Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hajabuza93

Z trasy

Polecane posty

Nie chcę już prowokować,ale jak sobie wyobrazisz ile lat ma olej,na którym były smażone,to szaleństwo porównać możesz do skoku bungge bez liny.:-D:-D:-D Słoniu bo tu tak widzisz flegmatycznie jakoś i bez rumieńców.Każdy barzeka to i g. jest.Pokaż jak się słonie bawią!

takie sa skutki zycia w swiecie bez glosow 😴 dzien dobry wszystkim :) milego popoludnia 👄 👄 👄 ze sloniem sie nie witam. on i tak gluchy i slepy.. wszyscy widza w jakim jest stanie... zamkniete oczy.. ziewanie.. ogolny marazm.. najlepiej go zostawic w spokoju.. niech tkwi w swiecie wlasnych pragnien. podobno nie ma nic piekniejszego, nad zrealizowane marzenia ;)

Haja jakie delicje ;) Potwierdzam g. było widać zamiast zorzy w Trójmieście :( Takie chmurzyska..jak w listopadzie :P Słoniu jak można ziewiać trąbę posiadając ?..jakbym ja taką w ręce dorwała ..oj nie byłoby nudno;)

luizko 👄 absolutnie zadnej. nie zamierzam go denerwowac glosami. siedzi w upragnionej ciszy.. nawet tampony o.b. sa mu niepotrzebne. nareszcie spelnilo sie jego marzenie.. wpadlam jedynie zyczyc milego popoludnia

Cze frido.Czyli mówisz,że na nic starania,by tu erotycznie i świtaśnie było? Chyba zacznę miewać focha.:-D Luiza ty się lepiej dowiedz co to ta trąba,bo interpretacje własne mogą cię jak mnie zdezorientować.

wlasnie widze.. dlatego sie z toba caluje 😴 ide do perpetulowa.. bo ide, ide.. i dojsc nie moge ;) edyt.ps. haju 👄 trabe ma. tylko chyba nie bardzo wie, do czego sluzy.. oto interpretacja 😴

PSuju ty mi wianka nie przypominaj.Tyle się nawiłam,a z zachwytu zostały w moment strzępy.:-D Szukam deski.

Takiej,żeby napisać ,,na sprzedaż" i wbić przed wejściem.Kto narysuje napis,a kto wbije w ziemię?

Zależy jak się zareklamuje.:-D Ja nawet na znalezionym pustostanie kasę dam radę zrobić.Taka jestem.:-D

proponuje, skoro juz otworzyl oczy.. niech wyklika sobie najblizsza pasieke. gdzie pszczoly, musi byc wosk ;) miod tez sobie moze kupic.. moze nie bedzie taki wiecznie skwaszony 😴

Hehehe jak Pawlaki.Słoniu ja mam parafinę,chcesz jeszcze,czy już nie trzeba?:-D PSuju 👄 Swój do swego ponoć...;-)