Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka_Koszalin

163 cm wzrostu i 77 kg toż to olbrzym....szukam kompanek do wspólnej WALKI

Polecane posty

Gość mamuska91
tak ważyłam 62 kg więc 1,1 kg mniej :) teraz myślę co na obiad i nie mam pojęcia ..

Gość Majka_Koszalin
To super :) O tak obiady to i mój odwieczny problem ;/ Wczoraj u mnie skończyło się na obiedzie a później wypad nad morze z ukochanym i nic już nie jadłam :) nie było to zbyt mądre bo z głodu nie mogłam zasnąć

Gość mamuska91
ja też z głodu nigdy nie umiem zasnąć , czasem w nocy budzę się głodna i ciężko mi zasnąć bo zawsze w nocy również podjadałam ciasteczko czy coś i lepiej mi było zasnąć a teraz zapycham się wodą hehe . To widzę że dzień miałaś udany :)

Gość Majka_Koszalin
Ogólnie napoje to dobry pomysł na głód :) szczególnie woda i herbatka :) ja dziś 35 minut Chodakowskiej, pomieszałam Skalpel 1 z 2 :D, czuje, że będą zakwasy przy podnoszeniu pupy z krzesła wraz z jedną nogą w górze hihi szkoda, że zostałyśmy same na placu boju, miejmy nadzieję, że laseczki wrócą :) Kolejny dzień bez kolacji ale boję się stanąć na wagę, poczekam jeszcze parę dni albo w ogóle dam sobie z nią spokój i poczekam aż spodnie będą luźniejsze hihi a jak Twój dzień Mamuśka?

Gość mamuska91
U mnie dzień dietetycznie udany , nawet mój narzeczony zauważył że schudłam,że nie mam już takiego dużego brzucha . Ogólnie moja zmorą jest brzuch :/ poćwiczyłam dziś z chodakowską około 30 min ekstra figury . Jutro dzień babci wiec pewnie babcia bedzie miec mnostwo slodyczy i ciast bo ma 15 wnuków .. pewnie bd musiala kawalek zjesc zeby sie nie obrazila :) zeby to odchudzanie bylo tak proste jak tycie . Mała już śpi , a moj podjada sobie przed telewizorem i cały czas mowi ze mam sobie wziazc , masakra ide spac , bo jak sie zlamie to wszystko mu zjem hehe Może dziewczyny jeszcze wroca albo pojawi sie ktos nowy :)

Gość Majka_Koszalin
Doskonale Ciebie rozumiem, jak mój sobie kupi chipsy i je tak specjalnie powoli aż mnie ściska mimo, że proszę żeby nie kupował wrrr no tak jutro dzień babci, ja do swoich przedzwonie w sumie odkąd jest mały to odwiedzamy jego babcie. Ciężka ta extra figura? Aż zaraz sobie zalukam :)

Gość mamuska91
Nie poddałam się wczoraj , poszłam spać :) ta ekstra figura moim zdaniem niektóre ćwiczenia tam są dla mnie niewykonalne więc robie wtedy jakieś inne hehe Wstałam i muszę ogarnąć jakieś śniadanie :)

Gość Majka_Koszalin
To super ze sie nie poddalas ;) musimy pokonywac nasze słabości. Ja się wczoraj spielam z tym krzeslam i wiecie co ćwiczę do drugi dzień od ponad tygodnia. Nie jem kolacji. Mz i 2 kg więcej :/ nie wiem o co chodzi

Gość mamuska91
oj aż nie możliwe , może jesteś przed okresem ? A ważyła się rano naczczo ? spróbuj jutro jeszcze raz się zważyć . nie zadręczaj się i nie poddawaj , to nie jest możliwe żebyś przytyła , zaczekaj do jutra i zważ się jeszcze raz :)

Gość Majka_Koszalin
Mam co najwyżej środek cyklu ;) wczoraj się podlamalam i troche pojadłam. Waga utrzymuje sie z wczoraj. Planuje 1 dzień glodowki. Mam nadzieje, ze wytrwam. A pojutrze wracam do 1200 kcal i ćwiczeń

Gość mamuska91
śniadanie zaliczone :) Ja na głodówce bym nie wytrzymała napewno , ale życze wytrwałości :)

Gość Majka_Koszalin
Ja nie wytrzymałam ;p to był zły pomysł :) 1200 niech zostanie . A skoro waga wzrosła to trzeba się zmierzyć :D

Gość mamuska91
Ja żałuje ze sie nie zmierzyłam wiec nie mam porównania .. daj znac jak wymiary :)

Przyłączam sie do wspólnej walki <3 ja jestem po pierwszym jakże udanym dniu diety :D Mam do zrzucenia ok 10 kg i mam nadzieję, że dzięki takim "grupom wsparcia" będzie to łatwiejsze ;3 przyjmiecie mnie do siebie? <3 w grupie zawsze raźniej dietować. Dzisiejszy dzień był mega :D zjadłam tyle ile potrzeba i wypiłam naprawdę dużo.. oczywiście nie było tak że wszystko naraz i ta woda przezemnie przeleciała... było to picie regularne :D OGÓLNIE JA KOCHAM PIĆ WSZELKIEGO RODZAJU ZIOŁA <3 dzisiaj kupiłam w biedronce promocyjną mieszankę 7 ziół, spokojny sen i aktywne trawienie :D tak miło na rzołądku wieczorem wypić sb ciepły rumianek ^^ pozatym nie wyobrażam sb nie wypić po przebudzeniu przed śniadaniem połączenia soku z 1/2 cytryny= ocet jabłkowy i woda :D a funkcjonowac bez zielonej i czerwonej herbaty to juz wgl. a jeżeli mam ochotę na jakiś smak to poprostu zaparzam herbatkę owocową hahaha :D A wy macie problemy z piciem czy łatwo wam to przychodzi? :*

Dzień dobry :* ja już po obfitym śniadanku :D Jadłam mega sycącą owsiankę jeżeli wgl można ją tak nazwać :P moja "owsianka" to były 3 łyżki otrąb gotowane na mleku i na końcu po gotowaniu wymieszane ze słodkim jogurtem ;3 do tego inka błonnikowa i mamy śniadanie jak marzenie <3 Hahaha dzisiaj śmiało mogę już powiedzieć, że nie jest to mój pierwszy dzień diety i na pewno nie ostatni. Hahaha nie pierwszy bo drugi ^^ i jestem pełna entuzjazmu! Zaraz poszukam w necie jakiegoś przepisu na indyka <3 uwielbiam indora *_* A wy jak się trzymacie? :*

Gość mamuska91
Witam u mnie dietetycznie okey , ale mojej córce wychodzą górne zęby i jest nie do wytrzymania , nie mam już sił , w nocy spać nie , nosić na rękach nie , wszystko jest na nie .. Zjadłam już śniadanko , teraz myślę co na obiad i w związku z tym muszę ruszyć dupsko na zakupy ale to jak mała wstanie . Zrobiłam sobie weekend wolny od ćwiczeń , w poniedziałek ważenie i Chodakowska na nowo :) Wczoraj byliśmy u znajomych a tam piwko , ciasteczka na szczęście byłam kierowcą to pic nie musiałam ale najważniejsze nie zjadłam ani jednego ciasteczka :)

mamuska91 no to gratuluje wytrwałości i samozaparcia :D Co was dziewczyny najbardziej motywuje? Mnie osobiście te jedno zdanie... "Lato pokaże, co robiłaś zimą" i ja napewno zimą nie zamierzam się spaść i potem latem tego żałować. Bo ja latem będe dumna z moich efektów! *.*

Gość Majka_Koszalin
Witam Ciebie Karolinko :) Gratuluje samozaparcia :) Nie mam czasu nawet żeby odpisać. Mąż w domu chory, dziecko już prawie wyzdrowiało ale wymaga uwagi, Mamo baw się ze mna :D a to zrób obiad, posprzątaj itp itd teraz ogląda bajkę więc mam 5 minut :D ile ważysz Karolinka? Dobre masz podejście, kurcze trzeba by było sobie je przykleić na lodówe :D Brawo Mamuśka za silną wolę i współczuję tego ząbkowania :) Przy drugim dziecku nie będziemy się tak spinać hihiih udało mi się wyrać na zakupy po bluzkę białą galową bo w poniedziałek idę na next rozmowę na sekretarkę do szkoły więc trzymajcie kciuki :D visa vi przedszkola mojego syna hehee Karolinka ile masz lat? skąd jesteś ?

przy wzroście 165 ważę prawie 60 kg :/ jestem z małej miejscowości w woj mazowieckim.. No ja problemów macierzyńskich nie mam :D W sumie mam do was takie małe pytanko... pijacie jakąś zieloną albo czerwoną herbatkę? no chyba, że jeszcze coś innego? ^^ trzymajmy się naszych postanowień! <3

Gość Majka_Koszalin
wow moje marzenie to ważyć 60 kg hehe :D póki co 78 ;d tyle ważyłam w ciąży a z tego co mi wiadomo nie jestem hehe Czerwona herbata b. pomaga, kiedyś stosowałam ale po niej b. często chodzisz do kibelka :) mnie bolały nerki ale właśnie sobie ją zaparzyłam i zobaczę :D

Gość gość
I ja się dołączam ważę 79 kg przy wzroście 1,62 wiem masakra:-(Dzis mam pierwszy dzień diety za sobą wyeliminowałam gluten i ograniczyłam ilość jedzenia.Zobaczymy co mi ta dieta da ... :-)

Gość gośćja
163 cm 76 kg do tego hashimoto i niedoczynnosc Odchudzam sie od poczatku roku, nie jem w ogole slodyczy, zajadam kasze jaglana, jem mniej, pije duzo wody Poki co na wadze zero zmian:(

Gość Majka_Koszalin
Witaj gościu ;) czyli mamy taka sama wagę ;) czas wziac się za siebie i wrócić do dawnej wagi !!! Precz z pokusami bierzmy się do działania. Kurczę tez się lepiej czuje gdy nie jem np pieczywa a jest moja najwieksza zmora. Jak masz na imię ?

Gość Majka_Koszalin
Naprawde zero zmian? Kurczę to pewnie przez ta tarczyce co? Tez bede dianozowana endo. Liczycie kcal dziewczyny chociaż mniej więcej ?

Gość gość
Mam na imię Agnieszka i muszę się pozbyć tego całego zbędnego tłuszczu wiem że nie będzie łatwo ale damy radę

Gość gość
Do gościa- wyeliminój gluten i kazeine przy Hashimoto przeważnie od tego się tyje

Gość Majka_Koszalin
Ja już też nie mogę na siebie patrzeć ;/ i te boczki ;/ zamiast chudnąć to jest mnie coraz więcej, ale chorowałam ostatnio więc i więcej wypoczywałam ;/ no i zajadam stres a Wy kobitki? Ćwiczycie coś?

Gość gość
Mnie mój mąż wyciąga na biegi. Minimum dwa razy w tygodniu około godzinki zrobię 6 km a on 12 km hehe . Małymi kroczkami też zrobię tyle co on.;-)

Gość Majka_Koszalin
Wow godzina truchtu to i tak sukces :D ja mam uraz do biegania, bo nawet dobrze mi szło ale próbowałam wczesną wiosną zeszłego roku i nabawiłam się przeziębienia więc spasowałam :( ale b. bym chciała nawet metodą małych kroczków przykładowo pół minuty marszu, minuta biegu na początek

Gość gośćja
Dzieki za rade- endokrynolog powiedzial ze poki co mam nie zmieniac nic w swojej diecie czyli z odstawieniem glutenu i kaazeiny musze poczekac. Ja dzis cwiczylam z mel b plus jakies tak swoje cwiczenia, wymeczylam sie niesamowicie Nie moge juz patrzec na siebie, chodze w workach, nie moge kupic sobie niczego ladnego:(