Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety z tatuażami i kolorowymi włosami

Polecane posty

Gość gość
ROR - oczywiście, że ruszyło mnie, że ktoś mi zarzuca brak zainteresowań czy pustotę, jednocześnie samemu ją prezentując. Uważam, że to co powiedziałaś było obraźliwe, to chyba normalne, że poczułam się urażona twoim chamskim, bezpodstawnym zarzutem. Gość 16.20 - też uważam, że po prostu plujesz jadem nie mając żadnych argumentów.

Wygląd zewnętrzny to wizytówka, jak mówi artykuł: http://destrudo.pl/stroj-zewnetrzna-wizytowka/. No i ja się z tym zgadzam - to manifestacja siebie. O ile do pracy mogę zaczesać włosy tak aby nie było widać wygolenia, a tatuaże zakryć i w niczym mi nie przeszkadzają o tyle chcę aby inni wiedzieli jakim jestem człowiekiem.

Gość gość
i tak nie będą wiedzieć, każdy sugeruje się swoimi wyobrażeniami na dany temat.

Gość gość
Gość gość
to może napiszcie jakie macie skojarzenia z takimi ozdobami

Gość gość
Up

Gość gość
kolorowe włosy to fajna sprawa, jedyną ich wadą jest to, że kolor szybko się zmywa. Dla kogoś kto myje głowę codziennie to jest spory problem bo już po tygodniu kolor jest inny.

Gość gość
Sami używacie słowa "moda", a moda to nie jest coś o głębokiej filozoficznej treści. Jak komuś się podobają dzwony to je nosi, jak komuś się podobają rude włosy, kolczyk w pępku czy coś tam to nosi, a jak mu się znudzi to zmienia stajla. Dorabianie ideologii, że niby kompleksy czy coś tam nie ma sensu. To nie jest operacja plastyczna. Po drugie: tatuaże można usuwać i przerabiać, w dzisiejszych czasach to nie jest wcale decyzja na całe życie i tylko trochę jest poważniejsza niż wybór spodni (bo więcej kosztuje). Podobnie jak przefarbowanie włosów (powrót do naturalnego wymaga trochę czasu i pieniędzy, co z tego?), albo powiedzmy kolczyki w uszach (jak się znudzą to i tak zostaną widoczne dziurki - co z tego). Po trzecie: uroda naturalna niby sama się broni? Ciekawe ilu z was nic nie robi ze swoim wyglądem i akceptuje kobietę, która się nie maluje, nie ubiera wg jakiegoś schematu i po prostu jest ładna. Takich ludzi prawie na ulicach nie widujemy: prawie każdy z nas w jakiś sposób ingeruje w swój wygląd. Tatuaż jest dokładnie tym samym. Po czwarte: może się nie podobać, jak wszystko, ale to nic więcej, niż twoja opinia. Mi się nie podobają np. szpilki, to nie dorabiam ideologii, jakie to nie są baby, które je noszą.

Gość gość
myślę, że ludzie po prostu wychodzą z założenia, że jak coś im się niepodoba to ich gust jest uniwersalną prawdą.

Gość gość
up

Gość gość
Objawy zaburzeń i rozchwianej osobowości. Przy rekrutacji do wojska i Policja bacznie sie takim przygladają . Kudły to jeszcze chociaż wygolony łeb u kobiety raczej odpycha 90% populacji.

Gość gość
a jednak przyjmuja wiec chyba wcale nie jest to oznaka zaburzen :)

Gość gość
up

Gość gość
Jestem za. Uwielbiam tatuaze , wygolone boki i takie ciuchy!!!!!

Gość gość
wygolone boki wyglądają kretyńsko

Gość gość
na mnie wyglądały fajnie, jedna z moich lepszych fryzur :D

Gość gość
lepsze to niż ten wygląd klonów na który tak narzekają na kafeterii: ten sam makijaż, proste, długie, brązowe włosy w kok, spodnie rurki i kurtka parka :D

Mam czarne włosy z fioletowymi pasemkami. Noszę skórę, ciężkie buty, jeżdżę na motorze. Mam tatuaż na lewej łopatce (robił mi go A.D. Pancho). W poważaniu mam opinię innych na mój temat.

Gość gość
A my ciebie mamy w poważaniu . Dobry wpis był z 17.06 . Takie dziwactwo robia z siebie -brzydactwa typu Ula Brzydula ,dziewczyny z zaburzeniami , czasem choć nie zawsze lesbijki z reguły te brzydkie , oraz panienki w okresie buntu . Tak czy siak to objaw że coś nie tak jest .