Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZniesmaczonaKomunistka

Jestem czarną owcą w rodzinie bo za mało dałam na Komunię Chrześniakowi

Polecane posty

Gość gość
Powiedzcie tak szczerze,jakie te dzieci mają być,na kogo wyrosną kiedy ich rodzice sami nie mają nawet podstaw dobrych manier,zero kultury,pieniądz przesłania im wszystko co z tym związane. Dlaczego mieć pretensję do młodzieży skoro nie mogą wynieść dobrych zasad wychowania z domów rodzinnych. Taka młodzież jacy ich rodzice,z małymi wyjątkami oczywiście,bo kto z kim przestaje takim się staje.

Gość gość
Powiedzcie tak szczerze,jakie te dzieci mają być,na kogo wyrosną kiedy ich rodzice sami nie mają nawet podstaw dobrych manier,zero kultury,pieniądz przesłania im wszystko co z tym związane. Dlaczego mieć pretensję do młodzieży skoro nie mogą wynieść dobrych zasad wychowania z domów rodzinnych. Taka młodzież jacy ich rodzice,z małymi wyjątkami oczywiście,bo kto z kim przestaje takim się staje.

Gość gość
A tu się zdziwisz, bo właśnie w majętnych rodzinach dzieci są dobrze wychowane i znają zasady kultury czego u hołoty próżno szukać.

Gość gość
"A tu się zdziwisz, bo właśnie w majętnych rodzinach dzieci są dobrze wychowane i znają zasady kultury czego u hołoty próżno szukać." x :D :D :D :D :D Większych bzdur nie czytałam. I w majętnych mogą być chamami i hołota może znać i STOSOWAĆ zasady kultury.

Gość gość
Plebs się powoli wybudza

Gość gość
gość dziś ha ha ha,szczegolnie widac to w szkołach kiedy bachory bujają się i lekceważa biednych kolegów a ich mamusie bronią tępaków do upadłego i nie widzą nic złego w ich zachowaniu. Zacznij pisac bajki.

Gość gość
Bo majętni rodzice nie mają czasu dla swoich pociech,trzepią kasę a zasady ma ja w d...e ,sami ich tez nie posiadają.

Gość gość
a ty pewnie w przerwach miedzy lataniem do mopsu tak książkowo wychowujesz dziecko, żeby później na twój wzór wiedziało do których drzwi pukać po jaki zasiłek:)

Gość gość
Nie bede tłumaczyć kim jestem z zawodu bo i tak niewiele z tego zrozumiesz.Jesli ktoś musi iśc po zasiłek to nie myśl ze idzie bo tak chce,po prostu sytuacja go zmusza.Nie naśmiewaj sie z takich,bo nigdy nie wiesz co bedzie jutro. Moje dzieci nie musza martwić się o jutro ale tez wiedzą że to co posiadają mają szanować i nie wyciągać łapy do chrzestnych bo im się to należy.Temat dotyczył głowinie Komunii i wychowania latorośli i prosrych jak świński ogon rodziców. Ty pewnie jedna z tych którym trzeba a zapłacić za "przysłowiowy talerzyk"

Gość gość
Mówimy NIE dla pierwszych komunii świętych.

Gość gość
gość dziś a ty co tu robisz o tej godzinie? pewnie już wróciłaś z MOPS-u ???????

Gość gość
Bożeszzzz ty mój,ale tu jest SZAMBO!!!!!

Gość gość
Ja należę do tych, którzy potrafią zachować się adekwatnie do sytuacji

Gość gość
Ano szambo. Autorka tego tematu już dawno stąd odeszła. I nie dziwię się jej.

Gość gość
Czas skończyć z organizowaniem tego demonicznego, pro-satanistycznego rytuału. Chrońmy nasze dzieci.

Gość gość
Co tutaj robię? Jestem w pracy i mogę pozwolić sobie na przerwę, na małą kawę. Pewne udogodnienia na określonych stanowiskach są jak najbardziej wskazane:P

Gość gość
W końcu pomoc domowa też człowiek - musi się kawy napić ;)

Gość gość
Bez wątpienia, zawód nie klasyfikuje nikogo w kwestii człowieczeństwa. Tylko prostek kurze domowej mógł błysnąć taki pomysł:) Każdy sądzi innych po sobie:(

Gość gość
gość dziś tak,tak,to widać.słychać i czuć:):):):)

Gość gość
gość dziś Rozumiem ze miedzy zupą a obieraniem ziemniaków ta przerwa :):):)

Gość gość
Nie zrozumiesz jak napiszę, że mam troszkę inny grafik dnia niż ty:(

Gość gość
znajdziemy tę twoją pracę po IP,zobaczymy czym sie zajmujesz?

Gość gość
Dajcie jej spokój. Ona ma rzeczywiscie inny grafik. Teraz ma przerwę a następnie idzie sprzątać, prać i gotować do innego domu.

Gość gość
A dajcie sobie spokoj z kretynką,pewnie wrociła z Urzedu pracy,nastała się bidulka w kolejce od 5 rano i teraz pier.....li farmazony jak to och,ach.Wez sie za gary debilko

Gość gość
gość dziś Masz rację,mi trudno sie dogadac i zrozumiec ludzi nie pozytywnie zakręconych.

Gość gość
Mam dom to pewne czynności są oczywistością. Tyle, że zdążę to zrobić po pracy- spokojnie. Doba ma 24 godziny, tylko kury domowe całe dnie żyją tylko sprzątaniem i gotowaniem i narzekaniem. Natomiast kreatywny człowiek poradzi sobie i w pracy i w domu, a juz na pewno nie będzie kombinował na forum jak to by usprawiedliwić swoje skąpstwo i nieróbstwo i wymigać się od komunii. Chyba o tym wydarzeniu tutaj mowa?

Gość gość
Nadępnęliśmy na odcisk pani kurze domowej i teraz będzie próbowała zejść na właściwy temat. Kreatywne myślenie. Przypomniał mi się taki dowcip: "Rozmawia dwóch kumpli. - Stary, w jakim dziale pracujesz? - W kreatywnym. - A na jakim stanowisku? - Główny kreatyn."

Gość gość
Co najwyżej nadepnęłaś sobie, bo ja nie mam z tym nic wspólnego. Co najwyżej mogę się pośmiać, bo kura domową ,ani nigdy nie byłam, ani nie jestem, ani nie będę. Nie obarczaj mnie swoimi kompleksami, ani żarcikami na swoim poziomie.

Gość gość
Tłumaczy się tylko winny :D :D :D Uważaj, bo znowu cię wyleją z roboty - znów przypalisz ziemniaki :D