Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy faceci czy bronilibyscie obcych Polek na ulicy gdybyscie zauwazyli ze

Polecane posty

Gość gość
oczywiscie, ze pomoga dresy, huligani, osiedlowe cwaniaczki itp.- pare razy sie o tym przekonalam :) zyciowe peeezdy, ktorym niewykorzystana sperma zalewa zwoje mozgowe, a frustracja- woreczek zolciowy, nie rusza palcem- ale to nic, te c***y wybija ciapaci, ktorych potem wybija nasi odwazni i jurni chlopcy. tak bedzie.

Gość Dage The Evil
Autorka udaje tutaj taką wyjątkową. Obrończyni sprawiedliwości ... Ha ... ha ... Nie wierzę w ani jedno twoje słowo. Wszystkie jesteście takie same. Zimne, zdradzieckie suki. Takie co za pieniądze męża k***ią się z jakimś fagasem. Robią mu loda, a potem całują się z mężem mówiąc, że go kochają. Wszystkie jesteście królowe dramy. Aktorki. Każda się na zawołanie rozpłakać umie. Wszystko jest w was fałszywe. Polskich facetów wyśmiewacie i macie za nic. Ale jak co do czego, to mają lecieć i was bronić. Ta, jeszcze czego. Ubzdurałyście sobie, że facet to ma OBOWIĄZEK was bronić. Ale tak nie jest. Każdy ma przede wszystkim dbać o własne zdrowie i życie. To, że facet podleci walczyć z gwałcicielem, to jest tylko jego bohaterstwo. A wy to i tak potraktujecie jak coś normalnego. Bo przecież waszym zdaniem, to i tak był jego obowiązek. Nawet zwykle - dziękuję - musie nie należy. Bo i za co? Od lat tak postępujecie. I nie mówcie nam, że te kobiety co są gwałcone to zawsze takie czułem niewinne dziewice. Bo w nich gwałciciel widział ofiarę to zaatakował. Do gwałtów zazwyczaj dochodzi po jakiś imprezach. Jak szlajacie się z obcymi typami, pijane po nocach. Pozwalacie żeby stawiali wam drinki i odprowadzali ... "do domu". A kto się tak prowadza? Bo przecież nie porządne dziewczyny. Wiecie kto - k***y, zwykle d****** Sponsorów sobie szukacie. A jak się sytuacja wymyka z pod kontroli to wołacie o pomoc "prawdziwych mężczyzn" Tych, z których się śmiejecie, że są nic nie warci. Nie są opaleni, nie balują całymi dniami bo muszą zarabiać, i w ogóle to penisy mają za krótkie. I wy po czymś takim, chcecie żeby wam pomagać. To jest brak honoru. Brak jakiegokolwiek kręgosłupa moralnego. I nie wmawiajcie, że tak nie jest. Opinia sama się znikąd nie bierze. Jest kształtowana ... przez lata. Tutaj wy tylko udajecie, że miłe jesteście i w ogóle. Żadna nigdy nic złego nie zrobiła. Udajecie, bo teraz się boicie. Teraz, gdy zagrożenie gwałtu, czy pobicia stało się aż nadto realne. Same sobie ciężko zapracowałyście na taki stan rzeczy. Wszystkie. Nie ma już kobiet, które kochają, są czułe i wierne. Wszystkie jesteście szmatami. Po prostu jedne lepiej się ukrywają, a inne mają zbyt dużo do stracenia i boją się, że ich facet się dowie o ich wyczynach. No nic, rozpisałem się, zająłem wam trochę czasu. A przecież musicie jeszcze tyłki wazelina nasmarować, dla muzułmanów. Ha ha , miłej zabawy ^^

Gość gość
Zmienicie sposób patrzenia na innych to ja zmienię swój sposób myślenia. - to nadal jest uzależnianie zachowania swojego od innych,a nie powinno tak być. Sam musisz zmienić swój sposób postrzegania. Zaczniecie szanować innych to ja wyciągnę pomocną dłoń wtedy kiedy będzie potrzebna. - szanuje innych!! więc idąc tą drogą zasługuje na pomocną dłoń czyż nie? W zachowaniu kobiet jest nadal dużo prostactwa i głupoty zarówno na tym forum jak i na ulicy. - to dokładnie tak jak u facetow Ty mi życzysz zmiany na lepsze a ja wam życzę głębszej refleksji nad tym w jaki sposób się zachowujecie wobec innych. - Tobie też by się taka refleksja przydała..

Gość Święty0000640
No, pierwsi muzułmanie już w Polsce. Kobitki już smarują d**y wazeliną, żeby brudasy miały łatwiej wejść Ha Ha Ha Ha :3

Gość gość
Według gościa 2015.10.17 Dresy to nienormalni.

Gość gość
ale to nic, te c***y wybija ciapaci, ktorych potem wybija nasi odwazni i jurni chlopcy. tak bedzie. xxxxxx Nostradamus ?

Gość gość
dage the evil jesteś chory...oczywiście znasz wszystkie kobiety żeby tak oceniac..az zal to komentować bo jak napisze,ze nie jestem taka jak opisales to oczywiście twoim zdaniem klamie choć ja wiem lepiej jaka jestem. ja bym była wdzieczna komus kto by mnie uratowal i to na zawsze az strach spotkać kogos takiego jak ty...

Gość gość
On sam się siebie boi, nie przejmuj się takim, to mentalne zera, długi zlew na nich

Gość Rozkminator 2000
Autorko kobiety same nie wiedzą czego chcą i Ty też podświadomie chcesz być wzięta siłą przez Araba. Facet powyżej ma rację. Wy zawsze kłamiecie, a mokre robicie się dla kogoś kto Was bierze siłą. Nie ma już kobiet, które warto bronić, bo wszystkie jesteście zepsute. Jest RÓWNOUPRAWNIENIE hahaha więc same się brońcie!!! 1. feminizm 2. inicjowanie rozwodów przez kobiety 3. alimenty 4. kłamstwa 5. zdrady 6. wielu partnerów seksualnych 7. nie rodzicie a jak już to do żłobka i z powrotem do pracy lecicie - jako kobiety jesteście zupełnie bez wartości więc po prostu nie ma czego bronić. Polacy są dla Was ZA BIEDN i ZA DOBRZY więc nadstawiajcie się uchodźczym gwałcicielom.

Gość gość
Boże jaki tu wysyp nieudaczników gardzących kobietami , żadna was nie chciała i miała racje od takich palantów z daleka.

Gość gość
1. feminizm 2. inicjowanie rozwodów przez kobiety- 3. alimenty 4. kłamstwa 5. zdrady 6. wielu partnerów seksualnych 7. nie rodzicie a jak już to do żłobka i z powrotem do pracy lecicie - jako kobiety jesteście zupełnie bez wartości więc po prostu nie ma czego bronić. x 1.Meski szowinista ,mizogin 2. Porzucanie kobiet w ciąży , matek z dziećmi dla młodej dziury 3. Alimenty płaca tez kobiety jeżeli mężczyzna wychowuje dzieci 4. Mężczyźni nie kłamią , hahahaha 5. Mężczyźni nie zdradzają, hahahahah 6. Macho co przeleci wszystko co na drzewo nie ucieka 7. Nie rodzicie , unikacie odpowiedzialności za spłodzone dzieci , unikacie wychowywania dzieci, po pracy piwo i TV - jako mężczyźni jesteście zupełnie bez wartości wiec po co mamy z wami się wiązać i oczekiwać obrony.

Gość Adamek90
Ja bym chętnie je rzucił na pożarcie.

Gość Rozkminator 2000
Zamilcz kobieto. Jesteś zdana na siebie i możesz tylko rzucać się jak dzikie zwierzę. Wszystko co wymieniłaś jest nieważne, bo wy same wybieracie sobie jak najgorszych facetów.

Gość gość
Rozkminator 2000 dziś Zamilcz kobieto. Jesteś zdana na siebie i możesz tylko rzucać się jak dzikie zwierzę. Wszystko co wymieniłaś jest nieważne, bo wy same wybieracie sobie jak najgorszych facetów. x Ja mam przy sobie prawdziwego mężczyznę a nie taka namiastkę jak ty.

Gość Rozkminator 2000
Nikt cie nie obroni nawet ten twoj chloptas. Faceci dzieki internetowi sa swiadomi tego jakie kobiety sa i zaden madry nie bedzie sie narazal dla waszej plci.

Gość gość
nie. Skoro muzułmanin zaczął ją gwałcić to widocznie miał ku temu powody. Zresztą Koran pozwala na to Muzułmaninowi i powinniśmy w tej kwestii nie ingerować. Nikt katolikom nie zabrania chodzić do kościoła.

Gość Okultysta
Pomógłbym ... Nawet gdyby było ich więcej i miałbym zginąć. Lepsze to niż przyglądanie się. Chociaż rozumiem, że człowiek w pierwszej kolejności musi zadbać o swoje bezpieczeństwo, nie cudze, to jednak na moim życiu, jakoś nie bardzo mi zależy. Może coś jest ze mną nie tak ... mniejsza o to ... Ci co tu się tak żalą na kobiety ... Podejdźmy do sprawy mniej "skrajnie" Czy tylko kobiety są takie złe? Nie ma facetów co wyrzucają na bruk kobiety w ciąży, co biją żony w domu? Z resztą, temat o gwałtach. A kto ich dokonuje? Jakoś niezbyt często zdarza się słyszeć, żeby grupa kobiet dokonała zbiorowego gwałtu na mężczyźnie ... Takie zachowanie nie wynika tylko z płci, a z ogólnie przyjętych wartości. To że jedni coraz głośniej szczekają na drugich, świadczy tylko o postępującym upadku kultury. Mało jest teraz ludzi, którzy pomogą i będzie jeszcze mniej. Bo ktoś pomyśli: " Nie będę się w to mieszał, po co mi problemy. Jest tyle innych ludzi, na pewno któryś pomoże" A za nim pomyślą tak dziesiątki, setki,tysiące itd. Nie bali by się pomóc, gdyby wiedzieli, że razem z nimi na pomoc pobiegną także inni. I nie ma co usprawiedliwiać, że może inni tego nie widzą. Widzą, tylko udają że nie. Nawet na policję nie chcą się potem zgłosić jako świadkowie, bo po co problem. Jeszcze będą wytykać, że się wcześniej nie zgłosiło, albo nie pomogło ...

Gość gość
A co to ma do rzeczy kto atakuje? Tak samo zachowałbym się jakby zaatakował islamista i tak samo jak lokalny. Gdybym wiedział, że mam szanse, to bym bronił, a jeśli nie, starałbym się pomóc w inny sposób. Całkiem was pop... z tym islamem, nie ma dnia bez tego tematu.

Gość gość
Witam to ja ten od przykładu spalenia żywcem. Ktoś tu napisał że te negatywne komentarze napisali nieudacznicy których nikt nie chciał i gardzą kobietami. To wyjaśniam, owszem jestem samotny ze względu na specyficzną budowę ciała i wygląd. Tylko że ja świadomy realiów życiowych nikogo sobie nie szukam. Natomiast życie mi dało dużo przykładów po których jestem w 100% przekonany, że nie warto pomagać kobietą. Jak obce kobiety śmieją się z ciebie prosto w twarz przez większość życia to jak myślicie jaki obraz się tworzy w mojej głowie, raczej mało optymistyczny. Mam podstawy do tego i nawet moralne przyzwolenie aby olać każdą babę, która będzie w niebezpieczeństwie czy w potrzebie. Same jesteście sobie winne bo to wasze zachowanie wpływa na mój osąd. Na pewno w życiu którejś z was pojawi się taki człowiek w jakiejś skrajnie niebezpiecznej sytuacji pytanie tylko czy wam pomoże bo ja bym nie pomógł i miał wielką satysfakcję z waszego cierpienia.

Gość gość
Okultysta szacunek :) masz rację nareszcie porządny i mądry mężczyzna w tym temacie! ty od spalenia zywcem..NAPRAWDE mialbys taką satysfakcję z tego,że ktośjest torturowany?! toż to przecież czysta podlosc,zło nie wyobrażam sobie co ktoś musiałby mi zrobić,zebym czula satysfakcje z jego cierpienia..ja po prostu nie potrafiłabym tego czuć. A Ty nie masz az tak poważnych powodow do takiej postawy..sorry ale gwałt to zbyt duza kara za wyśmiewanie i ignorowanie...o wiele za duza,nieadekwatna...szczególnie ze to wlasnie chore by to ze jakas cie wysmiala miało mscic się na wszystkich kobietach,gdzie większość jest niewinna i nikogo nie poniża. Ja nikomu nie zycze gwałtu i cierpienia,satysfakcje z cierpienia mogą mieć tylko źli ludzie i nic tego nie tłumaczy,musisz faktycznie być po prostu bezdusznym i nieważne jak byles traktowany ważne co jest teraz,wiele ludzi było gorzej traktowanych a nadal mają dobro w sercu i potrafią innym życzyć dobrze zastanów się nad tym

Gość gość
nikt nie ma moralnego przyzwolenia i usprawiedliwienia na tolerowanie zła,nikt! poza tym wygląd nie jest najważniejszy,co z tego jak wyglądasz,komuś moglbys się spodobać,kobiety aż tak na ten wygląd nie lecą jak faceci tylko żeby się spodobać musialbys mieć fajny charakter a tego niestety nie masz i to tu jest problem nawet jakbys był przystojny co z tego jeśli masz tak okropne poglądy

Gość gość
Nie wymagaj od namiastek myslenia, jakby myśleli dawno byliby w związkach. A tak oscylują pomiędzy mamą, reką i kafe. Życie pełnowartościowego faceta, nic tylko zazdrościć hłe , hłe

Gość gość
Nie pomógłby. Polki nie są warte nadstawiania za nich głowy!

Gość gość
gość dziś Typowe jak mężczyzna nie robi tego co kobieta chce to zaczyna się wyzywanie go :P Próba pojechania po męskim ego nie powiodła się nieudacznico co nie robi nic tylko na kafe siedzi o 2-giej w nocy :P

Gość gość
Hahaha. Jak dobrze że mam normalnego faceta za męża. Tylko ze widac was mamusie wychowały na takich s*******now. Ja myślę że to nie tak ze kobiety nie są warte obrony tylko wy się obawiacie o swoje d**y. Jesteście c****i na babskim forum. W ogóle to wam na rękę islamiści i ich prawa bo sami tak byście chcieli traktować kobiety. Dla was kobieta to rzecz i to w dodatku podrzedna. Chcieli byście podporządkowania, 10 zon,********* na każde zawołanie, przyzwolenie na gwałt i przemoc względem kobiet.

Gość gość
To znowu ja ten od spalenia. Dlaczego wszystkie całą tą rozmowę sprowadzacie do "bo nikt mnie nie chciał i dlatego jestem taki zły" Mi chodzi o samo traktowanie mężczyzn przez kobiety. Zły jestem nie przez to że nikogo nie mam, tylko przez to że śmiejecie się z czegoś na co nie mam wpływu. Skory wy mnie tak traktujecie to ja was będę traktował podobnie. Tak droga autorko zachowanie większości wpływa na mniejszość. Jeśli jesteś w tej mniejszości to masz pecha bo tobie też się dostanie.

Gość gość
Powtórzę ponownie, tak będę miał czystą satysfakcję z cierpienia gwałconej kobiety, gdy jej nie pomogę.