Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

temat niezacinający się ;)

Polecane posty

Iftar, zaczynasz zachowywac sie jak Olka, ktora dostala wscieklizny na wiesc o moim slubie z Mackiem :) Radze jednak nie brac na powaznie wszytkiego co ludzie pisza na Kafci ;)

Gość gość do iftar
a wedlug ciebie ktora kobieta ktorej tu skacze do oczu z powodu faceta feceta?

Gość gość
gosc k 2015.08.10 Of course ze dyskutuje z Hunterem, to inteligenty facet na poziomie. Mam z toba gadac? O czym? kk 39 strona 18

Gość gość
_iftar_ dziś I zrozum to w końcu: nie jest dla ciebie usprawiedliwieniem, że Olka jest głupia czy chora psychicznie. Powinnaś była z klasą otrzepać jej pył ze swojej sukienki. A ty się zeszmaciłaś zniżając się do poziomu maciusia. D Nie. To Macius sie zeszmacil znizajac sie do poziomu gosc k jazdami po Olce. Poczytaj stare topiki. Jak Maciek nie robil beki to gosc K ponizala Olke ile dala rade.

Gość gość
gosc k 2015.08.10 Gosc k, jeszcze dziś nie obsmarowywałas Olki, co sie stało? X Ciele oknem wylecialo. gosc k 2015.08.10 corwa gosciowa ja gardze toba rozmawiaj ze swoim chloptasiem ograniczonym umyslowo X To sie swietnie sklada, bo ja i moj chloptas tez toba gardzimy. Tylko w takim razie co ty tu jeszcze robisz? kk 39 strona 19

Gość gość
gość dziś gosc k i agnieszka to ta sama osoba, tylko w celu rozkrecenia fabuly jakby dwie osobowosci. ale szkoda, ze te "dwie" osoby nie wymyslily sobie roznych danych, tylko "obie" kiedys mieszkaly w szczecinie, a teraz w usa. zeby isc na latwizne, to nawet kiedy ze soba "rozmawialy" to mowily ze lubia te same rzeczy... >>>>>>>>> to jeszcze wyglada na najbardziej prawdopodobne;):P

" _iftar_ dziś Alu ja za mało znam temat. Nie wyłapuję tego smrodu w szerszym kontekście. Nie bywałam na kasztanowej kuchni. Nie bywałam na innych topikach, na którym Wy bywaliście. Przyszłam na Twój topik jak do starych znajomych. " X mi chodzi o to, że ktoś kto zasyfił pierwszą czekoladę jadąc po mnie a propos zablokowania KK prawdopodobnie nie robił tego bezinteresownie. miał w tym swój cel, a miało nim być sprowadzenie tu Maćka i moje ponowne "zaprzyjaźnienie" się z nim, ugłaskanie mnie, żebym grzecznie dawała przepisy na blogaska i nadstawiała drugi policzek, gdy mnie jakaś panna stąd bluzgała- - co miało być zrzucone na tę całą nieszczęsną Olę.

Gość gość
babsztyle złapały się za kudły

Gość gość
nic dziwnego, że żaden facet nie może wytrzymać z iftar dłużej niż miesiąc.

Gość gość
zelek, ktos ci zasyfil pierwsza czekolade bo kasowalas posty:D temat o zablokowaniu blogu wyszedl dopiero pozniej i dziwilas sie, ze wiecej niz jedna osoba ma do ciebie o cos pretensje:D

ugłaskanie mnie, żebym grzecznie dawała przepisy na blogaska i nadstawiała drugi policzek, gdy mnie jakaś panna stąd bluzgała- - co miało być zrzucone na tę całą nieszczęsną Olę. x Widzisz Alu to samo Tobie tłumaczyłem, ale wolałaś wierzyć Maćkowi niestety

Gość gość
zaba nie ludz sie, ze tylko jedna osoba tutaj ci dokucza ale bywasz wkoorfiajaca, tak wiec to dlatego:P

Gość gość
gosc k 2015.08.15 Maciejek jest chłopczykiem dobrym, sprawiedliwym, rezolutnym, ufnym, uczynnym i pomocnym oraz wrazliwym. X Lepiej sie Hunty nie mogliśmy dobrać oczko.gif

Gość gość
To na pewno jakis nadasany i zazdrosny Admin chcial tu wszystkich z wszystkimi sklocic. Najpierw Ale z Mackiem, potem Macka z Pavlem, potem Ale z Pavlem, a na koncu iftar ze wszystkimi. Potem okazalo sie, ze gosc k, Agnieszka i Maciek to jedna osoba, w ktorej duszy kumuluje sie chec sklocenia Zaby z Zaba:o

Gość gość
Maciek B 2015.08.16 Tak, nazywam Olke smieciem.

" gość dziś nic dziwnego, że żaden facet nie może wytrzymać z iftar dłużej niż miesiąc. " X " gość dziś zaba nie ludz sie, ze tylko jedna osoba tutaj ci dokucza ale bywasz wkoorfiajaca, tak wiec to dlategojezyk.gif " X zaloguj się.

Gość gość
Maciek B 2015.08.17 Wolalbym sie powiesic niz miec cokolwiek wspolnego z tym smierdzielem.

Gość gość
zaczeło sie od tego ze z mackiem nikt nie chce gadac na jego topicku ,przylazl tu a za nim jego korfa ,myslal ze was zachwyci i zacznie sie popisywac

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam

mnie nie można z nikim skłócić, bo już od dawna nikomu stąd nie ufam.

Gość zaczelo sie wszystko od tego
gość 2016.01.21 apraszam na tabliczkę czekolady spod lady oczko.gif '' x juz nie jednej osobie twoje poczestunki czkawka sie odbily x pisze na twoim tipiczku tylko ktos, kto cie jeszcze nie poznal a poznalo cie wiele osob intrygantko i plotkaro

Gość gość
Maciek B 2015.08.17 @gosc: ja nie jestem materialista, ale musialem zobaczyc posiadanie potencjalnej malzonki pod katem dzieci. Golodupca nigdy za zone bym nie wzial. Dzieci musza miec piekny start w zycie.

Gość gość
Maciek B 2015.08.17 Jakby babcia miala wasy, to by byla dziadkiem. Olka nie ma dobrej pracy. Jak bedzie miala, to wtedy bedzie mozna rozmawiac.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Jaka jest roznica miedzy "nie ufac komus" a "nie miec do kogos zaufania" ?

Gość Zuzanna Amelia ææ
I znowu sie zacielo

Gość gość
Maciek B 2015.08.17 Tak, kobieta ma przyjsc do mnie z umowa o prace na minimum 4 tysiaki NETTO, a dopiero wtedy bede z nia powaznie rozmawial.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Moze i dobrze , ze topik sie zacial. Wszyscy odsapna , wyluzuja i nabiora dystansu.

Gość gość
sdfghjk

Wszyscy odsapna , wyluzuja i nabiora dystansu. x Czyli dla Ciebie Maciek jest ok i nie widzisz w jego zachowaniu nic co by go dyskredytowało jako kompana do rozmowy? Jak zacznie z pomarańcza wywlekać Twoje prywatne sprawy też będziesz udawać , że nic się nie stało Zuza?