Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet zwariowal..

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 7mc ciazy. Od samego poczatku kiedy zobaczyl 2 kreski jest zachwycony (dzieciatko planowane). Caluje, przytula, dzwoni do mnie jak jest po za domem, pisze sms gdy jest w pracy, szykuje jedzonko, spelnia kazda zachcianke (od kuchni po lozko ) codziennie komplementuje, masuje.. Przed znajomymi mnie chwali jakiej to kobiety nie znalazł, jaka jestem seksowna w ciąży.. Nie wiem już co myśleć. Z jednej strony się baardzo ciesze - czuje się jak księżniczka. A z drugiej - czy czasem nie przesadza?:o

Gość gość
Właśnie widzę za oknem jak ktoś przesadza jakieś kwiatki, może to on?

Gość gość
ciesz sie, inne narzekają na złe traktowanie szczególnie w ciąży,on wie jak docenic kobiete,musi Cie kochac,nie zniszcz tego;)

Gość gość
Grażyna?

Gość gość
Janusz?!

Gość gość
fajnie

Gość gość
Można tylko pozazdrościć.:D

Gość gość
gość dziś Można tylko pozazdrościć.smiech.gif x Nie ma czego zazdrościć. wybrała dobrego mężczyznę to nie ma problemów. Większość z was wybierze du/pka

Gość gość
Du pki różno płciowe przyciągają się

Gość gość
Mój facet reagowal zupelnie inaczej... zostawil mnie dla poprzedniej laski bez dziecka. twoj jest odpowiedzialny, ciesz sie...

Gość gość
Bo to dziecko z miłości a nie z wpadki.

Gość gość
Spokojnie, spokojnie.... znamy ten temat. Będzie Ci pomagał przy porodzie, kąpaniu i myciu dziecka. Po jakimś czasie jego starania potrakutjesz jak coś oczywistego, zaczniesz na niego krzyczeć , że za mocno Ci stopy masuje, zaczniesz marzyć o facecie w typie "skur..." ograniczysz mu seks. Potem on będzie spał osobno, a potem znajdzie kochankę z idealnym ciałem. Wiem z doświadczenia. NIe ma się z czego cieszyć.

Gość gość
gość dziś Spokojnie, spokojnie.... znamy ten temat. Będzie Ci pomagał przy porodzie, kąpaniu i myciu dziecka. Po jakimś czasie jego starania potrakutjesz jak coś oczywistego, zaczniesz na niego krzyczeć , że za mocno Ci stopy masuje, zaczniesz marzyć o facecie w typie "skur..." ograniczysz mu seks. Potem on będzie spał osobno, a potem znajdzie kochankę z idealnym ciałem. Wiem z doświadczenia. NIe ma się z czego cieszyć. xxx Ale masz doswiadczenia. Zreszta nie kazda kobieta po ciazy wyglada strasznie, a ty nie wiesz jak ta autorka wyglada. Autorko - nie przejmuj sie takim gadaniem

Gość gość
Polecam w takiej sytuacji pomoc tarocistki . Ja systematycznie korzystam w sprawach pracy, uczuciowych a nawet intymnych. Napisala mi o tym gdzie powinnam szukac pracy i znalazlam w tym miejscu o ktorym napisala.Odpowiada konkretnie na pytania i nie musze dlugo czekac na odpowiedzi. Maksymalnie do 24godzin. Jestem megazadowolona tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ty sie chwalisz czy sie zalisz?

Gość gość
Chcialam sie dowiedziec czy inni tez tak reaguja. Duzo moich kolezanek uwaza, ze to moze byc podejrzane ze wzgledu na to, ze ma panne na boku i po ciazy moze mnie zostawic.. Tylko nie rozumiem dlaczego tak pisza :/

Gość gość
10:08 bo tobie zazdroszcza ! nie sluchaj s****w, nie potrzebnie sie zamartwiasz

Gość gość
Niektórych facetów kręcą kobiety w ciąży na tyle, że są w stanie zapłacić za seks z zaciążoną prostytutką. Czy twój mąż czasem do nich nie należy?

Gość gość
Poczekaj urodzisz i jak w 99 % związkach dziecko wywroci wam życie do góry nogami. Scenariusz taki sam wszędzie zmęczenie pretensje kłótnie żal oddalenie się od siebie i finał

Gość gość
12:36 to jest 2 dziecko. wiec chyba juz sie az tak nie zmieni?

Gość gość
A tam p*****la glupoty. zycze udanego rozwiazania :]