Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obecna generacja młodzieży

Polecane posty

Gość gość
w sumie rozumiem frustrację tego gościa. To jakiś idiota, nie ogarnia co się wokół niego dzieje, wszystko jest dla niego za trudne więc zwala winę na innych.

Gość gość
Przygłupie pokolenie zero nie rozumie nic.

Gość gość
Frustracje może mieć tylko młode pokolenie, bo to starsze już się urządziło. Prawda w oczy kole, więc odsuwa się od siebie problem zwalając na innych.Typowe!

Gość gość
no z tego co mówisz to ty się nie urządziłeś i jesteś największym frustratem w tym temacie ;)

Gość gość
Pogratulować inteligencji! Z jakich to powodów wyciągasz wniosek, że nie jestem urządzony. I ty chcesz się dorobić, a do tego mózg by się przydał i na dodatek studia skończyłaś/ Musiały drogo kosztować!

Gość gość
sam przyznałeś się, że masz problem z obsługą telefonu komórkowego, czyli czegoś z czym radzi sobie moja blisko osiemdziesięcioletnia babcia. Poza tym tak jak mówiłam, twoje "urządzenie się" dla mnie może być bardzo byle-jakim życiem.

to prawie napewno jest troll, "poetyka" jego wypowiedzi przypomina mi takiego jednego durnego trolla, który kiedyś do mnie się przyczepił tutaj, może to nawet ten sam :P Nie warto rozmawiać z tym czymś.

Gość pololenie pokemonów
Pokolenie Pokemon i wszystko jasne.

Gość gość
nie warto rozmawiać z tym czymś bo co bo jaśnie pani tak uważa? że z tym podczłowiekiem nie warto rozmawiać bo ma inne zdanie? p******a jesteś

Gość gość
Komunę rozwalił Wałęsa i kapitalizm teraz mamy! Bieda i nędza!

Gość gość
Widocznie się identyfikujesz , ze jesteś czyms, skoro taki bulwers. Buziaczki i stosuj kalendarzyk, bo wy gum nie używacie

Gość gość
Ja chcialam nawiązać jeszcze do tego że dziewczyny/kobiety są coraz gorsze. To prawda, ja czytając neta co piszą kobiety, mężatki, to widzę że są coraz bardziej zdegenerowane, zepsute i gorsze od facetów. Mówi sie że facet to świnia, a ja uważam że kobiety to jeszcze większe świnie. Moja siostra ma fajnego męża, ale sobie kochanka znalazla i trzy lata z nim sypiala w tajemnicy przed mężem. Stara baba 35 lat, dwojka dzieci a psychika malej dziewczynki. Kochanek ile jej orgazmow dawał, trzy pod rząd, a mąż nudny bo ciężko pracuje i jej nie zaspokaja bo tylko raz może a nie 10 razy na dzien. Dla mnie takie kobiety są puste. Sama jestem kobietą ale nie moglabym zdradzać męża i nie mam szału na punkcie orgazmow. I jak tak czytam fora to coraz wiecej takich idiotek, mają męża, dzieci a na dole je swedzi i zdradzają męża. Albo inny przykład, 30 letnie singielki sypiajace z kim popadnie i tez musi byc orgazm bo jak nie to wibrator, idiotka sie żali że tylko wibrator ją zaspokoi, ma 31 lat, spała z 8 facetami i żaden jej nie zaspokoil, taki post byl niedawno na portalu gazety, obrzydliwa i plytka idiotka traktujaca facetow jak maszynki do orgazmow. Ogólnie coraz wieksze zwyrodnienie kobiet, kochanki zonatych, koledzy od sexu, sex na 1 randce i jeszcze są z siebie dumne że takie wyzwolone. A dla mnie to zwykle szmaty

Gość Jacek Szafałowicz Komsta
Wygrywa w życiu najcwańszy i najinteligentniejszy, a frajer popełnoa samobójstwo!

Gość Posychiatra Szafałowicz dokt
Kapitaliści i socjaliści głowy chore mają! System też jest chory na głowę jak i sejm! Udowodnione naukowo w USA.

Gość gość
gość dziś "Ja chcialam nawiązać jeszcze do tego że dziewczyny/kobiety są coraz gorsze. To prawda, ja czytając neta co piszą kobiety, mężatki, to widzę że są coraz bardziej zdegenerowane, zepsute i gorsze od facetów. ....." X Nie są zdegenerowane. Robią dokładnie to, co mężczyźni robili od wieków a na co patrzyło się z przymróżeniem oka. Twoje poczucie moralności nie jest w niczym lepsze. Idąc tokiem Twojego myślenia można powiedzieć że jesteś ograniczona. Zawsze rozwalają mnie takie zarzekające się że "ja bym NIGDY nie zdradziła". Nie wiesz co Cię jeszcze spotka. Możesz dostać obłędu c/i/p/k/i a później dziwić się jak to się stało bo przecież Ty taka porządna jesteś.

Gość gość
Kaska ty brzydalu jeden;-)

Gość gość
Brawo. Pokolenie zero zabrało głos i włos się jeży na głowie. Szambo, schizofrenia i głupota do kwadratu.

Gość gość
Lepiej zajmij sie czytaniem instrukcji do odkurzacza (co nazywasz doksztalcaniem) :D

Gość gość
Kasia szatanistka to typowy przykład rozkapryszonego bachora z pokolenia zero