Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaa654

Wspólnie czekajmy na 2 kreseczki, w końcu się uda!

Polecane posty

Kasia wszystkie bedziemy trzymac kciuki za Ciebie!:) Ania o Tobie mialysmy zapomniec???!:) No co Ty:) Uda sie nam zobaczysz;* X Czuje sie jak bym byla na kacu, dzis tylko chodze i pije wode juz w sumie ponad 3 litry wody dzis wypilam:O

Ania hahaha jeju az sie woda zakrztusilam jak przeczytalam Twoja wypowiedz!:) Idz i dzialaj!:)

Haha, Aniu, kopulacja to jednak też jakaś forma zbliżenia, ale mimo wszystko uprawiana z miłości, więc ino działać, efektywnie! Kciukorasy ! Minka , dawaj śnieg. U mnie w centrum Polski już ani krzty śniegu!

Dawno sie tak nie usmialam przy seksie jak dzis. Oczywiście to byla szybka akcja a teraz leze z nogami na scianie. Ania a skad jestes bo ja tez z centrum ale u mnie jest bialo i mglisto

A u nas tylko mgła... :/ taka masakryczna ze aż Filip mówi"mama ja boje mgły" :P Minka mam nadzieje że w końcu trochę tego śniegu do nas przybędzie :) Heh ja z nogami na świecę w tych staraniach leżałam juz dwa cykle ale chyba nie trafiliśmy w moment. Jesli Wam to nie przeszkadza to najlepiej poleżeć z nóżkami w górze i bez wstawania isc spać :)

Bardzo proszę o wypełnienie anonimowej ankiety dotyczącej żywności funkcjonalnej :) poniższa ankieta ma formę testu :) dzięki czemu można sprawdzić swój stan wiedzy na temat tej nowej żywności jak również dowiedzieć się czegoś nowego w tym temacie Zapraszam i dziękuję za każdą udzieloną odpowiedź :) link: http://www.survio.com/survey/d/A8P9P2V9I2U9T6K7K

Z tabelki wychodzi ze jak narazie ostatnia mam dostać @- mam nadzieje że wszystkie przede mna juz jej nie zobaczą i ja tez!

Viola :) u mnie nie przejdzie pojscie spac z "zawartoscia":) bo po seksie ja zawsze musze siku:)

I znów ucięło mi posta a wcale nie byl dlugi ehh :/ No wiec nowy rok, nowe starania dziewczynki- takze do dziela i nóżki w górę po przytulankach

Ale to kafe daje d..., kilka razy z rzędu ucina posty choć nie są długie. Niewiem czy za duży ******* stronie czy co

Gość gośćMagda
Hahahahahaha No to się uśmiałam z was , ANKA violka , minka ... Nóżki w górze trzymają :-D słodkie , nie śmieje się bo to moja metoda tez , i tyłek w gore podnosiłam tez , u mnie zadziałało 4 razy :-D I ruszać się i seksic bo sama tu ciężarówka nie chce być !!!!

Gość Emi 1985
Hej. Jestem tutaj nowa i tak jak większość z Was staram się o dzidziusia. Moje cykle są zazwyczaj regularne co 31 dni. Ostatnią miesiączkę miałam 12.12.15 i trwala 6 dni. Kochalismy się z mezem w dni plodne i owulacje. Okres powinnam dostac 13.01.16 jednak od 7.01 mam skape krwawienie. Nie wyplywa na zewnątrz. Praktycznie cale dnie mam czysta podpaske. Czy moze to byc plamienie implantacyjne? Jest koloru jasno czerwonego w sumie wyglada to jak sluz z krwią. Robilam 2 dni temu test i wyszedl negatywny.

Fajny wywiad, taki mądry i pouczający... Tylko żeby bylo tak łatwo - nie myśleć o dniach plodnych ehh :/ Zawsze myślałam ze przy drugich staranich bedzie o wiele łatwiej bo juz wiem ze nie można sie co miesiąc nastawiać i nakręcać a tu nic z tego, psychika robi swoje...

Gość gośćMagda
Witaj Emi ! Może być plamienie implantscjyjne , bardzo możliwe . Ale testy są nie wiarygodne przed terminem okresu także powróz go 13/01 :-)

Gość Minka23
Witaj Emi:) X U mnie dzis chlapa:O

witajcie dziewczęta, Emi niestety trzeba czekać na termin @, nadzieja jest zawsze ale nie ma też co jej rozpalać, najlepiej do tego podejść spokojnie....wiem że łatwo się mówi ale jesteśmy w podobnej sytuacji i trzeba uruchomić cierpliwość xxxx my dziś wstałysmy o 7 i nadal lezymy w łóżku :) jak otworzyłam oczy to pierwsze co to poruszałąm tylkiem czu jajniki juz mnie nie bola, bo wczoraj to tak mnie wymeczyło jak nigdy xxxx Miłego dnia :)

Gość gośćMagda
A opowiedzcie dziewczyny co robicie w życiu czy pracujecie i gdzie ? ANKA , viola , Kasia , minka , Aniaa , Alinka ..itd ... Ja przez lata pracowałam w sklepie ZARA jako sprzedawca i na kasie , aż do listopada tego roku , a teraz z mężem od listopada zajmuje się rodzinnie mieszkaniami do wynajęcia , taka lekka robota , dużo w domu i papiery . A skończone mam studium administracji . Moja córa w gimnazium , syn w podstawówce . Maż pracuje w firmie ubezpieczeniowej . :-)

Gość gośćania2
Ja przed pierwsza ciaza konczylam praktyki jako fryzjer po porodzie nie chcialam do zawodu wracac i w listopadzie otworzylam sklep dzieciecy.

Rozebralysmy choinke a coreczka do mnie mowi ze teraz bedzie brzydko i smutno w domu.... Xxxxz Ja studiowalam, dziennie zrobilam licencjat a zaocznie magisterke i wlasnie na mgr poszlam do pracy w firmie telekomunikacyjnej i zaczynalam w bok czyli odbieralam telefony od klientów a skonczylam na stanowisku po. koordynatora i po 7 latach zwolniłam sie otworzylam sklep ale po 2 latach go zamknęłam i poszlam do pracy do następnej korporacji i jak bylam na macierzyńskim to wygasla mi umowa. Teraz pracuje w domu, zdalnie tzn teraz akurat zrobilam sobie 3miesieczna przerwę a tak to dom czyli sprzatanie, gotowani no i dziecko :) Mam chec isc do pracy, do ludzi ale najblizsza praca to 30 km ode mnie czyli koszty dojazdu to ok 400zl + niania minimum 800zl i jak mi maz uswiadomil ile mi zostanie z wypłaty a do tego nie bedzie mnie cale dnie w domu to jeszcze odciagam ta decyzję.

Minka u nas śnieg sypie!! :D co prawda jest na "+" ale cos tam zostaje wiec od Ciebie do nas przyszlo :) Ja jestem technikiem farmacji i pracuje w aptece od 2008r. Prace mam w mieście 15km od mojego, dojeżdżam autem bo autobusy nie pasują. Bo pracuje na dwie zmiany. Dzis wyjątkowo jadę na 11 do 19. Nianią jest moja mama ktora mieszka pod nami wiec w kazdej chwili przyjdzie. Ale mam nadzieje ze od wrzesnia młody pójdzie do przedszkola :)

VIOLA kurde wczoraj wyzywałam apteki (tak ogólnie hehe) bo w listopadzie kupowałam duphaston za 33zł a wczoraj za 43 zł! no 10 zł w 2 miesiaće? masakra!!! Ja przeważnie robie zakupy w aptece internetowej i jak zamawiam za ok 150 zł to jestem z 50-70zł do przodu, zalezy co biore. xxxx u nas nic chyba nie pada wiec zaraz idziemy na spacer bo ostatnio to siedzimy tylko w domu. Obiad wstawiony, dom sprzatniety więc teraz czas na małe przyjemności :)

Ja studiuje, jeszcze 1.5 roku i koniec:) pozniej planuje magisterke i pojsc do pracy:) no i w miedzyczasie zmajstrowac sobie babla:)

Gość gośćMagda
ANKA , Mówisz ze do najbliższej pracy masz 30km takiej w twoim zawodzie czy ogólnie ? Minka , a ty nie wolisz najpierw studiów skończyć potem praca a następnie dziecko ? Pytam z ciekawości skąd taka szybka decyzja ? Wiesz ja córę urodziłam tez wcześnie 22 lata ale u mnie było to zaplanowane , kończyłam studia .

Gość gośćMagda
Minka chciałam napisać ze u mnie nie było to zaplanowane , zgubiłam "nie " w poprzednim poscie .

Magda tu gdzie mieszam to JJest biedronka, mila i kilka małych sklepikow. Urzad miasta i szkola ale to obsadzone po rodzinie do 4 pokolenia i duze zaklady mięsne ale tam tez ciężko bez znajomości do biura a na produkcje czy paczkarnie to ja sie nie nadaje (chore kolano) wiec zostaje dojeżdżać.... gdyby chociaz moja mama zostawala z mala ale ona tez pracuje wiec siedze w domu Xxxx U nas dzis na obiad gulasz mięsno-warzywny z kasza pęczak. A wy co dziś bedziecie jeść?