Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

temat niezacinający się ;)

Polecane posty

gość na złość sam pisałeś,że prawda w internecie ma się to do siebie,że dojść do niej nie idzie skąd pewność,że akurat ja się mylę ,a nie ty? :D A no tak zapomniałem, ty masz monopol na prawdę :D

Gość gość
fikuMikuu 2015.07.26 "Ok, Fikus, myśl co chcesz. Widać wszytko wiesz lepiej." oczywiście że wiem lepiej, ty tylko płyniesz z prądem, jak kogos gnoją to przyklaskujesz z radoscią.

Maciek k mam iphone 6 i Ipad2 i sprawdziłem coś, jak napiszę byłam, to nie poprawia mi na byłem ani w iphone, ani w Ipadzie, dziwne nieprawdaż ? Pewnie mamy inny soft i dlatego mi nie poprawia a tobie tak ;) :D

Gość gość
Maciek B 2015.07.27 Bedzie gosc k, jako kolezanka Agnieszki z Ameryki i Szczecina. Argen to chyba jako gimbus glosujacy na Korwina, ale nie chce mieszac polityki do mojego komiksu. To ma byc cos w konwencji Pana Samochodzika czy Wakacji z Duchami. Olka to chyba jako babcia klozetowa.

Gość gość
fikuMikuu 2015.07.27 oskarżenia że płyniesz z tłumem że jechałaś po mnie kiedyś i tak samo jeździsz po innych np. Ola że ktoś o pomaranczowym nicku gosc k dołączył do oceniania które z tych ci sie nei podoba złotko?

" Maciek B dziś @zabalka: od jakiego trudnego pytania sie uchylam? Jesli chodzi Ci o to, czy gosc k i ja, to ta sama osoba, to nie. " X nie udawaj głupiego. nie zadawałam żadnego pytania o gość k. mówię o pytaniu z mojego posta o 15:20.

Gość gość na złość
Od każdej reguły Pavlo są wyjątki.Do których ty się dla przykładu zaliczasz,szczególnie po ostatnich twych występach.:) Także Pavlo jesteś,jakby tu rzec..wyjątkowy(m) hmm... :D.

Gość gość
Maciek B 2015.07.31 @gość wole fajnych, umięśnionych facetów, z którymi mogę umówić się na wspólny onan. Jeśli byś nie wiedział, to tylko facet wie jak dobrze wydoić drugiego faceta

Gość gość
Maciek B 2015.07.31 @gość: Ja się desperacko nie uganiam za facetami!!! jedynie chcałbym aby w tym zidiociałym kraju było równouprawnienie i żeby kiedy podrywam przystojnego faceta nie było jakichś krzywych afer. Jak to jest? Facet podrywa dziewczyne i jest wszystko ok, a jak facet podrywa innego faceta, to najszybciej w limo może tylko dostać. To niesprawiedliwe.

Od każdej reguły Pavlo są wyjątki.Do których ty się dla przykładu zaliczasz,szczególnie po ostatnich twych występach.usmiech.gif Także Pavlo jesteś,jakby tu rzec..wyjątkowy(m) hmm... X Czyli miałem rację masz monopol na prawdę , bo jak ty coś piszesz , to tak po prostu jest , mimo tego,że niekoniecznie tak jest rzeczywiście :D

Gość gość
Maciek B 2015.07.31 Nie jestem żadnym zboczeńcem, po prostu lubię seks z tą samą płcią! Tak trudno to zrozumieć? Ochłoń gościu i nie hejtuj mi tematu o jedzeniu!

Gość gość
Gdzie jest Agnieszka? Taka przyjazn byla, ze nawet Olka jej nie rozbila to gdzie jest teraz? Kto rozbil te wspaniala przyjazn?:D

Czyli miałem rację masz monopol na prawdę , bo jak ty coś piszesz , to tak po prostu jest , mimo tego,że niekoniecznie tak jest rzeczywiście smiech.gif X To zupelnie tak jak ty Pavlo :classic_cool:

A teraz przypomnij sobie co pisałeś wczoraj gościu na złość , porównaj z tym co piszesz dzisiaj i wyciągnij wnioski kim w takim razie sam jesteś, skoro mnie oceniłeś wczoraj jednoznacznie a dzisiaj i wczoraj w sumie też piszesz o swej nieomylności :D

Gość gość na złość
Tak oczywiście Pavlo miałeś rację,a teraz pomknij chyżo na spacer i ochłoń. :) Do widzenia.

"To bylo pytanie do mnie? Nie wiem o jaka osobe Ci chodzi, ja nigdy nie wywalalem na kafe zadnych prywatnych informacji o Tobie. " X nie, do świętego mikołaja. dobra, widzę, że dalsza dyskusja nie ma sensu, bo zaczyna przypominać p********ie kotka za pomocą młotka :o🖐️

Gość gość
pyk

Gość gość
Agnieszka i USA:D:D Przeciez to stara panna ze Szczecina:D:D

nie, do świętego mikołaja. dobra, widzę, że dalsza dyskusja nie ma sensu, bo zaczyna przypominać p********ie kotka za pomocą młotka pechowiec.giflapka.gif x Ala co Ciebie tak zdziwiło, przeciez to jego stały patent na "sukces" internetowy :)

Gość gość na złość
Iftar,można wszystko powiedzieć( napisać),bez wulgaryzmów.Ja widzę tegoż Pavlo,tak jak napisałem na początku,nic na to nie poradzę.Porównywanie go do widocznie,umysłowo zaburzonego Maćka...( przepraszam Maćku)..można i tak,chociaż nie do końca uprawnione.Teraz naprawdę do widzenia.

To zupelnie tak jak ty Pavlo cool.gif x Wytłumacz mi Maćku k jak to możliwe,że ani mój iphone ani mój Ipad nie zmienia formy żeńskiej na męską , a twój tak :D Nie jesteś w stanie , bo kłamiesz i to nieudolnie :)

Do takiego poziomu właśnie zniżyła się gosc k. I niech się nie dziwi, że teraz śmierdzi. X Iftar, jeszcze kilka dni temu twierdzilas, ze nie wiesz o co chodzi, a teraz piszesz ze znizylam sie do jakiegos poziomu? Do jakiego? Piszesz to na podstawie kilku postow, ktore ktos tu wkleil (i zmienil), i tego co pisze Pavlo? Nie mam zamiaru ani ochoty wyprowadzac cie z bledu, ale jawilas mi sie jako osoba bardziej inteligentna. No chyba ze od kilkau dni przesledzilas wszytkie topiki, i wszytsko co zostalo napisane, to zwracam honor.

Gość gość
Maciek B dziś @zabalka: ja niestety nie wiem jaka bliska Ci osobe chodzi i ja nigdy na kafe nie udostepnialem zadnych prywatnych informacji na Twoj temat x tylko k***owales na pol kafe ze ci zajobala konto i wpisy usunela ,skad to sie wie jak podobno nic nie udzielales hehe

O kurcze Pavlo, ty naprawde uwiwrzyles ze jestem Mackiem :D Pocieszny jestes ;)

Gość gość
gosc k i agnieszka to ta sama osoba, tylko w celu rozkrecenia fabuly jakby dwie osobowosci. ale szkoda, ze te "dwie" osoby nie wymyslily sobie roznych danych, tylko "obie" kiedys mieszkaly w szczecinie, a teraz w usa. zeby isc na latwizne, to nawet kiedy ze soba "rozmawialy" to mowily ze lubia te same rzeczy...

Gość gość
ale Maciek jest chory wiec po co go w ogole do kogokolwiek porownywac Maciek to taka Noxelia w meskim wydaniu nalezy przejsc kolo niego do porzadku dziennego co tu sie znacac nad chorym umyslowo czlowiekiem

Gość gość
gosc k kto zmienia posty co ty bredzisz wszyscy moga wejsc na macka stare wpisy i tam to samo jest co tu wklejone

"Ciągle się łudzę, iż na kafe są granice, których się nie przekracza. Teraz widzę, że Maciuś te granice przekroczył już dawno. Poziom kloaki. Do takiego poziomu właśnie zniżyła się gosc k. I niech się nie dziwi, że teraz śmierdzi. " X mi tu coraz więcej rzeczy śmierdzi.

Dla mnie kobieta, która skacze do oczu innej kobiecie z powodu faceta to dno i dwa metry mułu. X Z powodu jakiego faceta??? O czym ty mowisz?