Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obecna generacja młodzieży

Polecane posty

Gość gość
Napisałam Ci tak: Boli ją to że inni ludzie mają udane życie. Jeśli jest taka wredna to pewnie rodzina już o niej zapomniała, sąsiedzi wyśmiewają a znajomi unikają. A ty mi odpisujesz tak??? Na czym polega to twoje udane życie. Na bezrefleksyjnym kopiowaniu innych, na tępym konsumowaniu seriali i gier? Książek pewnie nie czytasz co najwyzej lewaka Coehlo. Wysmarujesz sobie facjate maziami zgodnie z wytycznymi jakiejś ofiary modowej na glupim blogasku kreatorki swiatowego stylu zamiast samej cos stworzyć. Postepujesz zgodnie z trendowymi wskazowkami pseudo celebrytek i gwiadorow. Czytasz debilne porady które do maksimum każą dbać o zdrowie i bezpieczenstwo wiec wydajesz masę kasy na sztuczne witaminki ,preparaty do wagrow,syfow, szczepionki na wszelkie choroby. Robisz mezowi loda zgodnie z instruktazem z netu. Siedzisz calymi dniami przed netem i drapiesz sie w d**e. Wy nawet porzadnej muzyki nie macie. Nic nie macie, zadnych wzorow,zadnej kultury,zadnego celu. Jestescie niczym, wydmuszkami kapitalizmu. Towarem z taśmy,seryjnym i ometkowanym. I tylko forsa,forsa i seks Nie wiedząc nawet jak mam na imie? Lecz sie na tą głowę, zazdrość wypala Ci resztki szarych komórek.

Gość gość
Wez tumanko nie kopiuj moich słów. Wymysl coś od siebie leniu umyslowy

Gość gość
Twoje imię niewiele mowi o twojej inteligencji natomiast fakt że nie potrafisz odpowiedzieć, owszem. Ja ci odpowiem. Nie wiesz nawet po co żyjesz. Jestes bezmyslnym wagrem i larwa, ktora tylko żre i wydala. Nie wiesz nawet co się dzieje wokol ciebie. Ogladasz reklemy bo nie stać cię na wiekszy wysilek umyslowy. To wszystko co możesz zrozumiec i przyswoić. Zaakceptujesz wszystko co powiedza w tv lub napiszą w necie bez zadnej krytyki.

Gość gość
I wiesz to po tym jak napisałam do ciebie dwa zdania? A zdajesz sobie sprawę, że to są pomówienia? Nie zostawię tego tak ;) Zrobiłam sobie screeny, przeprosisz mnie za każde swoje słowo. Do zobaczenia ;)

Gość gość
jakim autorytetem? Większość blogerów wymienia się opiniami. W tym nie ma nic złego, wręcz przeciwnie, blogi to dobre medium to przekazywania własnych przemyśleń, pisania o swoim hobby itd. I nie wiem gdzie ta osoba widzi tych wszystkich ćpunów, urodziłam się w latach 90tych i jakoś nie widziałam noszenia strigów jako spódniczek ani amfetaminy na każdym kroku.

Gość gość
To nie sa żadne pomowienia ponieważ nie pisalam personalnie do ciebie. Nawet nie wiem ktory wpis jest twoj. Pisalam do wyimaginowanego twora

Gość gość
W ogóle pisalam do siebie bo też wywodze sie z generacji NiC.

Gość gość
jeżeli uważasz się, za nic to jest to przykre, ale nie wymyślaj, że wszyscy są tacy.

Gość gość
O nie moja droga. Pogrążyłaś się. Odpisałam cytując moją wiadomość i twoją, a ty wtedy odpisałaś ponownie używając wielu obelg oraz pomówień. Przeproś mnie za swoje krzywdzące słowa, które mnie uraziły, nie są zgodne z prawdą oraz uderzają bezpośrednio w godność. Proszę jeden i ostatni raz ponieważ nie jestem konfliktowa.

Gość gość
Nie pisalam do Ciebie. Nie masz na to zadnych dowodow. Mnie tu obrazono milion razy jak bedziemy wnikać to się okaze że np to bylas ty.

Gość gość
Nie, to nie mój poziom kultury. W takim razie niestety zostaje jedyna sprawiedliwa droga rozwiązania sporu. W tej chwili żegnam.

Gość gość
Przepraszam wszystkie osoby które poczuly się urazone krytyka mojej wlasnej osoby. Zal mi d**e sciska i mam nieudane życie.

Gość gość
Hahahahhaa, nie ma co im tłumaczyć, to jest pokolenie, które nie wierzy ,że za trzy błędy oblewało się maturę. A ,że narkotyki, poza kompotem weszły koło lat 90 i to też, nie wilościach hurtowych to propaganda, xd. Toż to nasze babcie chlały, cpały, grały w słoneczko i nosiły stringi w charakterze spódniczki. Biedne pokolenie.

Gość gość
Hahahahhaa, nie ma co im tłumaczyć, to jest pokolenie, które nie wierzy ,że za trzy błędy oblewało się maturę. A ,że narkotyki, poza kompotem weszły koło lat 90 i to też, nie wilościach hurtowych to propaganda, xd. Toż to nasze babcie chlały, cpały, grały w słoneczko i nosiły stringi w charakterze spódniczki. Biedne pokolenie.

Gość gość
Widzę pierwszy rozsądny temat od nie pamiętam jakiego czasu. Smutna prawda. Pomijam już temat dziewczyn, bo te to się już prawie biją, ale popatrzcie. Kiedyś młodych mężczyzn brali do wojska. Musieli tam być 3 lata. Byli szkoleni jak trzeba, w razie obrony kraju. Młody człowiek wracał do domu jako dojrzalszy mężczyzna. A teraz kto nas by obronił? Nie ma mężczyzn. Są jakieś żałosne kreatury, faceciki z fobiami i innymi "dys". Jak by im dali karabiny, to by do siebie nawzajem zaczęli strzelać. Nic nie umieją, żałośni, nieodpowiedzialni, chowający się za równouprawnieniem (w większośc,i ośmielam się twierdzić że 80-90%). I takie teraz mamy społeczeństwo, a będzie jeszcze gorsze jak napłyną biedni uchodźcy :O Wchodzimy spowrotem na drzewa niestety a młodzież się jara stanowiskiem np. managera, które kiedyś nosiło miano magazynier :O

Gość gość
Dyskusja obnażyła opisywane wady pokolenia zero. Są mało inteligentni, nie słyszeli nawet o narkotykach , czytają BLOGI i nie maja nic do powiedzenia oprócz obrażania innych, straszenia, wyśmiewania. Ciemni, kłótliwi, z manią wielkości. Nie wiedzą, że psie głosy nie idą pod niebiosy i co najgorsze nie widzą swoich wad, więc nie mają szans na to aby się zmięnić.

Gość gość
słyszęli, ale nie wszyscy mięli z narkotykami takie bliskie doświadczenia jak ty :)

Gość gość
Nie szczekaj synku, wasze wady są znane, bo sami wszędzie opisujecie nawet najbardziej intymne sprawy nie szczędząc zdjęc tez nawet intymnych. Mnie nikt oprócz ciebie o narkotyki nawet by nie posądził. Nie masz argumentów, to plujesz.

Gość gość
bo cos za duzo ich wszedzie widzisz zebys nie mial z nimi wspolnego. Przez cala swoja mlodosc nie mialam kontaktu z cpunami, o tym co mieliby brac nie wspominajac, za to ty nawijasz o tym jak wsciekly od poczatku tematu.

Gość gość
Nie maja argumentów to próbuja zastraszyć

Gość gość
i czytajac temat mam wrażenie, że to osoby próbujące udowdonić, że młode pokolenie to prawdziwe ZERO. Zero kultury i zero argumentów.

Gość gość
Ciekawy temat, szkoda, że autor tak strasznie uogólnia i wrzuca wszystkich do jednego wora.

Gość gość
Zero kultury, to u was i widać w każdym słowie. Jesteście ćpunami i wszyscy o tym wiedzą. Nie ma co zaklinać rzeczywistości, że jest inaczej.

Gość gość
z tobą rozmawiać nie będę, już pokazałeś swój poziom ca pierwszych stronach tego tematu. Z kimś takim nie zamieniłabym słowa na ulicy to i w necie nie zamierzam.

Gość gość
Jesteście tak tępi, że nawet nie rozróżniacie, że rozmawia z wami kilka osób, a nie jedna. Jesteście nudni z tą swoją tępotą i nie ma już o czym rozmawiać. Mam w głębokim poważaniu, że nie chcesz ze mną rozmawiać, a nawet cieszy mnie to.

Gość gość
Co za wysokie mniemanie o sobie, a w głowie niewiele.

Gość gość
akurat ty wiesz co kto ma glowie, lepiej zajmij się pustką w swojej wlasnej

Gość gość
Nioe napisała ani jednego sensownego zdania jeszcze, ale strzelac fochy to potrafią. Przerost formy nad trescia.