zwierzeta sa lepsze od wielu ludzi

Gość gość
da sie. zwierzeta kocham od zawsze odkad pamietam.

Gość gość
sa zwierzeta ktore zrobilyby sobie z ciebie posilek bez mrugniecia okiem ani bez zastanawiania sie nad tym czy je kochasz czy nie. Ale dla ciebie zwierze to tylko pies albo kot

Gość gość
17.48 to sie z nimi ozen jak je tak bardzo kochasz

Gość gość
zwierzeta sa dla mnie przyjaiolmi i w ten sposob je kocham

Gość gość
A ty zajadasz tylko trawę, tak? Niemądre argumenty

Gość gość
ja nie jem miesa jak chcesz wiedziec

Gość gość
Hi hi, przed moze 5 min temu byla mloda dziewczyna z zapytaniem czy lubie zwierzadka, powiedzialem ze tak, lubie jesć:-) . Bylem w majtkach, usmiechnela sie i poszla:-) no lubie ryby ,wiepszowine ,zadko konine ale tez zjem . Zwierzadka to dobre stforki cza je sznowac i tak zabijac zeby niecierpialy:-( to straszne jak sie je zwierze ktore przed smiercia sie meczylo:-( niezjad bym zwierza ktoremu podrzyna sie gardlo tylko dlatego zeby bylo koszerne. To musi byc straszne, zyc****atrzec jak kref z ciebie wycieka. Ech!kaszanki niejem fuj ,to kref zwierza ktore na nia patrzalo. Jestem miesorzerca ale w granicach zdrowego rozsadku.Bog gdyby niechcial zeby czlowiek jadl mieso to zrobil by to tak ,ze czlowiek zywil by sie ich duszami .zrobil to tak ze mieso jesc trzeba zeby zdrowym byc,i mleko tez cza pic . Mimo ze od zwierza. Jednym slowem ,masz kly wiec nie poto ci On je tal zebys trawe jadla, ale poto zebys miala czym mieso szarpac i grysc ,to juz dalsze ząbki. Prawda jest jedna,zabijasz zwerza to tak zeby sie niemeczylo krka. Pamietaj ze zwierz tez cie zezre jak sie dasz. Masz wiekszy mozg niedaj sie zjesc, i niejdz(niezabijaj zwierza jak nie jestes glodna. To cale zycie wredne ma jakis sens. Ciezko to pojac ,nie my ludzie to wymyslili,przykre ale prawdziwe

Gość gość
17:46 da się jednych nie szanować, a kochać drugich

Gość gość
a ja jem mieso i bede jesc bo zwierzeta tez je jedza wiec denne argumenty jak slysze nie jem zwierzatek bo je kocham

Gość gość
17:42 Można szanować zwierzęta i nie szanować ludzi. Gorzej jak się nie szanuje jednych ani drugich. Wystarczy poczytać wypowiedzi nienawidzących sympatyków zwierząt.

Gość gość
sympatycy zwierzat sa duzo bardziej nienawistni wystarczy poczytac chocby tutaj

Gość gość
Tiaa, a jak się nie szanuje ludzi to dobrze? Sorry, ale jesteś kolejną fanatyczką. Naprawdę dobry człowiek szanuje każdą żywą istotę.

Gość gość
ja wole zwierzeta od zaklamanych ludzi

Gość gość
dokładnie, ludzie którzy mają normalny stosunek do zwierząt i ludzi, piszą normalnie i argumentują a fanatyczne psiary rzucają się, wyzywają i ujadają

Gość gość
A ja boje sie tych osob ktore kochaja zwierzeta a nienawidza ludzi. Jednak uwazam, ze w czlowieku, ktory nigdy nie pokochal zwiezaka, czesc jego duszy pozostaje uspiona. Sa ludzie dla ktorych zwierzeta sa nieme, ale one sa tylko nieme dla ich ograniczonej i kalekiej percepcji.

Gość gość
Lubię zwierzęta,ale są po to żeby służyć człowiekowi.Dlatego te,które polubię oswoję-np.kota,ładnego psa.Akwarium z rybkami postawię w salonie wśród kwiatów,są żywą ozdobą.Świnię,krowę,drób zjem bo lubię mięso.Ubiorę kurtkę z cielęcej skóry,bo dobrze w niej wyglądam i futro z lisa bo jest sexy,a ja chcę się podobać sobie i innym.A groźnemu psu nałożę kaganiec i uwiążę go na łańcuchu,żeby nikomu nie zrobił krzywdy,bo nie mam ochoty płacić grzywny. A babę,która ubiera psa w śmieszny kabacik wyśmieję i nazwę idiotką,bo zwierzęta to nie ludzie,mają sierść,ubranie nie jest mu potrzebne.I NIE MÓWCIE,ŻE CZŁOWIEK JEST ZWIERZĘCIEM STADNYM,BO NIM NIE JEST.CZŁOWIEK JEST CZŁOWIEKIEM,A ZWIERZĘ ZWIERZĘCIEM. CZŁOWIEK UMIERA A ZWIERZĘ ZDYCHA.To jest zdrowe,naturalne podejście do zwierząt.