Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

temat niezacinający się ;)

Polecane posty

Tia i przypadkiem zakończyła czasownik w czasie przeszłym końcówką -em, zamiast -am :D Nie z nami te numery Brunner :D A Ala o co innego pytała tak btw :D

Maciek idź do lekarza, może rzeczywiście jesteś nieświadom swojego rozdwojenia jaźni :D

Gość gość
Maciek B 2015.06.25 @fm: jak statystyczna kobieta bedzie zarabiala tyle samo lub wiecej co statystyczny facet w Polsce, to wtedy mozna rozpoczac jakas sensowna dyskusje o obowiazkach domowych,ale w sytuacji, gdy koles de facto utrzymuje cala rodzine, czyli laske pracujaca za waciki, wraz z dzieckiem, to debaty o obowiazkach domowych sa cokolwiek smieszne

Gość gość
Salut. 2015.06.25 a ty maciula jak zwykle wszystko sprowadzasz do kasy zero uczuc wyzszych ,wspolczuje twojej wybrance jezeli mniej od ciebie bedzie miala wplywu na konto pechowiec.gif

Gość gość
Maciek B 2015.06.25 "dlatego ze pracodawcy nei chcą kobiet, kobiety biorą zwolnienia na dzieci, idą na macierzyński, pracodawca woli zapłacić więcej i wziąć neiodpowiedzialnego faceta niż odpowiedizalną kobietę." Podpisywanie umowy o prace i pojscie na kilkuletnie zwolnienie jest odpowiedzialne? Wedlug mnie nie. Czy dziwie sie takiemu pracodawcy? Nie. "Oczywiście w pracy czysto fizycznej to wiadomo że dochodzi aspekt wydajnościowy, ale w pracy niefizycznej mimo równych zdolności, kobieta jest an gorszej pozycji." Z wlasnej winy. Zajscie w ciaze nie jest obowiazkiem.

Gość gość co
gość dziś Olka ma daleko zaawansowana psychoze i nie jest w stanie sie kontrolowac. Ale takie jechanie po niej i nabijanie sie na pewno niczego nie zalatwi. Ja utwierdzi we wlasnej racji, a dla innych wyglada jak nabijanie sie z chorego. x chyba jedyna sensowna wypowiedz jaka tu dzis widziałem:D ogarnijcie sie ludzie bo odstawiacie dziecnade na poziomie przedszkola dla upośledzonych:P

Gość gość
gosc k 2014.09.18 A obowiazek ojca to utrzymac rodzine. Czyli rozumiem juz nie szukasz kandydatki zarabiajacej min. 3tys? Fair and square oczko.gif Maciek B 2014.09.18 Oczywiscie, ze szukam, nie po to faceci wymyslili rownouprawnienie, zeby robic na rodzine. Rownouprawnienie zostalo wymyslone po to, zeby kobiete wypchnac z domu do pracy zawodowej i ja opodatkowac, przy jednoczesnym pozostawieniu na jej glowie obowiazkow domowych i to sie sprawdza, tak jest w wiekszosci rodzin.

Gość gość
a kto tu sie w ogole potrafi kontrolowac?:D :D czytam te tematy dla jaj, bo sensu tu prozno szukac

Gość gość
Maciek B 2015.07.01 @gosc: za mna wiele lasek "łazilo" i "lazi", ale ja mam swoj swiat.

Hej Wszystkim ;) A nie mowilam wczoraj ze bede Mackiem? :D Pavlo, zanim sie rozpedzisz w swoich teoriach, ajfom wszytko zmienia na forme meska ;) Ot taka dyskryminacja. Kto ma ten wie ;) Ale szczerze, mam nadzieje ze tylko sie droczysz, nikt przeciez nie jest tak ograniczony 🖐️. Rozbawiles mnie.

Gościu przyznasz,że szukanie sensu na temacie o niczym raczej nie jest zbyt mądrym rozwiązniem? :)

O kurcze, rzeczywiscie. Pavlo napewno wylapie i wmowi wzsytkim ze ja to ty a ty to ja ;)

A ja wlasnie odkrylam ze Olka i Pavlo to ta sama osoba ;) Oboje wyzywaja w ten sam sposob, ten sam zasob slownictwa, oboje jada po tych samych osobach. Pavlo? Chcialbys sie ustosunkowac? Zreszta nie musisz, juz wszytko wiadomo :classic_cool:

MAciuś skońćz tą szaradę. Gość k nie istnieje, przyznaj się :) Dziwnym trafem chwaląc się wszystkim co dostajesz ani rau nie pochwaliłeś się czymkolwiek, nawet życzeniami od gość k , co jest dziwne zważywszy na to jak blisko ze sobą jesteście. No chyba ,że gość k jest wyimaginowana, to tłumaczy dlaczego tak jest :D

Gość gość
gosciówa i maciek ci nie powiedział ze jak spotkał sie z olka to był Pavlo durna babo:D

Pavlo oczywiscie ze sie pochwalil. Czyzbys nie doczytal? Tak to jest jak sie pisze z doskoku ;)

gosciówa i maciek ci nie powiedział ze jak spotkał sie z olka to był Pavlo durna babosmiech.gif X Durna babe, co nawet nie potrafi rozpoznac ironii, to widzisz jak patrzysz w lustro.

Gość gość
:D

Gość gość
gość 2015.07.03 A czemu nie spotkasz się z fiku miku, sam, bez Agnieszki i czemu nigdy nie spotkałeś się z Kamilą, skoro tak bardzo się lubiliście? Maciek B 2015.07.03 Nie, ale to duze zobowiazanie i odpowiedzialnosc. No i trudniej sie odczepic.

Gość je sius Maciek
Pavlo idz na spacer,bo ci net w baniak ostro bije,odp*****la ci rowno.:DTak,tak ja tez jestem Mackiem,wszyscy jestesmy Mackami.:D Kurwa ten klient to niezly dekiel.:D

Gość gość
gosciowa na widok takiej k***y i szmaty jaka jestes to wszystkie lusta pekaja

Gość gość
z ta ankieta to uderz do gosc k:D

Gość gość na złość
Iftar..teraz rozumiesz czytając posty Pavlo z ostatnich stron,cóż miałem na myśli? :)Uśmiecham się bez satysfakcji..Pewnie też jestem Maćkiem..🖐️

Gość gość
jesteś em-em na lekach

Gość gość
fikuMikuu 2015.07.26 a gościówa włączasz się w tłum, też musisz wtrącić 3 grosze, ocenić, choc boisz sie wychylić i piszesz pod pomarańczą albo w innym temacie.