Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleczka02

Odchudzamy się w 2016 r.

Polecane posty

Ok dziewczyny dziś do ogrodu nie da się iść popracować a uwielbiam taką pracę :) wiec plan mam taki najpierw pranie później łazienkę na błysk wysprzatam i klatkę schodową i do obiadu pewno tyle zdążę zrobić a później się zobaczy ! Taka moja gimnastyka na dziś . Dobre i to hihi . Ok zmykam trzeba się w końcu rozruszać :) :****

Gość mb32
Zestawy fitnessblender z youtube.moj ulubiony to cordio+abs...hiity jeszcze nie sa w moim zasiegu kondycyjnym ale daze do tego bo to podobno bardzo efektywne treningi.

Gość gość
dziewczyny, schudłam!!! od ponad miesiąca piję soki, głównie z warzyw z mojej wyciskarki http://terapiasokami.pl/wyciskarka-kuvings-b6000 nie czuje głodu, piję 5 x dziennie, czasem rano dodaję banana, dla sytości. Polecam, działa

Gość mb32
Tylko soki?jesz cos?

Mb bardzo fajne te zestawy . Podobają mi się bo nie ma tam nudy ! Ćwiczenia zmieniają się co chwilę ! Nie ma monotoni :) mówisz że 3 razy na tydzień cwiczysz ? Dajesz radę od początku do końca ?

Gość gość
Dobre miejsce, aby kupic Xenical lek na recepte, który dziala swietnie. Nie musisz poprzedniej recepty (ich internetowe konsultacje lekarza jest latwe) http://www.europetablets.com

Gość Szczypta Chilli
Mb, obawiam sie ze to tylko reklama..

Hej hej :) ja właśnie wróciłam z kijków dziś 1.15 min zaszalalysmy ! Dzieci śpią więc co tam ! Plan wykonałam w 100% wysprzatane na medel a i dietetyczne bez odstepstw ! Dzień zaliczam do udanych ;) pozdrawiam i miłego wieczoru dziewczyny !

Gość anka_88
Ja schudłam już 8 kg dzięki diecie Sandruni. Zaczęłam też więcej się ruszać, przestałam jeść słodycze i tłuste rzeczy, efekty widoczne gołym okiem ;) więcej o tej diecie na tej stronie https://dietasandruni.wordpress.com/

Gość mb32
Blanka111 ten moj ulubiony zestaw i kilka innych cardio functional training i kilka silosych teraz juz daje rade cale zrobic ale poczatki byly trudne.Dla mnie fitnessblender jest super !A z tymi kijkami chetnie kiedys pochodze...mam ochote kupic.

Gość niffi34
Hejka dziewczyny, u mnie dzisiaj dietowo ok i obyło się bez łasuchowania :) Ćwiczenia miałam w planie na wieczór ale jakoś mi się strasznie nie chciało, jutro też nie ćwiczę ale za to piątek zumba a sobota piloxing :)

Gość Balnika
Ja oprócz ćwiczeń, jedzenia warzyw i picia 2 litrów wody stosuje jeszcze Formoline L112 do dwóch ostatnich posiłków i jest na prawdę łatwiej zrzucić zbędne kilogramy :)

Niffi dobrze masz z tymi zajęciami :) można fajnie odreagować odpocząć od wszystkiego przy takich ćwiczeniach w klubie ! żałuję że mi udaję się tylko wieczorem na chwilę do parku wyskoczyć z patykami (moja teściowa tak mowi) eh kochana mamusia ;) mąż wiecznie zabiegany tylko wtedy z dziećmi chce posiedzieć . Nie mam wyjścia niestety muszę czekać aż posrosna! Mb kijki jak najbardziej polecam ! Nie byłam przekonana z początku przyjaciółka mnie namówiła do ich zakupu . A teraz się zakochałam w nordic walking ! Staram się chodzić przynajmniej co drugi dzień . Mb dziś jak znajdę więcej czasu to pocwicze razem z Tobą tę zestawy ! Haha napiszę później jak mi poszło ale przy mojej kondycji widzę to w ciemnych kolorach ... Ok dziś córcia jedzie na wycieczkę szkolną więc wstałam wcześniej :) miłego i dietetycznego czwartku dziewczyny !

Hej dziewczymy co tu dziś tak cichutko ? Mb pocwiczylam pot się ze mnie leje a mięśnie płaczą ;) padam na łeb na szyję ! A wytrzymałam uwaga uwaga marne 18 minut ... wiem wiem cienki ze mnie zawodnik . Mam nadzieję że z dnia na dzień będzie coraz lepiej ! Dziewczyny piszecie coś !

Gość fredka32
Wracam na właściwie tory. Od dziś mż bo ostatnio to sobie pofolgowałam. No i co najważniejsze wzięłam się za ćwiczenia. Zaliczyłam skakankę 500 skoków szału nie ma ale zawsze coś no i na początek 8min abs na brzuch. Moja kondycja zeszła do zera. A na skakance już potrafiłam skakać 20min bez przerwy.

U mnie dziś piękny dzień za oknem, słoneczko tak świeci, że aż się nie chcę siedzieć w pracy, ale cóż jak trzeba to trzeba. Wczorajszy dzień mogę zaliczyć do tych średnich, jeśli chodzi o walkę z kilogramami. Niby dietkowo ok., ale większość z jedzenia była popołudniu, a to już gorzej. Do 16 byłam na szkoleniu więc niestety nie dało się inaczej. Do domu wróciłam później niż zwykle więc na ćwiczenia też już czasu nie było. Więc bilans jest taki sobie, ale jest też mały sukces – na szkoleniu było masę słodkości: cukierki, ciasta, paluszki, a ja się niczym nie poczęstowałam, nawet nie skubnęłam tak więc jest z siebie dumna. Dziś moja córcia występuje w przeglądzie piosenek ludowych dla przedszkolaków. Ciekawa jestem jak jej pójdzie bo ostatnio już nie chaciana ćwiczyć, chyba miła już trochę dość. Niestety Pani z przedszkola powiedziała że udział rodziców jest niewskazany, bo jak na widowni jest mamusia lub tatuś to dzieci się rozpraszają, panikują, płaczą itp. więc będę musiała cierpliwie czekać, a jakaś taka jestem poddenerwowana.

Gość gość
O rany co tu tak cicho? Pewnie Wszystkie się wygrzewacie na słoneczku. Szczęściary, a ja tyram w pracy. Chciałam się Wam pochwalić – właśnie dzwoniła Pani i moja córcia zajęła II miejsce na przeglądzie piosenki ludowej dla przedszkolaków na 28 występujących ( nie było kategorii wiekowych).

Gość fredka32
Gruszka no gratulacje dla córci. Ja niestety na drugą do pracy. Właśnie zrobiłam dwa prania, obiadek i kawa i witaj ludu pracujący. Moja córcia też przygotowuje się do konkursu piosenki przedszkolnej. Jest juz po eliminacjach a jutro ma przesłuchanie piosenki indywidualnej czy dobrze śpiewa. Ale dopiero konkurs w czerwcu. Ale mi się nie chce iść do pracy. Tak to bym poszła na plac zabaw z córką.

Gość Szczypta Chilli
Kto sie wygrzewa ten sie wygrzewa;) grabilam iglaki spod tuj. Zapakowalam 7 workow po 160l. Jestem padnieta. Terac wcinam salatke z pomidora, ogorka i lososia- chwila przerwy na trawienie i pojde pocic sie na orbitku- pozniej juz mi sie nie bedzie chcialo..

Gość mb32
Blanka111 a ktory zestaw robilas?

No wreszcie za niespełna godzinkę do domu. Chilli to ty masz już dziś siłownie zaliczoną w ogródku. Ja mam okna do umycia planowałam na sobotę ale niestety jak zakomunikowała szefowa: w związku z licznymi przedsięwzięciami realizowanym przez wydział, sobotę 21 maja ogłasza się dniem procującym, no i dupa z mycia okien. Ja dziś pożarłam 1 jabłko i sałatkę z Lidla LUNCH BOX z serem typu greckiego, sosu nie dodałam ( jest w osobnym pojemniczku) więc w 100% zdrowe, do tego 1 l. mojej ulubionej czerwone herbaty, 0,5 wody i jeszcze przed wyjściem będzie kawa czarna – właśnie się studzi. Obiadek już mam wczoraj zrobiłam na dwa dni, a więc: pulpety z mięsa drobiowego ( dla mnie bez sosu gotowane na rosołku) i buraczki gotowane. Zakupiła dziś rano przed pracą kefiry naturalne i zamierzam popijać jako przekąskę. Mam nadzieję że dziś uda mi się troszkę poćwiczyć, pogoda taka piękna że aż chce się wyjść na powietrze. W ubiegłym roku dużo biegałam, w szczytowym momencie nawet 10 km w ciągu 50 min. więc to był całkiem niezły wynik. Niestety w tym roku kiepsko, nie to że mi się nie chce ale męża ma teraz bardziej zajętego ( zawodowo oczywiście) i niema mi kto z córcią zostać jak ja na brykanie wyruszam. Więc jest jak jest…

Gość nowa stara
hej dziewczyny ja też grzecznie i wczoraj i dziś. Pogoda lepsza więc pójde pobiegać. Jakiś katar mnie dopadł ale typowo alergiczny więc krzywdy sobie nie zrobie biegając :) Najwyżej będę smarkać :) GRUSZKA- super że córcia na pudle! Gratulacje, rośnie Ci mała zdolniacha :) i to na 28 dzieciaków!! BLANKA ja tez nie mam wielkiego pola manewru jeśli chodzi o "zrobienie" coś dla siebie (mam na myśli fitnes klub) i też czekam jak mi dziewczyny podrosną, ale to już taka stara będę ;) 18 minut na start cwiczeń to i tak nieźle :) FREDKA będzie dobrze :) Trzeba się wdrożyć od nowa. Sama sobie to wbijam do głowy :) NIFFi co to ten piloxing? CHILLI ładny relaxing w ogrodzie :)

Gość niffi34
Hejka dziewczyny, ja też w pracy, jeszcze do 17.00 ale mam luźny dzień więc spoko. Gruszka gratulacje dla dumnej mamuśki. Super jak dzieci osiągają swoje sukcesy. Też sobie zaparzylam teraz czerwoną herbatkę, może coś pomoże na moje kg ;) Nowa Stara super że się trzymasz z tym bieganiem. Ten mój piloxing to taka nowa moda,połączenie boksu, pilatesu i tańca. Można się nieźle spocic. Mb i Blanka ja też czasem ćwiczę Fitness Blender, chociaż zakochana to jestem w Jillian Michaels i jej zestawach. Może sobie też spróbujcie :) Szczypta Chilli niezła robota z tymi iglakami, trening możesz już sobie odpuścić ;) Fredka ja też czasem se myślę "jak by mi się tak chciało jak mi się nie chce.... ". Miłego dnia w pracy! Agutka znowu się gdzieś zgubiła.....

Gość Szczypta Chilli
Niffi wyobraz sobie, ze nazwisko Jillian Michaels cos mi mowilo. Otworzylam swoja biblioteczke a tu prosze - jej ksiazka "opanuj swoj metabolizm". Dostalam kiedys w prezencie, schowalam do szafki i zupelnie o niej zapomnialam. Przejrza ja dzis;)

Gość gość
Jeśli ktoś lubi nagie opalanie i saunowanie to polecam forum naturyzm info i naturystykacom.

Heeeej :) Wszędzie szukam pomocy i nikt mi nie potrafi odpowiedzieć... Może Wy możecie coś pomóc :) Mam 24 lata wzrost 150cm (niestety) ważę 43,5kg. Wydaje się jakby nie było problemu... natomiast jest.. Ogromny brzuch... wyglądam jakbym była w ciąży... jest strasznie galaretowaty.. jestem na diecie 3 tydzień (dieta od dietetyka) podpowiedzcie co moge z tym brzuchem zrobić ? :( Będę bardzo wdzięczna :)

Gość mb32
Martaaa musisz zaczac cwiczyc.Ewentualnie zabiegi z zakresu medycyny estetycznej kriolipoliza lub lipoliza iniekcyjna daja podobno fajne efekty...osobiscie polecam cwiczenia,moze jakies cardio i cos typowo na brzuch(abs).

byłam u chirurga na wizycie powiedział że takie zabiegi nic mi nie dadzą i że to marnowanie pieniędzy... powiedział, że idealnie się nadaje na liposukcję brzucha.... ech.. A Ćwiczę cardio i siłowe i też zero rezultatów :(