Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

temat niezacinający się ;)

Polecane posty

ja myślę, że Maciek wychodzi z prostego założenia: - kiedy ktoś obraża jego lub jego kumpelki - to jest ZŁE - kiedy ktoś obraża inne osoby - jest OK. - kiedy on i jego kumpelki obrażają inne osoby - jest OK. X a co do mieszania z życiem realnym - wywalanie na kafe prywatnych informacji na mój temat wyciągniętych od osoby, z którą się przyjaźniłam (a przynajmniej tak mi się wówczas wydawało) to jak można nazwać, jeśli nie mieszaniem kafeterii z życiem prywatnym?

Gość gość
" gosc k dziś Pavlo, widze ze zniżasz sie do poziomu Oli, nic o mnie nie wiecie wiec moze po prostu warto pojechać ze to k****. Rozmowę nasza uznaje za skończona, bo możemy dyskutować mając jakieś argumenty ale sorry nie zniżę sie do twojego poziomu i nie zacznę cię wyzywać. " X Przecież mozesz sie wylogowac i wyzywac jak zwykle :D:D:D

Gość gość
Pavlo: pisales wczoraj, ze nie jestes inteligentny. W tej jednej kwestii musze przyznac ci racje:classic_cool:

Gość gość
Maciek B 2015.06.19 "maciek skad to wiesz skoro nie utrzymujesz z nia kontaktow nie pamietasz jej ?" Mam swoje zrodla informacji.

Gość gość
Żaba zauwaz ze jak gosc k vel stonka jest zalogowana to nikt po tobie nie jedzie:D:D:D To jest bardzo w stylu stonki te teksty że masz wąsy i jestes brzydka , tak jak po Oli jechala ze jest brzydka , ma pryszcze na doopie i tak dalej:D:D:D I te teksty zabciu kotusiu i podobne:P:P Kubek w kubek stonka:D:D

Gość gość
gość 2015.06.19 gosciowaK jak jestes taka wrazliwa na ludzka krzywde to po co sama dogryzalas i szydzilas z nich a teraz sie podlizujesz? gosc k 2015.06.19 gosciowaK jak jestes taka wrazliwa na ludzka krzywde to po co sama dogryzalas i szydzilas z nich a teraz sie podlizujesz? X Zeby glupi mial zagwozdke.

Gość gość
ŻabAlka dziś ja myślę, że Maciek wychodzi z prostego założenia: - kiedy ktoś obraża jego lub jego kumpelki - to jest ZŁE - kiedy ktoś obraża inne osoby - jest OK. - kiedy on i jego kumpelki obrażają inne osoby - jest OK. X cos w tym jest, ale z tego samego zalozenia wychodza wszyscy:classic_cool:

Gość gość
gosc k 2015.06.19 Ok, to juz powiem prawde, albo nie, i tak tego nie zrouzmiecie, jestescie za glupi, wiec skonczcie zadawac pytania na ktore odpowiedzi nie jestescie w stani pojac lapka.gif

Gość gość
A ze gosc k jest k***a to żadne obelgi tylko szczera prawda , za prawde nie ma co sie gniewac kotusiu :D:D:D

Gość gość
Maciek B 2015.06.20 @gosc: smierdziOlka, to osoba chora psychicznie,reszta jest tu w miare normalna.

Gość gość
Maciek B 2015.06.20 "Ty jestes naprawde taki naiwny czy tylko udajesz? Uwazaj bo kobiety nie ida do lozka z idiotami, ktorych same robia w ciula. Gosc k mieszka w Polsce. W Szczecinie. Do Berlina dojedzie pociagiem albo autobusem." Gosc k mieszka w Stanach Zjednoczonych, ma dom z basenem i siłownią, chodzi na lunche do azjatyckich lokali. Tak mówiła, dlaczego miałaby kłamać? Maciek B 2015.06.20 Gosc k lubi luksus, podobnie jak ja lubie.

Gość gość
Maciek B 2015.06.20 SmierdziOlka sama tu robila i robi z siebie "beke", to jej wina, pretensje moze miec wylacznie do siebie. Nie te progi, nie dla psa kielbasa. Olka moze i do sprzatania sie nadaje (choc tez nie jestem pewien), ale nie do naszego towarzystwa. Kogos takiego wstyd rodzinie pokazac, albo nawet pani w sklepie.

Gość gość
Maciek B 2015.06.22 Pet, to jest cos, co wygrzebywalem ze smietnika w pokoju hotelowym jak sie fajki skonczyly na ostatnim Zlocie KK. X aga ci nie zasponsorowała:D

Gość gość
Maciek B 2015.06.22 Mozliwe, ale to ona chyba sama wyszla z taka oferta. Jak mnie ktos gdzies zaprasza, to sorry Winetou, ale musi za mnie zaplacic.

Gość gość
Maciek B 2015.06.22 Ja tylko raz to jadlem u kogos, sam nie kupuje, bo za drogie.

MAciek jak to jest pisać z samym sobą z wymyślonych przez siebie nicków z wymyślonym przez siebie zyciorysem dla nich? :D

Gość gość
Maciek B 2015.06.24 @gosc: tez mnie to zdziwilo, ze nie chciala mi dac 20 zl kredytu do poniedzialku w tej Zabce, ale moze dlatego, ze krotko tam pracowala.

Gość gość
Maciek B 2015.06.24 W tej Zabce nie chcieli mi dac na zeszyt.

Gość gość
fikuMikuu 2015.06.24 "@gosc: tez mnie to zdziwilo, ze nie chciala mi dac 20 zl kredytu do poniedzialku w tej Zabce, ale moze dlatego, ze krotko tam pracowala." taaa niech pani zarabiająca najniższą krajową wykłada za panicza lapka.gif

Gość gość
Olka ma daleko zaawansowana psychoze i nie jest w stanie sie kontrolowac. Ale takie jechanie po niej i nabijanie sie na pewno niczego nie zalatwi. Ja utwierdzi we wlasnej racji, a dla innych wyglada jak nabijanie sie z chorego.

Gość gość
wszedłem na chwile i jak was tak czytam to muszę wam powiedzieć że jesteście wszyscy p******i :D i przestaje was czytać. :D jak można sie tak dać poniżać albo patrzeć jak ktos takie rzeczy pisze o kimkolwiek, a jeden debil jeszcze to wynajduje i ponownie kopiuje - tak wiem ze to ty łatwo poznać kiedy przestajesz pisac i wklejasz. do ciebie pawlo czy jak ci tam pisze. zachowujesz sie tak samo jak smiec nie lubisz tego tępaka i aby innych skonfliktowac z nim to wklejasz to g****o ponownie. żeby ten dekiel był chociaż jeszcze przystojny to może bym zrozumiał, chociaż też nie bardzo, ale otwórzcie oczy przecież na byle portalu randkowym bedzie 5na10 lepszych od niego z wygladu.intelekt wiadomo upośledzenie przynajmniej w stopniu lekkim z tego też powodu sam go oszczędzałem mimo że od tej infantylności mnie mdliło :D weźcie sie w koncu idiotki ogarnijcie :D wcześniej czy później o każdej z was będzie tak pisał bo to debil a debil tak ma. to ja śmieszek bo zwykłem się podpisywać. chyba najbardziej normalny z tego tematu to ten schizofrenik piszący o masonach wieć pozdrawiam go 🖐️ ten temat to studnia bez dna bo dno już dawno osiągneliście.

Gość gość
Maciek B 2015.06.24 Dopiero w poniedzialek moglem pobrac z banku. Na szczescie pozyczylem od sasiadki, ale do tej Zabki juz wiecej nie poszedlem, przeklalem ja i po kilku miesiacach upadla, juz jej nie ma. A ja jestem i mam sie dobrze. fikuMikuu 2015.06.24 biedny Maciuś, nie miał za co zrobić zakupów i kto jest winny? - pani sprzedająca że nie dała mu - obcemu cżłowiekowi na kredyt lapka.gif

widzę, że Maciek uchyla się od trudnych pytań. no cóż. jak mawiał Kaliban - brak odpowiedzi też jest odpowiedzią 🖐️

Gość gość
Maciek B 2015.06.24 @fm: to ma do rzeczy, ze sie pytalas czy cos za kogos wykladam. Nie chodzi o wykladanie "za wszystkich klientow", ale za klienta, ktory mieszka 2 pietra wyzej i przychodzi tam od roku prawie codziennie i zostawia po 20 i wiecej zlotych. Maciek B 2015.06.24 Pozyczylem od sasiadki, nie bede siedzial w dzien finalu Ligi Mistrzow bez jedzenia i piwka.

Gość gość
Salut. 2015.06.24 zabka to nie jest wiejski sklep to po pierwsze ,tam siedzi kobieta ktora musi sie rozliczyc z kasy ,wiec nawet jako staly kliet musisz ciemnogrodzie zaplacic,po drugie odkąd zabki daja cos na kredyt? fikuMikuu 2015.06.24 Salut, maciek jest oburzony że biedna kasjerka z własnej kieszeni za niego nei wyłożyła. oczko.gif