Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety z tatuażami i kolorowymi włosami

Polecane posty

Gość gość
mnie się podobało ta defensywa tej dziewczyny od naturalnych włosów. Tylko dlatego, że mnie się nie podobają naturalne włosy i upinanie ich codziennie trzeba było mnie zaatakować, a na końcu stwierdzić, że pewnie mam paskudne, rozdwajające się włosy :)

Gość gość
Rozdwajanie włosów nie zalezy od koloru tylko od pielęgnacji. Zarówno naturalne jak i farbowane mogą sie rozdwajać. A to według tej wielbicielki naturalnie mysich włosów farbowanie pomaga na końcówki? :D

Gość gość
wyszło na to, że farbują tylko osoby które mają naturalnie brzydkie włosy. Naprawde nie wiem o co jej chodziło. Nie każdy ma mysie włosy...mój własny naturalny kolor jest naprawdę ładny. Tylko jaki to jest powód żeby całe zycie mieć jeden kolor? Nieważne jak piękne, złote są te włosy to byłoby dla mnie nudne.

Gość gość
Ja mam naturalny kolor brzydki (dla mnie, wielu osobom się podoba) rudy ale o takim odcieniu jak wymyta ruda farba wiec wole miec czerwone ;)

Gość gość
ja lubię mieć takie rubinowo-rude bo pasują mi do stylu. Naturalne włosy mam taki ciemny, złoty blond. Piękny kolor, ale co z tego?

Gość Gothic
Mi również alternatywna moda się podoba :)

Gość gość
Jest sporo mężczyzn którym się podoba ;)

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość Piękne naturalne włosy
mnie się podobało ta defensywa tej dziewczyny od naturalnych włosów. Tylko dlatego, że mnie się nie podobają naturalne włosy i upinanie ich codziennie trzeba było mnie zaatakować x To chyba nie do mnie. Nie mam potrzeby nikogo atakować, moje włosy są wyjątkową naturalną ozdobą :)

Gość gość
Mi tez się nie podobają szarzy ludzie którzy wyglądają wszyscy tak samo ale nie ubliżam nikomu od najgorszych tylko mowie ze mi się nie podoba. x Wszyscy tak samo? Jesteś niewidoma? Tyle naturalnych odcieni włosów, karnacji, oczu; tyle konwencji ubierania się: od klasycznej po przebieranki. Nie ma potrzeby się oszpecać, żeby podkreślić własną indywidualność.

Gość gość
U mnie jako chłopaka pomazane i zakolczykowane w wielu miejscach dziewczyny nie mają szans. Kolczykuje się bydło, radykalna zmiana koloru włosów (strażacka czerwień, jaskrawy pomarańcz itd) szpeci kobietę, skutecznie mi ją obrzydza.

Gość gość
zgadzam się z przedmówcą i wielu moich kolegów ma tak samo

Gość gość
Mnie to odpycha od kobiety.

Gość gość
Nie atakujesz, nie ubliżasz...tylko nazywasz to oszpeceniem... Ja się zgodzę z tamtą osobą - mnie też nudzi naturalny wygląd. Koty też są różnokolorowe, a ludzie kombinowali z rasami. Dla mnie nie ma nic wyjątkowego w 40 odcieniach brązowych włosów, nawet jak są ładne. I tak ich nie rozróżniam. Chłopaku - i co z tego? Po prostu z tobą by się taka dziewczyna nie umawiała, a są tacy którym to nie przeszkadza lub wręcz się podoba :)

Gość gość
No i to by było glupie ustawiać swój wygląd pod gust obcych facetów.

Gość gość
Jest sporo mężczyzn którym się podoba x są w mniejszości

Gość gość
Mojemu bratu też sie to nie podoba, rozmawialiśmy o tym i mówił, że nie chciałby mieć takiej dziewczyny, nigdy takiej nie wybierze.

Gość gość
ale są :) więc nie można uzależniać się od tego, że "większość" facetów nie będzie chciała związku/seksu z tobą bo masz tatuaż albo różowe włosy

Nie atakujesz, nie ubliżasz...tylko nazywasz to oszpeceniem... x Czytaj ze zrozumieniem i rozróżniaj, które posty są moje. Masz z tym problem.

Gość gość
większość" facetów nie będzie chciała związku/seksu z tobą bo masz tatuaż albo różowe włosy x no ja bym nie chciał miałbym wrażenie że robie to z manekinem

Gość gość
dopuszczam dziwne kolory wlosow u kobiet po chemii takie mozna zrozumiec

Gość gość
no dobrze, ale czemu zakładasz, że ja chcę z toba seks uprawiać? Czemu to, że ty byś nie chciał ma być argumentem na nie? Naturalne włosy - wybacz, posty były jeden pod drugim, założyłam, że kolejny też był twój.

Gość gość
gość dziś No i to by było glupie ustawiać swój wygląd pod gust obcych facetów. x A jeszcze głupsze - pod gust panienek uważających że naturalne jest "nudne" i "takie samo" - bo nie jest.

Gość gość
a ktoś ci każe ustawiać się pod czyjś gust? Dla mnie jest to nudne więc mam tatuaże, tobie nic nie kazałam :)

Naturalne włosy - wybacz, posty były jeden pod drugim, założyłam, że kolejny też był twój. x Ok.

Gość gość
no dobrze, ale czemu zakładasz, że ja chcę z toba seks uprawiać? x nie doszloby do takiej sytuacji bo ja bym nie chcial nawet blizej spojrzec

Gość gość
Mężczyzna z klasą nie wybierze takiej kobiety. I żeby nie było, jestem facetem. Dopuszczam starsze panie farbujące siwiznę.

Gość gość
ok, chyba rozmawiam z nastolatkiem, a nie dorosłym mężczyzną. Zrozum, że chodziło mi o to, że to czy ty byś chciał czy nie chciał nie ma ani dla mnie, ani dla większości kobiet o podobnym do mojego guście żadnego znaczenia. To tak jakbyś mi mówił, że nie pojadę na wakacje na syberię, tak jakbym ja chciała jechać na syberię :D