Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wrocilismy do pl i znow wyjezdzamy!

Polecane posty

Gość gość
Będę znów ratownikiem, trenerem. Będę patrzył jak moja córka idzie do polskiej, a nie angielskiej szkoły. Jak los da, to może i także mój syn. Będę żył blisko znajomych, rodziny jak człowiek, a nie jak emigracyjny pies na wygnaniu. Pyerdolone sciery od podłogi. xxx bedę... będę... będę wróciłeś z tego uk i co? dalej cię na nic nie stać i tylko będę, będę, będę? a może nie wróciłeś tylko kolejny rok myjesz te kible za najniższą, żeby zarobić na swój schowek na szczotki i masz pretensje do całego świata, że ci nie wyszło? chyba jednak kłamałeś z tym powrotem do PL i cudownej pracy bo gdyby tak było cudownie to nie rzygałbyś jadem od rana do wieczora na forum ty kurfo paroowo

Gość gość
O jachcie nawet nie myśl bo to nie dla ciebie. Taki jak ty pańszczyzniany niewolnik ma z********ac na polskiego pracodawce za 1/5 z tego co powinienneś zarabiac. Jestes polskim niewolnikiem z pensja jak w Afryce i Masz życ skromnie a i tak pod koniec miesiąca chodzisz goły i obłożony długami. Kurfwa po to zmieniałeś ustrój, żeby życ jak biedny murzyn?

Gość gość
ty ojcem jestes?kto bysie z toba zadal??czlowieku nie fantazjuj/ty nawet zdania bez przeklenstwa nie umiesz zbudowac

Gość gość
kurfo smiec***arowo/wizieniem mi tu czuc seri ze takie cos ziemia nosi

Gość gość
on siedzi ta dalej:)terener ahhahah po slownictwie widac.

Gość gość
chyba jednak kłamałeś z tym powrotem do PL i cudownej pracy bo gdyby tak było cudownie to nie rzygałbyś jadem od rana do wieczora na forum ty kurfo paroowo 10/10!!!

Gość gość
Tutaj kyrfo pisze kilku gości. Ja wracam w sierpniu, wiec nie wiem skąd te sapy. Z wami nie da się elokwentnie pisać, bo nie zrozumiecie. Śmiecie przebrzydle. Tak mam w PL żaglówkę, kupiłem ja jeszcze zanim do uka przyjechałem, mam windsurfing i narty. Mam uprawnienia sternika i ratownika oraz trenera drugiej klasy w piłce nożnej. Mam śmiecie doświadczenie w pracy na budowie, urzędzie, handlu oraz Automotive z Uka. Tak śmiecie bede pływał sobie po jeziorze otoczonym górami, lowil rybki i śmiał się z takich parchow emigracyjnych. Srac na was.

Gość gość
gość dziś Tutaj kyrfo pisze kilku gości. xxx nie kłam szmato! twój chory styl pisania, nieskładność zadań, pieprzenie w kółko o tym samym, słowa klucze (kurfa, pisda, śmieć, dzyndzel) jasno wskazują, że autor tych bredni jest tylko jeden no, chyba że masz rozdwojenie, albo roztrojenie jaźni - wtedy racja, pisze wielu, ale ciągle twoimi brudnymi łapami

Gość gość
Ty za to pyerdolona szmato poprawnie składasz zdania jak choj. Ogolilas chociaż swoja śmierdząca psite przed wyjazdem do Egiptu? Tutaj pisze kilku kolesi, rozumiesz to sciero?

Gość gość
O

Gość gość
nie, tutaj pisze jeden koleś - psychiczny złamas o wielu osobowościach! temat tygodnia - wycieczki do Egiptu

Gość gość
Chyba poje*balo :D nie porownuj mnie do niego nawet w minimalnym stopniu

Gość gość
Wstalam rano bo ide do pracy, ale nie polskiej za nędzne grosze jak tu ktos napisal. Dlatego nie przeszkadza mi to wstawanie, W Polsce czulam okropny ucisk w klatce , bo za grosze sie pracuje a na dodatek mobiing i podkladane swini na porzadku dziennym: Moze opisze ostatnia prace; Dopoki bylo finansowanie pracownikow z Unii to w miare bylo, ale ile szwindil dla dyrektorow itd to nie wspomne- to tez typowo polskie, kradzieze czego sie da? W Niemczech nawet w marketach nikt nie sprawdza czy nie masz czegos w opakowaniu jajek czy rajstop, a w Polsce tak co nie? A wiec kiedy umowa unijna sie skonczyla to zaproponowano pracownikom obnizke pensji o 400 zl. O nie§ Na takie cos ja sobie nie pozwolilam i odeszlam , Nie zaluje, A wiekszosc zostala, to chore dawac sietak dymac! A ty ujadajacy cwoku, gowno wiesz o zyciu i jestem pewna ze sie jeszcze przejedziesz lokalny patrioto§ W UK chyba s;utno musi byc albo ty sie dostosowac nie umiesz Skoro ci t;os nie pasuje to sie wynosi nie obazaj tych ktorzy cos osiogneli tlumoku/

Gość gość
Ale ty p********z kolezko; Ty naprawde wierzysz ze bedzie cie na to wszystko stac? Przeciez oszczednosci pojda w zastraszajacym tempie; To ze bedziesz w Polsce mieszkal to fakt, ale czy zyl? WEGETOWAL Rozumiem ze w Angli jest byle jaka pogoda , ale juz przesadzasz z tym ile ty bedziesz na powietrzu robil w Polsce bo tam wcale fajnej pogody nie ma? Co z tego ze masz patent sternika? kolejne wydatki na zeglowanei ci potrzeben? Gdzie ty mieszkasz ze masz tak wszedzie blisko, nawet w gory? ja p*********z***biscie!Zaglowke maszNarty masz?Mogles sprzedac, po co sie ponizasz w uK ?Mieszkam na poludniu Francji i mam blisko morze, a zaglowki kupowac nie musze, na narty mam 100 km, Grubi ludzie tez jezdza pajacu! Robienie kielbasy i wedzenie szynki nie jest umiejestnoscia do niczego przydatna, Wedz i rob to zdechniesz szybko na miazdzyce czy raka jelita grubego bo to niezdrowe.Warzyc puwo, haha, ale prymitywizm! Jasne ze tesknisz bo wiesniak z ciebie.Masz wyj****e na pieniadze?? No to po co wyjechales? Kiedy ty zdazysz byc ratownikiem i trenerem? Ratownik to chyba na basenie za grosze bo pogoda jaka w Polsce jest kazdy widzi. Moze zacznij to ratownictwo od ratowania swojej chorej psychiki?Kiedy ty zdazysz swoje pasje z AWF pogodzic z tyraniem po 40 godzin tygodniow w byle jakiej robocie? A tu jeszcze budowa domu, ja pitole ales ty zorganizowany? Masz juz corke? Zostawiasz ja sama? jaki z ciebie ojciec? Po co ci syn, odziedziczy toje zj****e geny, daj spokoj. Z rodzina to jeszcze zobaczysz jak to bedzie, za mlodys i za glupi Pyerdolony gownojad !

Gość gość
zgadzam sie ze autor tych bredni jest jeden, przede wszystkim moglby napisac pizda i chuj a on napisze pissda i c****j, bo jest p***bkiem! Poza tym tyle masz , no to po co ci ten wyjazd no i twoj styl pisania, belkot swiadczy o chorobie alkoholowej, alkoholicy tak maj, pisanie p*****l caly dzien twoje doswiadczenei z tego co piszesz na budowie, urzędzie, handlu oraz Automotive z Uka.jest zupelnie przypadkowe i na pewno zarabiales malo bo sama tam pracowalam, no nie na budowie ale tam pracuje pospólstwo bedziesz pływał sobie po jeziorze otoczonym górami, lowil rybki i śmiał się z takich parchow emigracyjnych? O jeju! Czy to bedzie na Morskim Oku? Czu Czarny Staw? To ze sie bedziesz smial to nie watpie, do taniego zubra albo uwarzonego przez siebie piwka kup jeszcze mocarza to szybciej opuscisz ten padol, bo rzygac sie chce do takich p****ancow/ Ciekawe na jaki temat bedziesz pisal jak wrocisz?

Gość gość
Tak, autor bredni jest jeden :D

Gość gość
ale bełkot

Gość gość
Wróciłem, nie wracam i c***j wam w dope emigracyjne śmiecie. Gnijcie w uka w menadżerowie z Costa hahahahahah

Gość gość
Smiec to sie mozna z tych polaczkow pracujacych w PL tylko po to zeby sie nazrec i nachlac. Zero celow zyciowych. Gnijcie szmaty w PL i mie wazcie sie wyjezdzac bo tylko wstydu narobic "ja chce dżob"buahahaha

Gość gość
Smiac*

Gość gość
Eebac gejow i emigracyjnych cweli. Jak tam sezon na grzybka i zaparowane szyby juz zaczety? Hahaha beka z nieudaczników zyciowych.

Gość gość
Tak się składa że ty jesteś parchem. Byłeś za granicą bo nie mogles wyzyc z bedzbej pensji w Polsce. Dzięki uciulsnej kasue kosztem zresztą zdrowia psychicznego jak widać , trochę pozyjesz. Niestety kasa się skończy i znowu beznadziejna vo????

Gość gość
Smieciu nigdy w swoim śmierdzącym Uka nie będziesz żyć na takim poziomie jak ja w PL. Gnij w uka syfie emigracyjny. Nazbietalas już na bilet swiąteczny do PL, czy jak większość przyjedziesz dopiero w styczniu gdy bilety bedą tanie hahahahahahaha

Gość gość
^^ Bo?

Gość gość
Maszcrscje debulu , bo nie mieszkam w UK. Święta spedzam z rrodzina , tu gdzie miesxksm. Świat nie tworzy kraj tylko rodzina i przthscirlr , a i nie potrzebuje tanich biletów .stać mnie na podróż autem kretynue .

Gość gość
Temu bezmozgowi wydaje się że tylko e Z Polsce można kupić choinkę, karpia i ulepuc pierogi. Polmozgu. Kup dużo wódki bo do ochlaju to się u twojej patologicznej rodzunki sprowadzi .

Gość gość
UKowskie śmieci wasze dni w UK są policzone :) już nie długo ...hehehe