Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresja dekompresja

Poznam dziewczynę z depresją.

Polecane posty

Tęczówki mam szare, może czasami lawendowe się wydają. Według mnie szare, ale często mam duże źrenice to wydają się czarne. ;) Kochana, nie masz wyboru. Teraz Ty. Opisz proszę, cokolwiek, nawet mikrocząstkę siebie.;)

Przytulam i nie wypuszczam z objęć dopóki nie wycałuję całej szyi...;) Kochanie, uwielbiam tak jak piszesz i nic nie zmieniaj, proszę.:)

Gość gość
Dziękuje za uchylenie cząsteczki siebie...:-))ciekawe, z nutka tajemniczości...:-))...czy lubisz grać w ,zielone' oczko?

Dziękuję również ;) lubię...a jak w to się gra?;) Piękny kolor...ciekawe jak w rzeczywistości wygląda...;);)

Gość gość
Onieśmielasz mnie...:-))...czy nieosiągalna jest rownowaga bez drugiej osoby? Ptaki utrzymują równowagę pomiedzy zyciem na ladzie i w powietrzu..;-)) Post gościa, ktory obraza, nie przejmuje sie... Tak jak napisałam, niech wzniesie sie, ponad swe smutki...;-)) Dziekuje rowniez, ze stanales w obronie mej..;-))....przyciągnij...przytul....;-))

Gość gość
Trzymasz mnie blisko...nasze ciała splatają sie...:-))czuje Twoj zapach, dotyk, Twoje ciepłe, męskie dłonie...przesuwają sie po moim ciele....;-))delikatnie masują uda...niech ta noc trwa...;-))

Gość gość
W Twych ramionach...nikt nie moze nas oderwać....wznosimy sie ku gorze..namiętności i pożądania...;-)) Twe usta słodkie...pieszczą i muskają delikatnie moj brzuszek...:-))czuje Twoj ciepły oddech.....;-))

Dzięki Tobie mam siłę do onieśmielania.;););) Ludziom do ptaków jeszcze dużo brakuje.;) Na razie myślimy o lataniu, a zanim zanim człowiek zacznie latać to chyba niezbyt szybko nastąpi...:( Nie dziękuj Kochanieńka ;) to oczywiste że będę stawał w Twojej obronie. ...rozpalasz;)...odurzyłaś moje zmysły...niech ta noc trwa...ale ...podglądają nas...:( Skarbie wybacz, ale nie ma co tu już pisać, jak takie akcje mają być co wyżej? Może jednak udamy się w miejsce gdzie tylko my będziemy?

Gość gość
Co proponujesz Słońce? ;-)) Czyżby prywatne i tylko dla nas:-D

Mogę zostawić maila? Może mailowo już spotkalibyśmy się?

chatnoir@onet.com.pl do zobaczenia, czekam na Ciebie;)

Gość gość
Miska juz cała zarzygana.. Moje dłonie powoli i namiętnie przesuwają sie po jej wygiętych krawędziach, urywany oddech w ktorym czuć wymiociny wypełnia przestrzeń. W jelitach czuje napór gazów i puszczam smrodliwego pruka. Jego intensywny zapach rozlega sie w powietrzu. Księżyc swieci zaglądając przez me okno, we włosy se chyba wepnę kokardkę i namaluje serduszka na policzku. Moze tych dwoje przynudzających romantyków pozwoli mi wziąć udział w tym arcynudnym i pospolitym dialogu? Dziewczynko od gościa twoje teksty sa cienkie jak woda po kartoflach, brzmią jak kopie sypialnianych dialogów przeprowadzanych na kafe codziennie przez cymbałów koniobijcow. Zreszta razi tez nadmiar zwrotów "ciebie, tobie, cie" ktore stawiasz na końcu zdania. Efekt jest tani i kiczowaty choc tobie moze sie wydawać ze opanowałaś sztukę władania słowem w dramatyczny i efekciarski sposob. No way!