Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety z tatuażami i kolorowymi włosami

Polecane posty

Gość gość
gość dziś to był żart usmiech.gif ale wracając do Twojej teorii, pewnie jest sporo osób które mają tatuaże żeby poczuć się ładniejszymi. Wiele osób tatuuje sobie np. blizny powypadkowe. Tylko, że to nie jest większość. x Tak się właśnie zastanawiam... Wiem że czasem, w wyjątkowych okolicznościach ktoś może sobie wytatuował kotka na bliźnie ;) ale większość to po prostu brzydkie laski którym sie wydaje że jak się pomalują to od razu nikt ich brzydoty nie zauważy. Ja na serio tak uważam i uważam tak ponieważ widzę że tatuują sie brzydkie. Ładnym dziewczynom szkoda ich urody.

Gość gość
a ja widzę taki sam % brzydkich i ładnych wytatuowanych kobiet, uroda nie jest tutaj żadnym wyznacznikiem.

Gość gość
A ty jesteś na bank brzydka ale jak już mówiłem fajna bo jesteś upartą jędzą ;) I nie zaprzeczaj bo ja i tak wiem ;););)

Gość gość
akurat nie jestem brzydka, nawet zaskoczyłam parę osób tym, że mam tatuaże (w profesjonalnym wydaniu wyglądam bardzo "klasycznie", bleee).

Gość gość
gość dziś a ja widzę taki sam % brzydkich i ładnych wytatuowanych kobiet, uroda nie jest tutaj żadnym wyznacznikiem. x To bzdura. Jak wcześniej pisałem znam z widzenia tylko jedną dziewczynę ładną z nadmiarem kolczyków a teraz powiem że z tatuażami żadnej ładnej nigdy nie widziałem na oczy. Myślę że powinniśmy jeszcze sprecyzować pojecie urody i dopiero rozmawiać dalej ;) Uroda jest czymś unikatowym i nie wyobrażam sobie nawet jak mogłaś widzieć tyle samo ładnych co brzydkich z tatuażami.

Gość gość
gość dziś akurat nie jestem brzydka... x A weź nie świruj ;)

Gość gość
mówię obiektywnie, a nie tylko o tych które wyłącznie w moim mniemaniu są ładne i pasują do mojego ulubionego typu urody. Więc oczywiście, że widuję tyle samo atrakcyjnych fizycznie osób z tatuażami jak i bez. Malo jest brzydkich bez tatuaży? ;) Przecież nawet modelki i piękne aktorki mają tatuaże.

Gość gość
Pięknych aktorek to nie ma wcale więc nie bardzo rozumiem o kim mówisz. Modelek też nie znam ale i modelek ładnych jest pewnie tylko garstka. Większość ludzi jest brzydkich. Taka prawda.

Gość gość
czyli nie mamy o czym rozmawiać jak jesteś jedną z tych osób dla których wszyscy są brzydcy. To kompletnie rozwala twoją teorię :)

Gość gość
Dlaczego?! Moja teoria zakłada że udziwniają sie koszmary więc nic niczego nie rozwala! ;) To prawda. Większość ludzi jest urody przeciętnej lub żadnej a uroda to w przyrodzie ewenement.

Gość gość
gdyby teoria była prawdziwa to każdy by się tatuował. Poza tym fakt, że wszystkich uważasz za brzydkich uniemożliwia Ci ocenienie czy ktoś jest obiektywnie atrakcyjny. Wiele z tych osób może być ogólnie uważanych za bardzo ładne i same tez tak myśleć, więc nie tatuują się żeby odwracać uwagę od swojej brzydoty ;)

Gość gość
gość dziś ...Poza tym fakt, że wszystkich uważasz za brzydkich... x Ile razy mam do cholery powtarzać że ja jestem ładny?! ;) Więc nie wszystkich prawdaaa???!!! ;) Tatuują się najbrzydsze laski a takie znośne to już może rzadziej albo nawet w ogóle ;) Teoria jest dobra i sie sprawdza tylko ta laska z brixlegg troche mi poza ramy wyłazi ;)

Gość gość
Współczuje wam, podludziom, którzy żyją jakimś wymyślonym 'kanonem'. Takie spojrzenie na świat jest niestety bardzo ograniczone i pokazuje jak płytkie są wasze gusta. Normalni ludzie potrafią już odnaleźć piękno, choćby odrobinę, w każdym człowieku i patrzą zupełnie innymi kategoriami. Współczuję wam też tego, że nie potraficie się zachwycić tym odnalezionym pięknem w czyjejś urodzie, która zupełnie odbiega od tego promowanego typu. W mojej klasie mnie jako jedynemu podobają się angielska uroda, przez to uznają mnie za dziwaka przy czym oni podniecają się już nawet nie naturalną 'urodą' Kim Kardashian. Śmieszne to i to bardzo :). To operacje plastyczne jak już mają zakryć 'brzydotę' a nie tatuaże. Bo tatuaże to wspomnienia, styl życia.. coś czego wasze główki tego nie zrozumieją.

Gość gość
no cóż, ja się nie zgadzam, a siebie samą uważam za bardzo ładną :P

Gość gość
Golenie boków głowy, tatuaże, androgyniczne ubrania? gość wczoraj Sadze,ze to nieporozumienie i oszpecanie na wlasne zyczenie xxx zgadzam się z tym , dla mnie tatuaż to coś szpecącego, np. widzę piękne modelki na bilbordach Adriana Lima i te inne, naprawdę piękne, naprawdę nie mają tatuażu, to ujmuje urody, nadaje jakiś " tani look" , co innego na znajomych , mam 3 koleżanki z tatuażami, ale u nich to wygląda ok , są to skromne tatuaże, a ponadto w niewidocznych miejscach, dziewczyny te mają ładne długie włosy, wiec tak nie razi

Gość gość
gość dziś no cóż, ja się nie zgadzam, a siebie samą uważam za bardzo ładną jezyk.gif x Wiem. Już mówiłaś i uwierz mi że chciałbym ci jakoś pomóc żebyś przejrzała na oczy i dostrzegła w jakim tkwisz w błędzie ;) ale jak widać nie umiem pomóc choć bardzo ci współczuję ;) Musisz mnie gdzieś zaprosić żebym przekonał się o tym jaka ładna laska jesteś. No chyba że się wstydzisz brzydoty i będziesz mi jakieś wykręty tu gryzmolić?! ;)

Gość gość
lima ma tatuaż...całkiem brzydki tak swoją drogą. Cara Delevingne ma sporo całkiem widocznych i wygląda pięknie

Gość gość
brzmisz jak straszny desperat

Desperat, desperat everywhere :D tu na kafteria jest to na porządku dziennych. Przyzwyczaiłem się do tego, że to już jest więcej takich desperatów kobiet niż tych desperatów facetów. Tylko co się dziwić skoro akurat to jest takie bardziej babskie to forum.

Gość gość
gość dziś brzmisz jak straszny desperat x Jeśli było to do mnie to chciałbym ci przypomnieć że jesteśmy w internecie w którym na przykład słowa KOCHAM CIĘ nie znaczą tego co znaczą lecz są najprawdopodobniej żartem bo nie da się kochać kogoś o kim się zupełnie niczego nie wie. Jeśli więc kiedyś zobaczysz że proponuję ci spotkanie to zrobisz najlepiej jeśli moją propozycję potraktujesz tak samo jak moją miłość ;)

Gość gość
Jeżeli chodzi o kolor włosów, to mi najbardziej podobają się kobiety z włosami czerwonymi i fioletowymi. Co do tatuażu, to również mi się u kobiet podobają :)

Gość gość
Kolory mogą jak najbardziej być tylko nie te asymetrycznie wygolone głowy bo to jest jakaś tragedia.

dlaczego nazywasz ta moda alternatywna, hm?:-)

Gość gość
One chcą być piękne i zarazem wyglądać ciekawiej niż inne kobiety. Są śliczne :)

Gość gość
A w efekcie są tylko inne i najczęściej brzydkie.

Gość gość
ROR - bo to się tak nazywa :) dziś - dalej brzmisz jak desperat ;)

Gość gość
gość dziś dalej brzmisz jak desperat oczko.gif x Rozszyfrowałaś mnie ;)

Gość gość
internetowych prowokatorow latwo rozszyfrować. Tak wracając do tematu, widziałam ostatnio serię zdjęć wytatuowanych panien młodych i nie miały problemu żeby wyglądać elegancko (ktoś sugerował, że to przeciwieństwo elegancji).

Gość gość
gość dziś internetowych prowokatorow latwo rozszyfrować. x Nie wiem co masz na myśli. A wracając do tematu to mam właśnie takie zdanie że tatuaż to brzydka tandeta taka sama jak plastikowa biżuteria. Przyjmujemy zmiany które następują bo zmiany to coś nieuniknionego ale ludzie posiadający wyrobiony gust i wyrobione uzasadnione opinii nie podlegają już tak łatwo modzie i są zdecydowanie bardziej konserwatywni i wybiórczy.

Gość gość
więc z góry zakładasz, że ktoś komu podobają się tatuaże nie ma wyrobionego gustu i tylko ulega modzie? Bardzo uproszczone myślenie, wysil się trochę.