Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę zostać prostytutką.

Polecane posty

Gość gość
Szkoda. M D. podziwiam za zaangażowanie.

Gość multikulti
Spotkanie grupowe, w ten weekend, 5 gości, 1000 od każdego

Gość gość
Widzę, że dalsza dyskusja nie ma sensu. Uciekam.

Dziękuję, ale bardziej byłbym zadowolony gdyby jednak udało mi się Ciebie namówić żeby tego nie robić :)

Gość tuttifruttis
wybredna prostytutka? ty chcesz zarobić czy wychodzić za mąż?

Gość gość
Miło z Twojej strony ale inaczej nie zdobędę pieniędzy.

Gość gość
Nie chcę wychodzić za mąż tylko nie chcę się brzydzić jak już mam iść z kimś do łóżka. Dlatego mam zamiar wybrać sobie kilku panów, którzy by mi pasowali z wyglądu i tyle.

Gość gość
Autorko jak jesteś dziewicą, to jak chcesz zostać prostytutką, przecież nawet nie wiesz, czy lubisz seks...Ja Ci powiem, że to wcale nie jest takie proste. Mam znajomą, ktora spotyka się na seks za pieniądze, ona akurat lubi seks, różne rzeczy w łóżku itd. Ale też miała kilka nieprzyjemnych historii, raz np. miejscowi alfonsi ją pobili, bo nie chciała się z nimi kasą podzielić. Dobrze, że też miała swoje znajomości i dali jej spokój. Innym razem klient ją prawie udusił, raz żona klienta chciała ją czymś oblać, mówiła, że podobno kwasem...Także to nie jest takie proste wszystko. Spróbuj na tych kamerkach najpierw, ludzie dobrze Ci radzą. Zobaczysz, jak to w ogóle na ciebie wpłynie.

Gość real pimpstero
Dziewczyno wiesz ile masz konkurencji? Każda szuka takiego sponsora, a sponsorów wcale nie tak dużo. Jak nie masz wygłądu minimum 9/10 i nie jesteś super grzeczna i miła to zapomnij że coś zarobisz, chyba że na trasie tirów.

Gość gość
Powiedziałam już. 1.Nie chcę spotykać się z każdym facetem, który zaoferuje mi pieniądze. 2.Chcę spotykać się tylko z kilkoma sponsorami regularnie. 3.Sponsorzy muszą mi pasować z wyglądu, wtedy prawdopodobnie będzie mi się to podobało i nie będę miała wyrzutów sumienia.

Gość kolonia zimbabwe
To prowokacja na 100%, żadna panna nie jest aż tak durna.

Gość gość
Dlaczego prowokacja? Chcę mieć tylko szybką i łatwą kasę. :) Dobra, uciekam już bo ten temat jest bez sensu. PS: Jak ktoś wie jak to niech go zgłosi do usunięcia. Pa.

Gość brzydal z kasą
3.Sponsorzy muszą mi pasować z wyglądu, wtedy prawdopodobnie będzie mi się to podobało i nie będę miała wyrzutów sumienia. >>>>> Ci ładni nie mają kasy na takie lale albo dupcą za darmo towary, nikt nie jest durny a tymbardziej faceci

Gość gość
a ja zylam kiedys ze sponsoringu i to nie prawda ze sami brzydcy sa zainteresowani takimi spotkaniami.

Gość gość
bardzo czesto sa to np. mezczyzni eleganccy, zadbani, mescy ktorym np. nie wyszlo z zona, a nie szukaja zwiazku na stale itp.

Gość gość
daj kontakt

Gość gość
gość 23:00 - jestes przystojny? autorka tylko z takimi sie spotyka. :)

Gość pan kracy
Nie ma sensu brać się za prostytucję jesteś młoda piękna musisz studentka ja studiuje i pracuje ciężko na budowie dlaczego pracy nie poszukasz sobie skoro ci kasy brakuje nie rozumiem tego

Gość gość
Niedługo w tym kraju będzie więcej prostytutek niż normalnych kobiet.

Gość veiring
ze względów zdrowotnych jakieś kamerki są bezpieczniejsze-tak uważam.Ewetualnie radziłbym ci na początek wystawić dziewictwo na handel-eć dobrą cenę i zorganizuj tak abyś mogła wybrać faceta.Jeśli ci się spodoba to zrób z niego stalego sponsora..następnych zawsze możesz sobie dodać.Sam chętnie skrzystam jeśli odpiszesz

Gość gość
i jak tu później mężczyźni mają szanować kobiety jak spotykają takie durne i puste lale :-( takim postępowaniem doprowadzacie do tego że stosowana jest wobec nas przemoc,agresja,gwałty,brak szacunku,wsparcia... :-( dziewczyno - autorko jesteś okropna. studentka a zamiast głowy pustak. studentka powinna być mądra i reprezentować wyższy poziom kultury i inteligencji. jak wy te studia kończycie z takimi mózgami ? wstyd. nic dziwnego że w Polsce tak jest. oto nasza inteligencja. studentka-prostytutka. wstyd.wstyd.wstyd. kobieta.