Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przekonajcie mnie do istnienia Boga

Polecane posty

Gość gość
nie bo ta cyfra to "11" = 10+1

Gość gość
tu nie ma falsz/prawda jest tylko 11 jako 10+1, lub 9+2 itd :-)

Gość gość
Kto to ustala czy to falsz czy prawda?11 to 11 , 6+5=11 10+1=11 11+0=11 7+4=11 to sama prawda,na co komu to? Nierozumiem waszego swiata,sami komplikujecie sobie go.

Gość jeoo
10+1=1-0+1=0 9+2=1-1=1 8+3=9-0-1=2 itd. systemy, jak wolisz kody, programy 1109019903246579801:10:b0:a1:aa zaraz zacznie sie o tarocie, masz cos do sprawdzenia to wal bo o horoskopach nie chce mi sie gadac jam omega i alfa betakaroten

Gość gość
Dlaczego akurat to? To jakas regula czy co?10+1=1-0+1=0 Nie mozna 3+3=2+6-2? Do czego to kody i kto je wymyslil?

Gość gość
Chodzi mi co okreslaja te cyfry,pod co sa podlozone?co to za wzory?jakie drzwi otwieraja?co to dowodzi ze 10+1=1-0+1=0

Gość jeoo
3+3=2+6-0=2 babilonskie, do przewidywania zachowan ludzkich, apokryfy

Gość jeoo
0 -> oznacza ze jak ktos zrobi 1 to nie zna 0 jak zrobi 10 to zna 0. testy na inteligencje.

Gość gośćOpanieMoj
I tak Bog istnieje,nawet ci co chca obalic istnienie Boga wierza w niego,bo skoro niewierza to po co obalaja czegos czego niema? Sa slabi i niemoga z wlasnymi slabosciami walczyc.Najlepsze jest to ze sami o tym niewiedza ze w niego wierza jak ty jeoo...

Gość gość
Powoli to zaczalem rozgryzac ale dzieki za wytlumaczenie. Chyba jestem na wpol inteligentny? Czy inteligencje sie rozwija z kazdym rokiem czy jej nie mozna rozwinac? Czy jakis glab dzis moze sie jutro okazac geniuszem(skromnie powiem ze mysle o sobie)?

Gość jeoo
szatan nie pozwala na smierc ty wyzej nie, chodzi o to ze kluczem do twoich obliczen jest po prostu 4, swieta liczba, nie wiem daj mi namiar na jakies forum jak mozesz

Gość gośćOpanieMoj
"Wy naukowcy" zawsze poszukujecie tej ostatecznosci,tego nie podwazalnego dowodu na obalenie wiary ktorej nie da sie obalic! Moglbym rzec ze jestescie jak partie polityczne co probuja za wszelka cene postawic ze o to oni a nie wy maja racje. Nauka jest zajepista rzecza i odkrycia sa fascynujace jak i cale zycie ale niestety nie uda sie to nigdy wam i wam i jeszcze wam pseudonaukowcy,amatorzy. Jak mozna obalic kogos lub cos co sam to wszystko stworzyl!"Chocbym szedl ciemna dolina,zla sie nie ulekne"! PS-jeoo niemartw sie,jestes dobry chlopaczyna z gleboka wiara wiec odrzuc wszelkie teorie naukowe i iczbowe" nic wam to nie da ;) i tak Jeoo wiem ze wierzysz :D

Gość jeoo
te tatus spadaj

Gość gośćOpanieMoj
Hej Jeoo zmowiles zdrowaski przed snem? Ja to i za ciebie sie pomodlilem. Trzeba jakis watek zalozyc naukowy bo tak glupio autorce liczbami zasmiecac temat o Bogu Naszym.

Gość gość
bo 11 to liczba naturalna, tzw. doskonała poczytajcie sobie własciwości tutaj en.wikipedia.org/wiki/11_(number)

Gość gość
Niema liczb doskonalych tak jak i liter. Wszystkie sa niedoskonale,np: 1+2+3+4+5+6+7+8+9=9-8-7-6-5-4-3-2-1? A wlasnie ze nie.gdyby byly doskonale to wynik zawsze powinien byc taki sam w odwrotnosci do dodawania. Wniosek? Naukowcy klamia ze wszystko jest rowne 0!

Gość gość
A po co wymyslili jakas liczbe Pi? Inne liczby,wzory itd Na co komu to bylo? Pare tysiecy lat temu nie mieli tak posunietek techniki opartej na wzorach,liczbach itp a wznosili budowle gdzie w tych czasach mimo technologi niczym z kosmosu trudno byloby inzynierom zbudowac replike. Dodam ze wtedy pradu nie mieli a ludzi ponad 6 miliardow tez nie bylo.

Autorze:)to twoj Problem:))samemu trzeba przekonac sie w istnienie P.Boga twoj wybor i twojego sumienia:)

ja z cala pewnoscia moge stwierdzic ze jest P .BOG :)Wiem na 100%ze wiara czyni cuda:)

Gość Nolan
Bóg? Nigdy o niej nie słyszałem.

Gość gość
Nolan musiales slyszec tylko nie dotarlo to do twojego mozdzku.

Gość gość
matematyka i logika królowa nauk

Gość odwiedzajamnieduchy
to tak nie działa,na tym to polega,najpierw musisz uwierzyć potem wchodzisz w inny świat ,nie dlatego że wcześniej nie istniał tylko dlatego że miałeś zablokowane narzędzia które umożliwiają kontakt,żadne przekonywanie nic nie da

Gość gość
a co nauki najwięksi naukowcy wymiękli w fizyce kwantowej gdy zbliżyli się do tego co nie logiczne :-)

Gość gość
to o czym piszesz to urojenie, to tak jakbyś jechał drogą nagle ją zmieniasz ale dalej sądzisz że wiesz gdzie jesteś (chociaz tak naprawdę nie wiesz) co innego gdy wyruszasz w drogę, nie masz pojecia gdzei jesteś ale patrzysz np. w gwiazdy albo kompas i sprawdzasz kierunek

Gość gość
mogę z Tobą porozmawiać ale za jakieś 70-80 lat ,teraz jesteś niewolnikiem matrixa"niewolnikiem systemu niewolnikiem i marionetką ,daj sobie wczepić czipa i już będziesz bestii

Gość gość
wg mnie sprawa wbrew pozorom nie jest skomplikowana, mniej wiecej według tego " Nierówność ta jest spełniona jeśli wyniki pomiarów jednej cechy są niezależne od tego jakie inne cechy danej cząstki są w danej chwili badane. " wiadomosci.onet.pl/nauka/kolejny-dowod-na-pomylke-einsteina/fpxej

Gość gość
wg mnie sprawa wbrew pozorom nie jest skomplikowana, mniej wiecej według tego " Nierówność ta jest spełniona jeśli wyniki pomiarów jednej cechy są niezależne od tego jakie inne cechy danej cząstki są w danej chwili badane. " wiadomosci.onet.pl/nauka/kolejny-dowod-na-pomylke-einsteina/fpxej

Gość gość sylwia
Postaram Cie przekonać..ale decyzja należy tylko do Ciebie.Wiara to nie przymus.Kiedyś kładłam się spać z ogromnym problemem i zmartwieniem..przed snem postanowiłam odmówić koronkę do Bożego Miłosierdzia.Ze łzami w oczacg modliłam się długo i żarliwie Nie wim nawet kiedy zasnęłam.Nad ranem kiedy świtało..wschodzącw słońce zbudziło mnie.Instynktownie spojrzałam na wprost,gdzie znajdowało się trzytajloqe okno ..tzn..były trzy dzielone szyby.Nie uqierzyciw co zonaczyłam.Pamiętam że moj wzrok na jednym z prawej strony skrzdle zatrzymał dziwny szkic.Zaczęłam się twmu przyglądać i nagle dotarło do mnie że widzę głowę Chrystusa w koronie ciernioqej.Momentalnie z moich oczu popłynęły łzy wzruszenia których nie byłam w stanie opanować.Wiem że to nie był sen.Chrystus wysłuchał moich prozb i dał mi znak na soją obrcność w moim życiu.Nigdy tego nie zapomnę .Teraz znów płaczę ze wzruszenia. Wierz lub nie ale zapewniam Cię że to sczera prawda bo ja tego doświadczyłam.CzujęJego obecność.Wierzę.