Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
malutka_8686

Inseminacja 2016

Polecane posty

Gość gość2337
No i koniec nadziei. HCG 4, spada... Nikita, Kulta, Wiesława.....dziekuję za wasze wpisy i kibicowanie. Teraz fakcie znać jak u Was... Kkiniaa84. Mam nadzieję, że Ty wyszłaś zwycięsko z procedury. Którejś musi się udać!

Gość Kulta
Przykro mi Gosc2337. Naprawdę. Dluga ta droga, oj długa. Ale w końcu musi sie udac. Nie ma innej opcji.

Gość Veronikaa
Gość 2327 przykro mi :( ech Walczymy wszystkie dalej! Kkiniaa84 jak u Ciebie ?

Gość gość2337
Nikitka05, Kkinia84, Kulta, Wiesława, Cytryna i wszystkie staraczki, życzę Wam i sobie nadziei i wytrwałości, pogody ducha oraz wiary! Wesołych Świąt....

Gość gość2337
....VERONIKAAAA, Oska....i inne staraczki Do życzeń dołączam też to najważniejsze - zdrowych pociech i znalezienia sensu życia.

Gość Nikitka05
Dziewczyny ja również przesyłam Wam moc najserdeczniejszych życzeń! Odpoczynku od codzienności, wiary w przyszłość oraz zdrowia i wytrwałości!

Gość Veronikaa
Zdrowych , spokojnych świąt dziewczyny!!! Wierze w to że w końcu nam się uda!!! Ja już niebawem startuje z 3 iui :D Buzialeee :*

Gość wiesława
gość2337 przykro mi bardzo bardzo... eh radosnych i fajnych świąt dziewczyny mimo wszystko.. nie poddajemy się uszy do góry, pozdrawiam i ściskam

Gość Kulta
Dziewczyny :-) życzę nam wszystkim spełnienia marzeń. Tak po prostu. I spokoju, żeby wszystko sobie poukładać. I siły, i wiary w to, że się uda :-) Spokojnych Świat :-*

Gość Veronikaa
Przykro mi Kkiniaa84 :( Zdrowych i spokojnych Świat !

Gość gość2337
Kkiniaa84...przykro mi bardzo. Niestety wiem jak smakuje ta gorycz rozczarowania w Święta... Dziewczyny, dziękuję, że jesteście. Musi w końcu którejś się udać

Gość gość1503
Witam, ja jestem 4dni po IUI i bardzo się boję. IUI miałam robioną 20 dc na pękniętym pęcherzyku i bez żadnych leków. Mąż ma kiepskie nasienie ale liczę na to ze się uda w końcu....

Gość Kulta
To i ja dołączam do niepowodzeń. 11dzień po inseminacji, superhiperczuly sikaniec i bialusienko. Zero szans na cokolwiek. 4 inseminacja, 4 piękne pęcherzyki tym razem i znowu g#wno. Więc inseminacja chyba nie dla nas jednak... Nie wiem, już nawet nie płaczę. Przyszło zmęczenie. Ech. Mam nadzieję,ze zaraz którejś z Was się uda :-)

Gość gość1503
Kulta ale jeszcze się nie załamuj 11 dni po to może być za wcześnie, zrób jeszcze za kilka dni jak nie przyjdzie @. Trzymam kciuki

Gość chiara111
Hej chciałabym się przyłączyć, za około 1,5 miesiąca podchodzę do pierwszej inseminacji

Gość chiara1122
Hej dziewczyny mogę się przyłączyć?

Gość Nelunia
Witajcie dziewczyny Życzę Wam i sobie zdrowych,spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych. I oczywiście spełnienia marzeń. Chiara oczywiście,że możesz do nas dołączyć,witamy i trzymamy kciuki żeby się udało za pierwszym razem.

Gość gość2337
Kulta...rzeczywiście musisz zaczekać, bo od zapłodnienia do rozwoju blastocysty mija 5 dni, a potem kolejne 5 impantuje się zarodek. Po 48h od zagnieżdżania zaczyna wytwarzać się HCG. Choćby test był czuły, to i tak potrzebujesz czasu... Obyś Ty miała piękną wiosnę...

Gość Kulta
O:-) dziękuję za informację :-) nie sądziłam, ze to może az tyle trwać, bo niektóre dziewczyny 8dpo robią robią krwi i jest już. Nie ludze się, ale każda informacja cenna:-) Mnie to sie w ogóle wydaje, ze "Czekac" to moje drugie imię ;-)

Gość gość1503
Kulta wiem co czujesz... ja dzisiaj mam 4 dzień po IUI i mam taki krwisty śluz nie wiem już sama co myśleć. Dzień po też miałam delikatne plamienie i bóle podbrzusza ale dzisiaj to bardzo dzwine bo na zagnieżdżenie to jeszcze za wcześnie. To czekanie jest najgorsze. A orientuje się ktoś ile dni po można zrobić bhcg z krwii?

Gość lilka87
Wielka_nadzieja a jakie są u Was problemy? Czasami jest tak, że lekarz nie zleca badania hsg – jest to niejednokrotnie bolesne dla pacjentki, a jeżeli po IUI np. dochodziło do zapłodnienia to ona wie, ze masz drożne jajowody i nie chciała Cię męczyć pewnie. Ja jestem też w Invimedzie w Katowicach. To moim zdaniem najlepsza klinika na Śląsku, nie denerwuj się. Ja się przenosiłam z innej do nich, z polecenia. I jest lepiej, naprawdę.

Gość chiara111
Dziewczyny a co dostałyscie na stymulację? U mnie niby wszystko w porządku z owulacją a mimo to dostałam fostimon (leczę się we Włoszech) no i właśnie boje się że będzie za dużo dojrzałych pęcherzyków, raczej bliźniaków nie chciałabym mieć bo ja i mój mąż mamy juz dzieci z poprzednich związków

Gość gość2208
Beta hcg nie robi sie wczesniej jak 10dni. Mi przy blizniakach w 11 dniu po iui beta pokazala wynik 32 (a przy blizniakach beta jest wyzsza niz przy jednym dziecku)

Gość wielka_nadzieja29
lilka87 u nas problemy po stronie męża, u mnie wszystkie badania ktore P. dr zleciła wyszły dobrze... Wiem, że może nie było potrzeby robić drożności, tylko problem w tym, że jak się okaże koncem konców, że one są niedrożne, to te inseminacje nie mogły się udać... Jak na razie jeszcze nic nie jest przesądzone.. Jestem po 4 inseminacji, dziś robiłam betaHCG, ale wynik będzie jutro... W nocy miałam bóle jak na @, więc nie mogłam spać, bo już się bałam, że się pojawi... Jak na razie jej jeszcze nie ma, ale stres jest przed każdą wizytą w toalecie... Masakra :( kochane trzymam za wszystkie Was kciuki...

Gość wielka_nadziaja29
Nikitka05 a co u Ciebie ?? Robiłaś dzisiaj bete ?

Gość gość2208
Wielka nadzieja 4 dni po iui beta i tak nic nie wykarze.. trzeba czekac

Gość wielka_nadzieja29
gość2208 pisałam, że jestem po 4 inseminacji, dziś minął 13 dzień :)

Gość gość2208
Wielka nadzieja przepraszam, zle przeczytalam:) To w takim razie trzymam kciuki za wysoka bete!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować