Gość gość Napisano Luty 6, 2016 a wakacje mają być studenckie czy szkolne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
axxk 0 Napisano Luty 6, 2016 Rusanka też zwrócilam uwagę na to, że mamy podobne parametry. ja dziewczynki postanowiłąm zacząć od kopenhaskiej dietki. Kiedyś juz ja stosowałam i nie miałam z nią żadnych problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agula13 0 Napisano Luty 6, 2016 Podobno szybko kg na tej dietce spadają.... pamiętasz jaki miałaś wynik? Niestety ja na to się nie skuszę- umarłabym chyba z głodu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość kasik Napisano Luty 6, 2016 Podobna do diety kopenhaskiej jest dieta margita! Tam do kawy mozna zjesc ciemna buleczke a wynik jest taki sam ! Wiem bo kiedys probowalam i 4.5kg zrzucilam w 2 tyg! Tez mysle o tej diecie! A Wy co myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agula13 0 Napisano Luty 6, 2016 Podziwiam Was kobietki, ze wytrzymujecie na takich dietkach. Trzymam kciuki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nilfheim Napisano Luty 6, 2016 Witam, ja przy wzroście 165 cm ważę 80 km, co oznacza że mam nadwagę a mam 20 lat :) często słyszę różne drwiny, nawet od własnej rodziny dlatego bardzo bym chciała wziąć się w końcu za siebie i lepiej poczuć i również dołączam się do tematu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agula13 0 Napisano Luty 6, 2016 Witamy:) Jaką dietkę będziesz stosować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 7, 2016 Anna---Od jutra zaczynam dietę,lazania dzisiaj zjadlam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieta_magdy Napisano Luty 7, 2016 Hej moje drogie...mam na imię Magdalena 156 cm wzrostu ważyłam 70 kg po dwóch miesiącach ważę 65 kg. Do wakacji chce schudnąć jeszcze przynajmniej 10 kg :) Kiedyś stosowałam dietę dukana, niestety przybrałam po niej ostro... miałam dietę hcg-500 jednak też wróciłam do wagi z dodatkowymi kilogramami w prezencie. Teraz trochę poczytałam o odchudzaniu z głową, postawiłam na zdrowe odżywianie a nie diety! Efekty powoli ale widoczne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieta_magdy Napisano Luty 7, 2016 Zacznę od tego że jak planujecie dietę nalezy najpierw oczyścić organizm, chodzi mi o jelita. Inaczej dieta nie będzie skuteczna. Jelita to nasz drugi mózg. Wszystkie choroby również są związane z tym co jemy- powiedzenie "jesteś tym co jesz" jest w 100% prawdziwe! W naszych jelitach gromadzą się złogi kałowe. Wpiszcie sobie w google i zobaczcie grafikę. Jezeli ktoś jest chętny bardziej opiszę to na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieta_magdy Napisano Luty 7, 2016 Musimy też nauczyć się silnej woli, bo bez tego jest bardzo cięzko. Sama to przerabiałam, wsparcie jakie sobie tu dajecie ma ogromne znaczenie.... Warto też przed dietą zainwestować w blender i sokowirówkę :) Również nie możemy zapomnieć o ruchu który jest bardzo ważny, ale nie takim że od razu hop i 40 min ćwiczę, nie... Bo ucierpią nasze mięśnie. Na początku jeśli mało się ruszałaś wystarczy spacer idź do parku (nie do sklepu- bo myśli masz zajęte czymś innym) rozgladaj sie uwaznie dookoła sprubuj wdychac powietrze nosem a wypuszczać ustami. Zobaczysz jak poczujesz się lepiej. Na temat tego co jem pije i jak zaczełam oczyszczanie opowiem wam jeśli chcecie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nilfheim Napisano Luty 7, 2016 Stosowałam kiedyś dietę kopenhaska, nigdy więcej. Opieram się głównie na ćwiczeniach, a oprócz tego racjonalne odżywianie bez tłustego, słodyczy i na samej wodzie :) tak mi się wydaje najlepiej, bo nie chce sobie niszczyć organizmu na przeróżnych dietach restrykcyjnych, zobaczymy ile się uda schudnąć do kwietnia, bo będzie weselicho :D oczywiście nie moje hahah; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
axxk 0 Napisano Luty 7, 2016 witam, mnie dzisiaj ogarną szał gotowania pieczenia itp, aromatyczne zapachy unosza sie po domu ale ja jestem twarda i nawet mnie nie kuszą. Mam nadzieję, że wam też weekend mija dietetycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agula13 0 Napisano Luty 7, 2016 Witam kobietki:) Fajnie, jest nas coraz więcej... Wesele fajna sprawa... masz fajną motywację... ja jakoś dawno na żadnym nie byłam... Axxk zawsze możesz upitrasić coś dietetycznego dla siebie, wtedy pokusy nie będą Ci straszne... Magda ile masz latek? Ponawiam pytanie - skąd jesteście kobietki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieta_magda Napisano Luty 7, 2016 Jestem z koszalina i jutro mam 30 :P a wy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nilfheim Napisano Luty 7, 2016 Ja Mazowsze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agula13 0 Napisano Luty 7, 2016 Tak jak ja:) Kobietki tak myślę... może byśmy zrobiły sobie tabelkę... o ile dobrze policzyłam jest nas już 8... co Wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nilfheim Napisano Luty 7, 2016 Taka tabelka świetna! Będziemy miały pod kontrolą, co i ile, ale też to ogromna radocha jak widzimy na własne oczy nasze postępy :D a jeśli innym się udało, a nam nie - wspaniała motywacja! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rusanka Napisano Luty 7, 2016 Cześć. Wybaczcie że mało piszę, ale wczoraj byłam tylko chwilę w domu, a dziś leczę kaca. :) Nie wchodziłam rano na wagę żeby się nie wkurzać, bo jednak na imprezie skubnęłam tego i owego (choć niedużo). U mnie super pogoda, taka prawie już wiosenna. Świeci słońce, zero chmur. A 2 dni temu mucha wleciała do mieszkania! Owady więc się już budzą. kasik, nilf, Magda - witajcie :) Co do tabelki - bardzo chętnie. Widziałam taką z rubrykami Wiek,Wzrost, Było (największa waga), Jest (waga obecna, którą zmieniamy np. raz w tygodniu po ważeniu) oraz Będzie (czyli waga do jakiej dążymy). Zacznę, a Wy kopiujcie i dopisujcie się pod spodem, ok? Mam nadzieję że nie wyjdzie mi jakoś krzywo :) xxx NICK..............WIEK......WZROST......BYŁO......JEST......BĘDZIE Rusanka.........35............170..............99...........95............65 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agula13 0 Napisano Luty 7, 2016 Właśnie zrobiłam tabelkę... ale nie chce się wysłać.... że niby spam... można coś z tym zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agula13 0 Napisano Luty 7, 2016 START I/II 2016 r. było........ jest.......będzie Rusanka 170.......99.............95.........65 Agula 165.......76,6..........??..........65 Ania 168.......93.............??..........83 Chudnąca 169.......72.............69..........?? axxk 173......105,5.........??..........89 kasik 164........61,5..........??..........52 Nilfheim 165.. .....80............78,5.........60 Magda 156........65.............??..........55 Venus 165.......84,9...........83, 9......?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nilfheim Napisano Luty 7, 2016 Agula u mnie aktualnie jest 78,5 a powoli dążę do 60 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agula13 0 Napisano Luty 7, 2016 Deko się zdenerwowałam... tak ładnie powyrównywałam, a tu tak średnio wyszło.... powpisywałam to co udało mi się wyłapać, jeśli ktoś ma jakieś uwagi to proszę się dzielić... Sorki Rusanko pisałyśmy to mniej więcej w tym samym czasie, nie widziałam twojego posta... może oczywiście być Twoja propozycja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agula13 0 Napisano Luty 7, 2016 Ok... już poprawione:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
axxk 0 Napisano Luty 7, 2016 Agula niestety nie mogę sobie upitrasić nic dietetycznego bo na kopenhaskiej mam konkretny jadłospis. Poszalałam w kuchni dzisiaj- chyba do końca tygodnia nie będę musiała gotować :) do jedzenia nie ciągnie mnie jak na razie :) ja jestem z Lubelszczyzny - krańce poludniowo-wschodnie a do tabelki w kategorii będzie prosze wpisać mój cel nr 1 tj 89 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nilfheim Napisano Luty 7, 2016 Mam laski pewną propozycję :D może podzielimy się jakimiś dietetyczny przepisami na obiady, kolacje, śniadania, smacznie i chudnąco, co wy na to? :D ewentualnie może jakieś małe dietetyczne triczki, małe a skuteczne :D ja np. Bardzo wiele potraw robie właśnie na ostro i dodaje ostrą papryczkę chilli żeby wzmocnić smak i poprawić metabolizm :Dco sądzicie tez o materiałach neoprenowych, które niby wzmacniają spalanie tłuszczu podczas ćwiczeń, a nawet bez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Venus32 0 Napisano Luty 7, 2016 Witam. Przyjmiecie mnie? Chciałabym wreszcie latem nosić to co mi się podoba, a nie ukrywać się i chowac po kontach, bo ktoś zobaczy jaki ze mnie salceson! ;) Dodatkowa motywacja to taka, że w kwietniu idę na wesele.. Chciałabym jak najwięcej schudnąć przez te 10 tygodni. Może ktoś ma jakiś sposób, żeby było szybko? Jakieś fajne przepisy też mile widziane! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agula13 0 Napisano Luty 7, 2016 Witamy Venus:) Napisz coś więcej o sobie... Nilfherim... przypomniałaś mi, ze na dnie szafy mam taki pas neoprynowy... zapomniałam o nim... Axxk byłaś kiedyś na Dukanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nilfheim Napisano Luty 7, 2016 Widzę, że jesteśmy Venus w podobnej sytuacji :D damy radę! Jaki masz cel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chudnaca123 0 Napisano Luty 7, 2016 Hej dziewczyny! już uzupełniam tabelkę o mnie :) tak patrzę, że jestem chyba najmłodsza, w takim wieku przytyć - porażka :P x NICK..............WIEK......WZROST......BYŁO......JEST.. ....BĘDZIE chudnaca123......24............169..............72........ ...69............nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach