Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

temat niezacinający się ;)

Polecane posty

Gość gość
o

Gość gość
do macka startowała olka ale ten głupek ja odrzucił bo jest zbyt biedna dla niego i ja oczerniał, wysmiewał , a ze gosciówa i jego aga mieszkaja w ameryce maja kase ,sa atrakcyjnięszą partia dla tego niedołegi zyciowego,jego musi ktos utrzymywac bo sam cienko w zyciu przedzie ,zreszta widac jak sie chwali ,tylko co zacznie to nie moze skonczyc :D

Gość gość
widze, ze juz inny gosc sie wcial i wypowiada jakby za mnie ale inteligencja nie ta:p x _iftar_ dziś Nie wierzę jezyk.gif Jak mozna startować do Macka??? x nie wiem jak, bo ani to piekne, ani madre, ani inteligentne, ani bogate:p ale chyba mnie juz nic nie zadziwi, tym bardziej na kafe:p

nigdy nie mów nigdy :P Jeszcze kiedyś takiego newsa przeczytasz tu,że z łóżka na którym leżysz i pachniasz spadniesz :P

Gość gość
iftar odwrotnie to maciek szuka atrakcyjnej sponsorki ,jak pisał na wielu swoich tematach ,musi zarabiac co najmniej 3 patole inaczej nie ma u niego szans,i mądre to jest:D

Gość gość
gość dziś widze, ze juz inny gosc sie wcial i wypowiada jakby za mnie ale inteligencja nie tajezyk.gif X wypowiedz sie ty Albercie Einstein ,piszącym z ukrycia:D:D moze czyms zabłysniesz jak rondel i stonka

Maciek orzyciąga kobiety z syndromem sztokholmskim i tyle w temacie. Takim im bardziej zostaną zjechane tym bardziej zaczyna im zależeć. Wystarczy zobaczyć na Olkę , która im bardziej on po niej jedzie tym bardziej jej zaczęło zależeć na kontakcie z nim. Gość k ma tak samo , bo dopiero po zjechaniu konkretnym przez Maćka zaczęło jej na nim zależeć

Gość gość
narazie jest zachwycony ze gosc k ma go zaprosic do ameryki ,ale jakos sie do tego nie kwapi :D napisała rondlowi ze ma dom z basenem ,jacuzzi,jest tym tak podjarny jak małolat ,noi aga ma zabrac go do disneylandu.za jego przyjemnosci ma kobieta płacic inaczej jest u niego skreslona:D myslisz ze czemu ten pajac jest samotny ,jego zona by zyła na swój koszt ani złotówki by jej nie dał jakby nawet straciła prace ,a różnie to w zyciu bywa

Gość gość
wystarczy tez iftar spojrzec na Biedna fiku miku ,pisała z nim długo ,potem za duzo gadała mu ze mało zarabia ,mieszka na wiosce nie jest atrakcyjna ,zgnoił ja i jej rodziców [zachowanie pierwsza klasa] od tego czasu znikła i stwierdziła ze niechce z nim miec nic wspólnego ,ale moze z czasem sie pogodza kto to wie:D

Gość gość
cos tam ludzie pisali ze zrobiła komus swinstwo w swoim rodzinnym szczecinie ,i potym wyjechała zagranice ,dlatego jak pisze pavlo jak taki sam wieprz jak maciejka

wystarczy tez iftar spojrzec na Biedna fiku miku x Powód był trochę inny, zaczęło się od szaty graficznej bloga , która fiku wydawała się mało czytelna, a jak wiadomo wszystkiego co maćkowe krytykować nie można , bo święte :O

A oliwy do ognia dolał Maciek gdy zaczął pisać o zmarłym ojcu Olki na forum i nabjać się , szydzić z niego i oczerniać go,oraz wjeżdżac Olce na psychikę ,że to jej wina i jej matki ,że jej ojciec zginął, a wtedy fiku napisała kilka słów o tym jaki na prawdę jest Maciek i jak przejrzała wkońcu na oczy , a Maciek z gościem k zjechali ją jak burą sukę

Gość gość
Ale zrobiła mu awatara na KK bo ten głupek nic sam nie potrafi:D

Ale zrobiła mu awatara na KK bo ten głupek nic sam nie potrafismiech.gif x Dostał co chciał i ładnie podziękował , typowa jego zagrywka gdy dana osoba przestanie być dla niego uzyteczna. To właśnie od loga się zaczęło ,bo po zrobieniu go stwierdziła,że logo jest bardziej profesjonalnie dobrane niż szata graficzna bloga .

Gość gość
gosc k jest wybitnie perfidna ,co temat nie wiem czemu robiła nagonke ,pisała o olce i o tym ze ma torbe na kółkach ,oby ona byla wiecznie zdrowa

Głupota i chamstwo Maćka jeszcze neiraz wprawi Ciebie nie tylko w zdziwienie, ale i w osłupienie

Gość gość
mackowi i gosc k trzeba wiecznie przytakiwac ,zgadzac sie z ich zdaniem ,inaczej przez rok beda niszczyc dana osobe smutne to niestety ale prawdziwe

Gość gość
iftar na poprzednich stronach jest wklejone co maciek pisał o ojcu olki:(

Może jej te niepisanie na kafe na lepsze wyszło i spotkała swojego bruneta upragnionego

iftar na poprzednich stronach jest wklejone co maciek pisał o ojcu olkismutas.gif x To jeszcze nic , wtedy dopiero buractwem się popisał na taką skalę,że nawet buraki nie były tak buraczane jak on

u mnie dziś piękne słońce, +50 do energii życiowej usmiech.gif x Ja walnęłem kielicha , +5 do charyzmy :D

" Pavlo1985 dziś A oliwy do ognia dolał Maciek gdy zaczął pisać o zmarłym ojcu Olki na forum i nabjać się , szydzić z niego i oczerniać go,oraz wjeżdżac Olce na psychikę ,że to jej wina i jej matki ,że jej ojciec zginął, a wtedy fiku napisała kilka słów o tym jaki na prawdę jest Maciek i jak przejrzała wkońcu na oczy , a Maciek z gościem k zjechali ją jak burą sukę " X to prawda??? X k****, nabijanie się ze zmarłych nie jest śmieszne, a obwinianie kogoś za czyjąś śmierć to już jest czysta podłość...

Pisał jej że to dlatego,że ona i jej matka to niedorajdy życiowe i że to dlatego ,że musiał sam na wszystko tyrać a one nawet palcem nie kiwnęły rzucił sie nachlany pod pociąg. A później pytał czy skoro odcięło jemu nogi , to czy zachowały je sobei na pamiątkę po nim.

Gość gość
zabalka a jak ciebie oskarzył o kradziez ,plus o to ze mu pół wpisów wykasowałas ,zaraz zjawiła sie gosciówa i aga ,jaki to maciek był załamany przez ciebie i nie ma z nim kontaktu:D