Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zulka_

czytam bo lubię

Polecane posty

Uwielbiam kruche, ze śliwkami zwłaszcza :) Ja proponuję tańce narodowe, sama nieraz wywijam takie na scenie....

Powróżyłam sobie on-line...lałam wosk i wylałam sobie prawdziwe serduszko...:D Ja to mam szczęście...:D

A mnie wykapało obrączkę więc nie na czasie A drugim razem maska - jestem osobą dwulicową :-p

Betulka...obrączka może mieć kilka znaczeń...może ponowicie śluby w nowym domku...???? Albo to, że obrączka wciąż aktualna...i to jest piękne... A co do maski, raczej wystrzegaj się dwulicowców...Ty jesteś cieplutka, piękna i wyjątkowa...nie dopuszczaj wcale do siebie brzydkich sygnałów bo one się Ciebie nie imają :D

Kliknęłam kilka innych wróżydeł i wciąż pokazywał się ślub...może to nie o mnie chodzi ale o ślub u mnie...czyli synek? :-D

Betulka, wszystko w swoim czasie, synuś wie co robi, pozwól synowi decydować swoim losem, tak będzie najlepiej ;) Vanika rozruszała sie bo rozmawiała z mężusiem...Pewnie już myśli o jego przylocie...

Betulko....wiem, wiem....też nie naciskam. Ja mam z Tobą taki malutki kłopocik... Czy Ty kiedyś uwierzysz w siebie i swój cud -miód? Jesteś bardzo skromną kobietą, taką cichutką - myszką...nie pomyślałaś by kiedyś pokazać pazurki???? :P:P:P A teraz kawalątko z porządnego teatru : https://www.youtube.com/watch?v=4_495C4kWVU

Ostatnio, gdy tańczyłam krakowiaka to wypsnęłam się z partnerem w kopę siana...i nie było to w dzieciństwie...i nie było to na wsi na dożynkach.......

Vanilka, dawaj te tańce bo Betulka nam się rozkręca... W imię Ojca i Syna!...w kopce siana ???:D

Dorix to proszę tego winka z jeżyny,bo piwko o tym smaku piłam i mi bardzo smakowało. Diewczyny jeszcze po jednym yyyyyyyyyyyyyyy

Patrzcie jakie my dziewuszki mamy ładne nóżki... tralalalalalalala