Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiałaGurami

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku! grupa wsparcia

Polecane posty

Gość BiałaGurami
U mnie 10 dpo, rozpoczynają się objawy okresowe tj. swędzenie i mniejszy bol piersi. Ale nadzieja umiera ostatnia..... czemu nam się nie udaje? A może wlasnie się udalo? I wszystko jest na opak? I tak cykl za cyklem z jednym marzeniem, pragnieniem i potrzeba.

Gość BiałaGurami
Ale jestem wkur*****, ten castagnus na PSM o d**e roztrzaść

Gość gość
PMS jest najgorszy!!! A u mnie jakiś dziwny okres. Nie mam żadnych skrzepow tylko taka jaśniejsza krew. AAA

Gość gość
Ja brałam Castagnus jakieś 4 miesiące i mi on nic nie pomógł, ale brałam jedną tabletkę a ważę 65 kg. Powinnam była brać dwie ale jakoś później o tym wyczytałam. Dziś u mnie znów ból w prawym boku dosyć mocny, śluz nawet fajny a chłopa brak bo w delegacji. Ciekawe czy wieczorno-niedzielne plemniki dotrwały do dziś? Klara

Gość _Lillian_
witam. Mozna dolaczyc? mam 32 lata i staram sie od 2 lat. bylam u lekarza i wyniki super, owulacja jest. jedyny problem to byla torbiel ( ktora sama zniknela) i miesniak (ktory dalej jest ale wg. lekarza nie stanowi zadnych problemow). maz przebadac sie nie chce bo twierdzi ze wszystko jest okay. masakra. mam momenty ze wydaje sie mi sie nigdy nie zajde bo chyba juz bym zaszla jakby mi to pisane bylo? pozdrawiam serdecznie

Gość BiałaGurami
Liliana pewnie zapraszamy, nie tylko Ty tak uważasz. Każda z nas wątpi ale walczy dalej.... 2 lata to szmat czasu, ja w sumie staram się 4 a od ostatniego poronienia tez 2 lata. I tez myślę czemu mialoby się nagle udać? Dziś 25 DC, 11 dpo, piersi standard mniej bolesna jak co miesiąc. Odbierają mi nadzieję ale nie wiarę!! Poki jest, walczymy ;) ps. Mniej besne ale wciąż bola. Czekam do pt, gdyby dalej bolały....

Gość dobrze poroohać
mniej gadki i mniej stresu a więcej roohania w odpowiednią dziurke i ciąża gwarantowana

Gość udane ciąże to ja
skutecznie zapłodnie za pierwszym razem, gwarantuje rezultat 100%, skuteczna metoda matematyczna

Gość gość
Witam! Chcialem tylko powiedziec ze jest modlitwa która nazywa sie N.O.W.E.N.N.A P.O.M.P.E.J.A.N.S.K.A - M.o.d.l.i.t.w.a n.i.e d.o o.d.p.a.r.c.i.a. wiecej tutaj: p.o.m.p.e.j.a.n.s.k.a(kropka)r.o.s.e.m.a.r.i.a(kropka)pl - nie dalo sie innaczej napisac Zachecam do wysluchania konferencji Maryjnych - "Z Maryja NIGDY nie przegrasz Zycia" - Forum Charyzmatyczne Ks.Egzorcysta Dominik Chmielewski https://www.youtube.com/watch?v=GaSdwVOqNgs Niech będzie pochwalony J.e.z.u.s C.h.r.y.s.t.u.s

Gość gość
Hejka wszystkim, właśnie te lecące latka odbierają nadzieje u mnie juz prawie 5 lat ogólnych starań i 3 z lekarzami. Dziś w nocy tak mi bolał prawy jajnik że aż się wystraszyłam, to już od poniedziałku ten ból się utrzymuje i nie jest to jakieś ukłucie od czasu do czasu tylko nieprzerwany ból, jak siedzę, wstaję, chodzę, jak leżę na boku to bardzo boli. Czy to może być wyrostek? Jakie objawy inne towarzyszą wyrostkowi, bo na owulację mi to wogóle nie wygląda:( dziś 14 dc. Klara

Gość siedemcztery
Klara lepiej to sprawdzić bo to może być stan zapalny jajnika przydałoby się usg

Gość siedemcztery
BiałaGurami Poprzednie cykle miałam od 21 - 24- 26 dni, kompletnie się rozregulowały, w tym miesiącu zaczęłam brać Castagnus, dawkę uderzeniową, dwie tabletki mimo że ważę 59 kg, do tego Dong Quai 3 tabletki oraz dwa razy dziennie po łyżeczce wyciągu alkoholowego z nagietka (tinctura calendulae), olejek z wiesiołka efekt ?! owu się przesunęła i cykl wydłużył byłam wczoraj u ginki na usg i mówi że widzi pęcherzyk na jajniku, a już się bałam że mam cykle bezowulacyjne zrobiłam sobie też badanie AMH żeby zobaczyć ile jeszcze mam jajeczek i jak rokowania, jakieś 10 dni muszę poczekać na wyniki w zależności od wyniku albo będę próbować naturalnie albo jakieś stymulacje, inseminacja lub in vitro stara baba ze mnie, trochę późno się za to zabieram, ale czasem tak w życiu jest że się nie układa i nie da się wszystkiego sobie zaplanować

Gość gość
Właśnie sobie uświadomiłam dziś ze powinnam być teraz w 8 mc.

Gość smerfetka202
Ja mialam termin porodu 3 listopad.

Gość BiałaGurami
A ja mialabym 2 dzieci, jedno 4 lata i 2 letni synek....

Gość gość
To dziś mamy dzień zadumy. Zapisałam się na monitoring owulacji. Idę za tydzien. Mam nadzieję ze w tym cyklu będzie owulacji. AAA

Gość savia
Hejka, ja nie wytrzymałam i poszłam zrobić Betę. Właściwie to przy okazji innych badań, ale może już coś wyjdzie. To plamienie, które ostatnio miałam było bardzo delikatne i ustało. Oczywiście narobiłam sobie nadziei. Pewnie późnym wieczorem na internecie pojawią się wyniki. Dziewczyny, trzymajcie, proszę kciuki, żeby się udało ;)

Gość gość
Savia czekamy na wynik! AAA

Gość siedemcztery
savia,, trzymam mocno kciuki

Gość savia
Dziewczyny, beta 50,56 mIU/ml ! Nie podali norm, ale coś mi się zdaje, że będzie dzidzi :)

Gość BiałaGurami
Gratuluje!!!!!!!! Mów objawy ;)

Gość BiałaGurami
Ps nasze forum przynosi szczęście :) już druga ciężarówka!!!! :D

Gość savia
Popłakałam się jak zobaczyłam ten wynik :) Tak jak pisałam wcześniej, dwa dni temu miałam delikatne plamienie, w poprzedniej ciąży też miałam coś podobnego i dlatego od razu lampka się oświeciła. Poza tym od kilku dni odbija mi się wszystkim co zjem, a nigdy tak nie mam. Pisałam Wam też, że moje testy owulacyjne tylko przez dwa dni pokazywały drugą kreseczkę i do tego bardzo słabą, więc już się bałam, że ze mną coś nie tak, a tu taka niespodzianka :) Dzień po owu czułam też kłucie jajników, czego nigdy przedtem nie miałam, ale już myślałam, że dostaje schizy od czytania forum :D Teraz tylko trzeba się modlić, żeby nie skończyło się jak za poprzednim razem, ale jestem pełna nadziei, czego i Wam życzę :)

Gość gość
Super Savia. Mi jak tylko jeden dzień test pokazał taką kreskę to się okazało ze cykl bezowulacyjny. Życie robi niespodzianki. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze. AAA

Gość BiałaGurami
Hej Kochane, u mnie 12 dpo, no i chyba pozamiatane :( Przestały boleć (jak co miesiąc) piersi. A miałam nawet nadzieję, bo bolały jak oszalałe. niby na necie jest naprawdę dużo przypadków, że zanik bólu piersi oznaczał ciążę więć nadzieji nie tracę ale jestem też realistką ;( już się chociaż nie stresuje, że mnie przestaną boleć, bo już powoli psychicznie miałam tego dosyć. i w ogole mam powoli znowu psychicznie tego dosyć. chyba znowu po momencie sił nie wyrabiam. I nie rozumiem, i nie pojmuje, i tego nie lubię. Smutno mi :( przez to wszystko w końcu rozwale małżeństwo bo uprawiamy seks tylko jakieś 5 razy w miesiącu- przed owu nie bo byłyby za słabe plemniki, po owu nie bo może dojsc do mikroporonienia... czy właśnie o to chodzi w powiększaniu rodziny_ gdzbz to trwao p roku... ale u nas trwa 4 lata. cyz to autor mial na myśli w kwestii prokreacji? po prostu brak mi sił :(

Gość smerfetka202
Z tym wspolzyciem w okreslone tylko dni powinnac wyluzowac. Co ma sie stac to i tak nie zapobiegniesz tego. W szpitalu po cp kolezanka z lozka obok mi powiedziala madre slowa ktore sama od doktorki po poronieniu uslyszala "jak ma byc dobrze to oboz koncentracyjny przezyjesz i urodzisz, a jak ma byc zle to nic nie zdzialasz". Wedlug mnie wspolzycie po owulacji do ewentualnych dwoch kreseczek wskazane. Pozniej gdyby lekarz zabronil to mozna meza do salonu z sypialni wyeksmitowac.

Gość BiałaGurami
Juz piersi nie bola wcale, kłuje mnie jajnik, cykl juz raczej przesadzony :( kolejny... w sobotę OBOWIĄZKOWY i bezsensowny test przed odstawieniem luteiny :(

Gość siedemcztery
BiałaGurami, zadam niedyskretne pytanie, ile masz lat ? z ciekawości pytam.....mój rocznik to mój nick, niestety

Gość gość
Savia a jak wyglądało twoje plamienie implantacyjne? Chodzi mi o kolor i intensywność? AAA