Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

zapraszam na tabliczkę czekolady spod lady 4

Polecane posty

Gość gość
pavlo jak juz postanowił zarabiac na byciu dobrze poinformowanym to w sumie mógłby zainwestować profilaktycznie w takich cudaków i dodawać ich w promocjach na imprezy integracyjne albo jako premie dla pracowników. podejrzewam, że mogłoby to chwycic a procencik też można z nich ladny zedrzeć;)

Gość gość
"od miesięcy łazisz za mną na kafe" xxx a jesteś pewna, że to nie krasnale?:D

Zawsze się wyjaśni, prędzej czy później. W tym przypadku później niestety. Szkoda bo eM zdążył skłócić ze sobą kilka osób.

Gość gość
if...nie chce cie odzierać ze złudzeń ale....Nie łaziłem za tobą na kafe ani nigdzie indziej:D ale nie twierdze, ze mogą sie toba intteresowac jakies niesmiałe tudziez niewidoczne krasnale. także głowa do góry dziewczyno jeszcze znajdziesz swojego gimbusa, który cie pokocha za rodrabianie mu lekcji[;)

Gość gość
albo załatwianie zwolnień lekarskich na wuef:D

Gość gość
możecie sie też wspólnie bawic balonikiem;)

Gość gość
"zraziłes do siebie jedną z nielicznych przychylnych ci osób" xxx o ja piertole i co ja tera biedny zrobie?😭 .....powiesze sie!!!!!!

Gość gość
nie chciałbym cie zniechecać do pavla ale mam uzasadnie podejrzenie, że ma juz...zarost łonowy:( chociaz pewnie goli jaja jak wiekszosc pedałów ale świadomość tego, że jest tak posunięty wiekiem zapewne cie dobija:(

nie chciałbym cie zniechecać do pavla ale mam uzasadnie podejrzenie, że ma juz...zarost łonowysmutas.gif chociaz pewnie goli jaja jak wiekszosc pedałów ale świadomość tego, że jest tak posunięty wiekiem zapewne cie dobija X eM napiszę Ci tylko tyle, - kiedyś dało się zTobą rozmawiać imimo swoich jazd braku inteligencji Ci zarzucić nie można było. Teraz jedyne co możnaTobie zarzucić to żałosność i nic więcej. Zachowujesz się gorzej jak 5cio latek i lżysz każdego kto śmie obrazić majestat . Spiknij się z Nox może pasowalibyście do siebie , bo oboje jesteście zdrowo j*******i i raz lżycie, by następnego dnia się przymilać

Gość gość
miało być tylko a wyszło az:O nie lubie długich przemówieńbz znaków przestankowych typu c***j kooorfa spiertalaj itd. to dodaje wypowiedzi szczerości:)

Gość gość
maciek ipn to nie jest instytucja kompetentna do zrzucania komukolwiek aureol.chyba, ze wrogom izraela

" Maciek B dziś K**wa juz prawie 2 godziny dusze ta sarne, a mieso nadal twardawe. " X a nie posoliłeś jej czasem? jak masz to dodaj szklaneczkę piwa, alkohol wyparuje, smak będzie ciekawszy, a mięso powinno szybciej zmięknąć. no chyba, że do sarny piwo nie pasuje, nie wiem bo nie jadłam.

Gość gość
a wrogiem izraela jest cały świat co wielokrotnie udowadniał mossad swoimi akcjami. izrael to prywatne państwo rotshyldów a rotshyldowie zbytnio sie staraja o to aby nie dac sie lubić żeby podejrzewać ich o kierowanie tą grą. wniosek jest jeden. ipn istnieje wyłącznie po to zeby siać antagonimy i dezinformacje

Gość gość
dodatkowo ipn produkuje masowo ofiary na publiczne egzekucje najczęściej rekrrutujące się z takich frajerów jak pavlo, którzy w pewnym okresie poszli na układ systemem uważajć, że ogranicza sie on jedynie do ustroju politycznego i ekonomicznego i dodatkowo ma system antagonistyczny gdzieś tam za żelazną kurtyną albo na tv trvam. no i takim jeleniom dali sie pasać, hasać i cwaniaczyc a teraz przyszła pora na spłate długu wobec systemu;)

Gość gość
kooorfa człowieku kiszczak to jepany mason jak oni wszyscy. jeżeli są wśród nich jakieś konflikty interesów to gwarantuje ci, że ścięcie kilku głów może ich co najwyżej wzmocnić a nie osłabić

Frajer to masz na imię, tylko rodzice Ciebie okłamują,że jest inaczej :D Do cszego w życiu cieciu doszedłeś? Co osiągnęłeś? Nic, chyba, że tytuł naczelnego ciecia - idioty na kafe to dla Ciebie wybitne osiągnięcie :D

Gość gość
pavla też czeka taka egzekucja szczególnie, ze ma naturalne predyspozycje do popasywania hasania i cwaniaczenia;)

Gość zacznijcie gadac z sensem
Z marmoladą, czekoladą, lukrem czy budyniem - pączki smakują doskonale w każdej wersji. Chociaż jeden pączek to ponad 300 kcal, w tłusty czwartek trudno odmówić sobie słodkiej przyjemności. Jeśli jesteś na restrykcyjnej diecie i dbasz o swoją sylwetkę, nie wahaj się zjeść pączka w ciągu dnia. Trochę słodkości jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Dietetyk Diana Wolańska radzi, by potraktować pączka jako przekąskę między głównymi posiłkami - śniadaniem a obiadem. Najlepiej zjeść go do południa, a potem popić wodą lub niesłodzoną herbatą, by nie wprowadzać dodatkowych kalorii

Dziczyzne powinno się najpierw na pól godziny wrzucać do piekarnika nagrzanego na 60-80 stopni i dopiero gotować, wtedy mięso jest i bardziej soczyste i mięknie . Nie dziękuj za protip

Odgrażać to się możesz dzieciom w piaskownicy eM, może one się wystraszą , albo przejmą :D

Gość gość
weź kooorfa zamknij ryj jak do mnie mówisz kretynie.

Gość gość
ci kooorfa deklu mówie co cie czeka w przyszłości to jeszcze pretensje. zrób coś dla siebie i nie bogać sie zbytnio bo nie masz pojęcia co sie dzieje na świecie

Gość gość
jedyne co możesz osiągnąc to bycie figurantem i fałszywym celem tym bardziej, że sie sam pchasz na piedestał. i nie przesadzaj z tymi osiągnięciami. nie mam zamiau sie z toba licytowac (oczywiście zaobkami) ale uwierz mi, że za jakiś czas będę cie dublował co dwie sekundy. nie spuszczaj sie tak człowieku nad tą swoją działalnością bo nie ma nad czym.

A teraz idź sie zmasturbować z powodu swojej wygranej batalii słownej na kafe :D Nie zapomnij przy tym wstawić tutaj fotorelacji jak to masz w zwyczaju :D Kmiocie :)