Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kogo pragniecie zerżnąć

Polecane posty

Gość po kursie flirtu
Bardzo dobre podejście gościu ;) Spotykać się i "rżnąć" z nieznajomym facetem z netu to nieodpowiedzialne troche ;)

Za stary juz jestem i za leniwy by chcieć kogos zerznac ;) owszem czasami mógłbym pomoc kobiecie i zmusić sie do tak duzej aktywności lecz coraz częściej przylapuje sie z myślą ze należę juz do tych co jedynie moga popatrzeć hehe. Mam gdzieś chyba zasniedziale styki bo delikatność i romantycznosc owszem ale ostre rzniecie to juz na popych muszę odpalac. Może to przejściowe ? Może depresja ? Albo najzwyczajniej mam to juz .....za sobą ? ;)

Gość gość
Kredek nie zachowuj się jak stary dziadek. Jesteś kochany 😘

Gość gość
Swoją siostrę.Ble, ble, ble, wiem co to kazirodztwo, lecz jak patrzę w jak rozkoszny sposób wierci dupką gdy chodzi, jak pięknie falują jej pełne piersi,jak z gracją się porusza, jak opuszkami palców sprawdza ułożenie włosów, jak końcem języka wodzi po ustach koloru jarzębiny, to mam tak erotyczne wizje, że ciągle stójka w spodniach i nabrzmiałe jaja.

Gość gość
po kursie flirtu dziś U mnie to z wiekiem i dojrzewaniem, był ktoś inny smiech.gif x nie rozumiem tej wypowiedzi. Mógłbyś wyjaśnic?

Gość gość
HIM ale to tak ostro ;)

Gość po kursie flirtu
A co tutaj wyjaśniać. :) Jak byłem nastolatkiem to była Pani do angielskiego, na studiach koleżanka z roku, potem też pare fajnych… i tak do tej pory zostało ;)

Gość gość
Niedawno zrealizowałem swoje marzenie o zerżnięciu ekspedientki z pobliskiego sklepu.Młodziutka laseczka, pracuje w nim od czerwca.Przypadkiem wpadliśmy na siebie w pubie. Była z koleżankami, one poszły w tany, ja przechodziłem, wymieniliśmy kilka słów, poszliśmy na drinka, trochę się razem pobawiliśmy, znowu drink i urwaliśmy się na spacer.Spacer skończył się w moim pokoju.Okazało się, że ma 19 lat i o cudo, była dziewicą.Było jednak przyjemnie, wręcz na wesoło, była satysfakcja i zadowolenie z obu stron. To było dwa tygodnie temu.Spotykamy się codziennie. Mimo, że w tym czasie seks był jeszcze tylko raz( upojna sobotnia noc), okazała się ciekawą dziewczyną i myślimy o wspólnym zamieszkaniu.

Gość gość
A Ja bym zerznal spragnionablondynka ochh takk. Całymi dniami. Ciekawe czemu tak długo jej nie ma na forum. Spragniona jeżeli to czytasz odezwij się

Gość gość
pewnie w robocie (czyt. burdelu) siedzi ;)

Gość krwiożerczy jelonek
nie wierze ze tylko mnie urzekła ta historia o młodej ekspedientce 😠

Gość gość
Mam kosmate myśli jak wspomnę jedną z kuzynek.Ostatnio na rodzinnym weselu tak się do mnie kleiła w tańcu,,że każdy kawałek jej ciała przez sukienkę czułem.Ma dopiero 16 lat a ja 25 i cały czas ona dla mnie to smarkula.Dopytam się jednak dla wszystkiego matki jak dalekie jest pokrewieństwo, bo ona ewidentnie na mnie leci.Jest piękną dziewczyną, więc jakby skończyła szkołę, to może.Różne myśli po głowie chodzą.

Gość gość
co jeszcze cie urzeka na tym forum jelonku? :)

Gość gość
Ja bym chciał taką co ma naturalny zarost i do tego czarny :)

Gość krzesimir szyszkowrzaszczyk
Pragnąłbym zerżnąć krwiożerczego jelonka :classic_cool:

Gość slodkaolka
Pragnę o tym aby jakiśsilny i szybko bardzo szybko facet mnie rznal jak tylko się da ! Jestem sexoholiczka

Gość krwiozerczy jelonek
Zboczence o zwierzecych instynktach 😠

Gość krwiozerczy jelonek
Mnie urzec moze tylko wegetarianski jelonek 😠 Jelonek pacyfista, hare kryszna 😠 Ale tu takich nie uswiadcze chyba 😠