Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wiadomo już coś o zaginionej Ewie Tylman?

Polecane posty

Gość gość
Przecież oni uważają że jest winna. Oni uważają też ze jak mąż zg***** żonę to nie gwałt, jak laska ubierze mini to się prosiła. Przecież nawet trzezwa nie mialaby wiekszych szans na odparcie ataku. To mogła być dziewczyna idaca/wracajaca z pracy. Nic nie usprawiedliwia napasci na kobiety! Wbijcie sobie do głowy!

Gość gość
DO 11:23 a słyszałaś o tym że chrześcijanie powinni być tolerancyjni, nie wywyższać się i nie chełpić że np. mają zasady i niby są od kogoś tam lepsi?

Gość gość
uważaj chrześcijanko bo jak ci się coś takiego kiedyś przytrafi to twoi bracia w wierze od razu obarczą winą ciebie i znajdą powód jakim sprowokowałaś zabójcę

Gość gość
Powiedzcie dziewczyny. Co Was pcha w ramiona takich ludzi jak ten morderca? Dlaczego nie możecie wiązac się z normalnymi facetami, kulturalnymi, miłymi itp?

Gość gość
dla mnie to nie wyobrażalne, jak można milczeć tyle czasu, wiedząc co się stało i że ona nie żyje, jakim podłym musi być człowiekiem, bez uczuć i bez sumienia, jak mógł sobie normalnie wrócić do domu i żyć jakby nigdy nic ponad tydzień, podczas gdy rodzina umiera w niepewności i cała Polska jej szuka wszędzie, nie ważne czy ją zabił czy sama wpadła, wiedział co się stało i przyglądał się jak jej najbliżsi cierpią,bojąc się tylko o swoją doopę i za to powinien dostać karę bezwzględnego więzienia , nawet jeśli jej nie zabił

Gość gość
Wiem, że zabrzmi to strasznie i może nie na miejscu. Ale wolałabym znać najgorszą prawdę o losie mojego dziecka, wiedzieć co się stało, mieć gdzie zapalić znicz niż latami nie wiedzieć co się stało i wyczekiwać.... Strasznie współczuję jej Rodzinie.

Gość gość
gość dziś DO 11:23 a słyszałaś o tym że chrześcijanie powinni być tolerancyjni, nie wywyższać się i nie chełpić że np. mają zasady i niby są od kogoś tam lepsi? gość dziś uważaj chrześcijanko bo jak ci się coś takiego kiedyś przytrafi to twoi bracia w wierze od razu obarczą winą ciebie i znajdą powód jakim sprowokowałaś zabójcę x aha h i hi hi

Gość gość
Znaleźli ciało?

Gość gość
nie ! znalezli flaszke z której chalała :)

Gość gość
Gdyby nie szla z niebieskim smerfem o iq koca welnianego tylko ze zwyklem kolesiem jakims studentem informatyki, architektury, prawa czy cos w tym stylu, troche niesmialym ale odpowiedzialnym, to by ja to nie spotkalo. Doszlaby bezpiecznie do domu w jego towarzystwie a on i tak na koniec wstydzilby sie ja pocalowac dotknac czy zapytac o imie. Ale ona by przynajmniej zyla

Gość gość
Myślicie że jestescie zabawni? A tacy niesmiali, cichutcy faceci czesciej okazują się psychopatami.

Gość gość
Myślicie że jestescie zabawni? A tacy niesmiali, cichutcy faceci czesciej okazują się psychopatami. Puknij sie w łeb cymbale. Znowu idealizowanie niegrzecznych chlopcow

Gość gość
Nowe fakty: Niebieski zeznał,że Ewa uciekała przed nim, on ją gonił, poślizgnęła się i wpadła do rzeki.

Gość gość
Szczerze mówiąc, jeśli nie znajdą ciała to gosciu nie pójdzie siedzieć. I może właśnie o to chodzi?

Gość gość
Ewa Tylman nie żyje. Przez ponad tydzień była poszukiwana przez poznańskich policjantów. Informację podała policja, która powiadomiła także o zatrzymaniu znajomego kobiety. Między nim a Tylman miało dojść do incydentu. Według TVN24, mężczyzna wyznał funkcjonariuszom, że widział topiącą się dziewczynę. Miał usłyszeć zarzut nieumyślnego spowodowania śmierci. x co za chory gość :O czemu jej nie pomógł? :O

Gość gość
mozecie oficjalnie zamknac ten watek dla wąsatych ludomił bez wlasnego życia

Gość gość
gość dziś Myślicie że jestescie zabawni? A tacy niesmiali, cichutcy faceci czesciej okazują się psychopatami. Xxx Ta, jasne :o🖐️

Gość gość
ja czulam ze nie zyje i szybko sie odnajdzie, dzis rano te mysli mnie wrecz nawiedzaly a na pytanie kiedy sie odnajdzie,kilka dni temu wyciągnęłam kartę 4 bulaw (też stawiam tarota) i dzisiaj coś mnie tknelo zapytałam czy żyje i wypadł sąd. Wiadomo co to oznacza...Ale pomijam karty. Skoro ten facet zachował zimną krew i nic nie mówił a przecież na pewno gadał z psychologiem, to też nie wiadomo czy ktoś jej np Nie porwał a on chce zmylić... kto by nie wskoczył do wody widząc że pijany kolega czy koleżanka która lubimy ,sie topi? Pomimo iż słabo pływam nie myslalabym nad tym . Ten facet jest falszywy i wyrachowany. poza tym ona by nie uciekala, bo sama ledwo siw poruszala. Moze ja zg****il?tacy sa wlasnie znajomi..

Gość gość ten jedyny
wlasnie słyszalam... szukaja ciala,niebieski się przyznał do neiszczesliwego wypadku a ja mu nie wierze! skoro widział ja tonąca nie mogł zadzwonic na pogotowie? tymczasem spokojnie sobie zadzwonił do jej chłopaka! moja hipoteza-ciagnal ja kompletnie pijana by ja wykorzystac seks., ona odmowila,moze zazela się szarpac i wtedy moze w prsyzpływie złosci ją uderzył w glówe i zepchnał do wody... inaczej by się tak nei zachowywał,mowił ze był pijany ze nic nie pamieta a na kamerach widac ze idzie rownym krokiem i ciagnie ja w zarosla, wsystko wskazuje na umysle działanie!!! i od poczatku tak pisalam!!!

Gość Hrabia Valcutascu
Tu nie może być motywu seksualnego bo ten 'kolega" to pederasta.

Gość gość
Czyli jak przystojny to juz moze mordowac. Fajny macie tok myslenia

Gość gość
Nie ma cialA nie ma zbrodni. Kara będzie mniejsza. Może być zakopana, a nawet żyć wywieziona do burdelu. A oni szukają w wodzie. Za nieumyślne dostanie rok może 2. A facet faktycznie bardzo przystojny

Gość gość
On nie jest gejem to tylko przykrywka. Prawdopodobnie chciał ją w*****ać,ona nie chciała,zaczęli sie szarpać o czym świadczy zadrapana ręka i wpadła do rzeki. Znajdą Ewe i DNA spod paznokci. Wszystko będzie jasne

Gość gość
Czyli jak przystojny to juz moze mordowac. Fajny macie tok myslenia X Chyba raczej nie o to chodziło w tym poście.

Gość gość
Ty też masz fajn tok myśleniay, bo z dwóch zdań wywnioskowalas ze tak uważamy

Gość gość
skoro dzwonił do jej chłopaka, to jej chłopak też wiedział?

Gość gość
Skoro był w okolicach jej mieszkania to po co? Pewnie miał klucze.A dowód skąd? Mi się wydaje ze on kłamie. Ma coś wspólnego z tym zaginieciem na pewno ,ale nie jest tak jak mowi. Albo sam jej cos zrobil ( na pijanego nie wygladal, ona byla prawie nieprzytomna) albo umówil się z kimś a wiadomo w takiej rzece znaleźć ciało to lut szczęścia. Co za paskudny frajer.

Gość gość
Nie chcę sobie nawet wyobrażać co czuje jej rodzina :( bardzo im współczuję.