Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Świadomi rodzice

opinie o konsultantach do spraw szczepień

Polecane posty

Gość Świadomi rodzice

Pani doktor Lucyna Idus z Wojewódzkiego Szpitala w Szczecinie.Wizyta u tej pani była jak podróż do średniowiecza .Byliśmy umówieni na konsultacje, a okazało się ,że pani doktor w ogóle nie udziela wskazówek tylko narzuca swoje zdanie nie tłumacząc nic i nie podając żadnych ważnych informacji. Dodam że sprawa dotyczyła szczepienia dziecka,a pani doktor nie rozwiała żadnych naszych wątpliwość. Zapytana czy czyta opracowania na temat szczepień i doniesienia na temat powikłań poszczepiennych odpowiedziała, że ją to nie interesuje. Podawane przez nas przykłady "nop" tylko ją bardziej rozzłościły. Osoba ta nie chciała nic wytłumaczyć i potraktowała nas jak "głupich" rodziców. Ta pani jest osobą niekompetentną na stanowisku konsultanta do spraw szczepień i nie zależy jej na dobru pacjenta. NIE WZIĘŁA POD UWAGĘ FAKTU ŻE NASZE DZIECKO URODZIŁO SIĘ Z POWIKŁANIAMI NEUROLOGICZNYMI,nie potraktowała go indywidualnie. wypisała szybko szczepienia i powiedziała:" państwo zrobią co uważają ale nie gwarantuje że państwa dziecku to nie zaszkodzi". mówiła podniesionym głosem i była oburzona ,że pytam o skutki szczepień. Jako konsultant nie udzieliła żadnych wyjaśnień!!!!

Gość gość
" gość wczoraj Niestety zdarzają się i tacy lekarze, którzy niczego nie chcą wytłumaczyć rodzicom. Polecam artykuł dra Albrechta o szczepieniach http://szczepimy.com.pl/dlaczego-rodzice-boja -sie-szczepic-swoje-dzieci-czy-ich-obawy-sa-uzasadnione/ " artykul w mojej opinii beznadziejny, ogolnikowy i wybiorcze dane w celu potwierdzenia cudownosci szczepionek.

Gość gość
Ja mam bardzo dobrego pediatrę, który zawsze opowiada mi dokładnie i rzetelnie nie tylko o szczepieniach, ale również o innych sprawach, które nie dają mi spokoju. Pani doktor jest starsza, ale wiedzę medyczną aktualizuje na bieżąco, że się tak wyrażę. nie byłam przekonana co do szczepień ale ona rozwiała moje wątpliwości.

Gość gość
ale przecież Ty jesteś i tak na NIE, wiesz wszystko najlepiej, zwolennicy się nie znają i siedzą w kieszeniach i szponach koncernów itd. itp. W Twojej opinii konsultacja byłaby wtedy gdyby lekarka podzielała Twoje poglądy i "wątpliwości". Wtedy byłaby właściwym konsultantem na właściwym miejscu Pokolenie doktora Googla i "nieomylnej" wikipedii :o